Otvaranje Mobitel Shopa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pro4media

#1 Otvaranje Mobitel Shopa

Post by pro4media »

Lijep pozdrav svim forumašima, novi sam ovdje pa se nadam da je prava tema.

Trebalo bi mi par informacija, a i pokoji savjet ne bi bio za odbacit.
Imam priliku otvoriti malu radnju sa mobitelima u kojoj bi prodavao nove mobitele, maske, futrole i ujedno bi i vršio servis mobitela i laptopa, s time da bi zaposlio momka koji je dobar po pitanju servisa i telefona i laptopa.
Karakteristična situacija je jer u gradu nemamo nijedan shop mobitelima a ni pošten servis laptopa i to što bi mi radnja bila u strogom centru grada.
Ima parking uz cestu ali naglasak je na to da je to najprometnija ulica u gradu i svi pješaci manje-vise moraju proci tuda.
Prostor je mali, nekih 10-15kvadrata, ima vec namještaja, a i ja bi još ulozio, kirija je nekih 300KM.
Zanima me da li je to pametna ideja, da li ima posla u toj branši? Od koga nabavljati telefone, koliko se može dobiti po telefonu?
Grad je sa oko 30 000 stanovnika i ljudi vole mjenjati telefone.
Hvala Vam unaprijed, nadam se da netko ima iskustva u ovome.
meni serbe

#2 Re: Otvaranje Mobitel Shopa

Post by meni serbe »

pro4media wrote:Lijep pozdrav svim forumašima, novi sam ovdje pa se nadam da je prava tema.

Trebalo bi mi par informacija, a i pokoji savjet ne bi bio za odbacit.
Imam priliku otvoriti malu radnju sa mobitelima u kojoj bi prodavao nove mobitele, maske, futrole i ujedno bi i vršio servis mobitela i laptopa, s time da bi zaposlio momka koji je dobar po pitanju servisa i telefona i laptopa.
Karakteristična situacija je jer u gradu nemamo nijedan shop mobitelima a ni pošten servis laptopa i to što bi mi radnja bila u strogom centru grada.
Ima parking uz cestu ali naglasak je na to da je to najprometnija ulica u gradu i svi pješaci manje-vise moraju proci tuda.
Prostor je mali, nekih 10-15kvadrata, ima vec namještaja, a i ja bi još ulozio, kirija je nekih 300KM.
Zanima me da li je to pametna ideja, da li ima posla u toj branši? Od koga nabavljati telefone, koliko se može dobiti po telefonu?
Grad je sa oko 30 000 stanovnika i ljudi vole mjenjati telefone.
Hvala Vam unaprijed, nadam se da netko ima iskustva u ovome.

Ne kontam... Kako imas priliku za ovo prvo, kad istovremeno kazes ovo drugo??? :? U cemu je prilika? Samo u poslovnom prostoru za tri stoje?
meni serbe

#3 Re: Otvaranje Mobitel Shopa

Post by meni serbe »

A zaboravio sam i dodati i o servisiranju nemas pojma, inace ne bi morao momka zaposljavat...

Al´ kad malo bolje skontam... Imam i ja priliku otvoriti naftni gigant poput BP ili tako nesto. Imam jednog momka jako je spretan u pronalazenju tih nakih polja, sta ja znam... Love nema, al´ malo od rodbine, malo od raje i to ce nekako... Jedino sto me zeza: koja kategorija treba za cisternu?
Post Reply