Imam 20 godina i zelio bih zapoceti neki svoj biznis, nemam veliki budzet ali valjda bi se mogao povecati pomocu kredita.
Moja prva zamisao je bila airsoft klub al vidim da u sarajevu i okolici ima starijih i popularnih tako da je konkurencija velika.
Otvaranje biznisa
Moderator: anex
-
Milenkov buraz
#2 Re: Otvaranje biznisa
U ova doba fokus na hranu i dostavu...ostalo teško osim ako nisi neki stručnjak.
- Bascarsija1
#3 Re: Otvaranje biznisa
Gospodine Jebach. Sta vi znate raditi? Jesteli zavrsili neke skole? Jer jedino sto vam mi mozemo pomoci sa takvim nickom je da budete Zigalo (za sta ste po imenu kvalifikovani).Juka Jebach wrote: ↑17/08/2020 10:30 Imam 20 godina i zelio bih zapoceti neki svoj biznis, nemam veliki budzet ali valjda bi se mogao povecati pomocu kredita.
Moja prva zamisao je bila airsoft klub al vidim da u sarajevu i okolici ima starijih i popularnih tako da je konkurencija velika.
-
Puf
#4 Re: Otvaranje biznisa
Brate ako ti je u airsoftu konkurencija velika, neces ti nista otvoriti, nikad.Juka Jebach wrote: ↑17/08/2020 10:30 Imam 20 godina i zelio bih zapoceti neki svoj biznis, nemam veliki budzet ali valjda bi se mogao povecati pomocu kredita.
Kakva ba konkurencija imas 1 ili 2 ozbiljna kluba.