Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
-
melb26sa
#26 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
Cula sam za novo trovanje i spominje se grill/fast food odmah izvan ulaza u domove, ne kod Otrova.
- A-R-N-I
#27 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
nije otrov nego trovac!!!
-
manki
#28 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
Prvi put sam večeras otišao kod tog "trovača" na Bjelave, i naručio pileći file, i hajde prvo što mi se život zgadio kad sam vidio kako sve izgleda i kakvi su higijenski uslovi i proklinjao od reda sve koji su me nagovorili da odem, ali reko hajde da ne budem peka sad, i čovjek stavi pecivo da pripremi da ubaci filete unutra, KAD ŽOHAR NA STOLU!!!! Fuj život mi se smučio. 
- Simply_Red
#29 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
zato se i zove trovač. Nije on poznat sto mu je hrana dobra, nego sto je extremni sport jesti kod njega, ta doza adrenalina kad se pitas da li ces dozivjeti jutro. E to mu je specijalni dodatakmanki wrote:Prvi put sam večeras otišao kod tog "trovača" na Bjelave, i naručio pileći file, i hajde prvo što mi se život zgadio kad sam vidio kako sve izgleda i kakvi su higijenski uslovi i proklinjao od reda sve koji su me nagovorili da odem, ali reko hajde da ne budem peka sad, i čovjek stavi pecivo da pripremi da ubaci filete unutra, KAD ŽOHAR NA STOLU!!!! Fuj život mi se smučio.
- Not My Idea
#30 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
Simply_Red wrote:
zato se i zove trovač. Nije on poznat sto mu je hrana dobra, nego sto je extremni sport jesti kod njega, ta doza adrenalina kad se pitas da li ces dozivjeti jutro. E to mu je specijalni dodatak
evo sto
-
manki
#31 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
Da sam barem znao.... Na kraju otiđoh Kod Edina u pekaru na ćunu u somunu i ostadoh gladan čitavu noć.Simply_Red wrote:zato se i zove trovač. Nije on poznat sto mu je hrana dobra, nego sto je extremni sport jesti kod njega, ta doza adrenalina kad se pitas da li ces dozivjeti jutro. E to mu je specijalni dodatakmanki wrote:Prvi put sam večeras otišao kod tog "trovača" na Bjelave, i naručio pileći file, i hajde prvo što mi se život zgadio kad sam vidio kako sve izgleda i kakvi su higijenski uslovi i proklinjao od reda sve koji su me nagovorili da odem, ali reko hajde da ne budem peka sad, i čovjek stavi pecivo da pripremi da ubaci filete unutra, KAD ŽOHAR NA STOLU!!!! Fuj život mi se smučio.
Ali fuj, ne kažem da nema žohara i na drugim mjestima po gradu u kuhinjama i sl. ali fuj život mi se smučio kad sam ga vidio kako se uvuče u ono pecivo. Ono, ako već jedem u higijenski nečistim mjestima, radije bih da ih ne vidim.
I još je mijesio nešto onaj sos nekakav narandžasto-žućkasti, i obrisa golom rukom nešto sa stola i u po frke umoči prst u sos da vidi kakav je.
- bombašica
#32 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
Da li je to "podvala" konkurencije ili ne ali raja pričaju da su vidjeli trovača (dakle, lika koji prži pljeske)da piša u sudoper!
A ti digao hampu oko žohara!?
-
manki
#33 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
bombašica wrote:Da li je to "podvala" konkurencije ili ne ali raja pričaju da su vidjeli trovača (dakle, lika koji prži pljeske)da piša u sudoper!![]()
![]()
-
vnm
#34 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
pa onaj na bjelavama je restoran sa 5 zvjezdica za taleta dok je jos bio na marijin dvoru.
sjecam se onog lika sto je radio, dlakave ruke ko u gorile, "bijela" majica na njemu a na njoj jedno 20 nijansi zutog crvenog i zelenog, oko pazuha i vrata lokva ko da je trcao maraton, a ne sjecam se da je ikada nesto na glavi nosio da mu kosa ne upada u hranu.
sjecam se onog lika sto je radio, dlakave ruke ko u gorile, "bijela" majica na njemu a na njoj jedno 20 nijansi zutog crvenog i zelenog, oko pazuha i vrata lokva ko da je trcao maraton, a ne sjecam se da je ikada nesto na glavi nosio da mu kosa ne upada u hranu.
- helpdesk
#35 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
Jest, a gledaš dok miješa sos kako mu se cijedi znoj niz lakat, kap po kapvnm wrote:pa onaj na bjelavama je restoran sa 5 zvjezdica za taleta dok je jos bio na marijin dvoru.
A dlake manje više, bitno je samo da nisu feder dlake
- Simply_Red
#36 Re: Otrovani studenti iz sarajevskog doma Bjelave
ma dobro je to ja znam jednog jarana sto su ga stalno tukli pa on posto imun na batine, tako cemo i mi postati imuni na sve vrste bakterija, i jedini cemo prezivjeti nadolazecu apokalipsu