otpiljio novinar hadziomerovic!

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

tranquil

#51 Re: otpiljio novinar hadziomerovic!

Post by tranquil »

Air Ramiz wrote:
tranquil wrote:
Lijepo je čitati tako elokventnu i kulturnu osobu kao ti kada kritikuje druge i pri tome ostaje na nekom nivou.
Sta ces, to me naucio javni servis, hvala Bakire.
Evo slobodno veče, nema večeras emisije pa kontam malo da nalijepim ove svoje kritičare po forumu.

:lol:

Sada ozbiljno, nemoj me pogrešno shvatiti, ni ja nisam ljubitelj Bakirovog stila vođenja, ali svakako sam OK sa otkrivanjem s**nja bez obzira na to ko ga pravi. Samo mi se čini smiješnim da napadaš Bakira zbog mahalskog riječnika a pri tome ti koristiš nekoliko puta gori.

Jah, znam, ti nisi javni servis a on jeste. Svejedno, ako se stavljaš u položaj kritičara, mogao bi barem da razmisliš o ovim stvarima. Na kraju krajeva, ovaj forum je javno mjesto - ne tolike vidljivosti kao televizija, ali ovaj thread je imao preko dvije i po hiljade view-ova pa ti kontaj koliko ljudi gleda u tvoje "kritike" i konta ovo isto što i ja.

Dakle probaj recept koji prepisuješ Bakiru primjeniti na sebe - bez pljuvanja i mahalanja, pa ako ti šta argumenata ostane, ti ih fino izloži.

Eto, dajem ti besplatne savjete kako napadati Bakira. Još samo jednom reci da sam ja on. :lol:
Air Ramiz

#52 Re: otpiljio novinar hadziomerovic!

Post by Air Ramiz »

tranquil wrote:
Air Ramiz wrote:
tranquil wrote:
Lijepo je čitati tako elokventnu i kulturnu osobu kao ti kada kritikuje druge i pri tome ostaje na nekom nivou.
Sta ces, to me naucio javni servis, hvala Bakire.
Evo slobodno veče, nema večeras emisije pa kontam malo da nalijepim ove svoje kritičare po forumu.

:lol:

Sada ozbiljno, nemoj me pogrešno shvatiti, ni ja nisam ljubitelj Bakirovog stila vođenja, ali svakako sam OK sa otkrivanjem s**nja bez obzira na to ko ga pravi. Samo mi se čini smiješnim da napadaš Bakira zbog mahalskog riječnika a pri tome ti koristiš nekoliko puta gori.

Jah, znam, ti nisi javni servis a on jeste. Svejedno, ako se stavljaš u položaj kritičara, mogao bi barem da razmisliš o ovim stvarima. Na kraju krajeva, ovaj forum je javno mjesto - ne tolike vidljivosti kao televizija, ali ovaj thread je imao preko dvije i po hiljade view-ova pa ti kontaj koliko ljudi gleda u tvoje "kritike" i konta ovo isto što i ja.

Dakle probaj recept koji prepisuješ Bakiru primjeniti na sebe - bez pljuvanja i mahalanja, pa ako ti šta argumenata ostane, ti ih fino izloži.

Eto, dajem ti besplatne savjete kako napadati Bakira. Još samo jednom reci da sam ja on. :lol:
Kad sam rekao hvala Bakire, nisam fakat mislio na tebe, nego retoricki, pa zar ne gledas nikad Oscara :D

Kad je rjecnik u pitanju, hvala na savjetu, ali cak ni moj zargon kojeg koristim na forumu nije ni priblizno onom sto bakir koristi u emisiji: manijak, ludjak, kabadahija, prevarant, lopov, lazov itd. ja sam samo ove rijeci okvalifikovao kao agresivni primitivizam dodikovskog tipa.
Gandalf

#53 Re: otpiljio novinar hadziomerovic!

Post by Gandalf »

Ma hajmo Bakira u Hag , a hasana čengića za doživotnog blagajnika svih para u bošnjaka , cerića za doživotnog inkvizitora , delića da nas opet brani - sve ćemo probleme riješiti u državi - e moj ramize , imaš li ti oči , šta se brineš o nekakvom novinaru , ova vlast bi vlastitu mater za 1 km prodala a ti braniš sda hamelj , pa valjda ovu zemlju štrajkovi pogađaju zato što ljudi loše žive , a ne što neki novinar nešto priča i piše - sad bi on k'o treba biti obziran kada priča o sda- pa šta se to dobro o tom sda ološu može i reći - al kriv je Bakir i za proteste demobilisanih boraca , sindikalaca , prosvjetnih radnika - svi ti ljudi su na ulici jer im Bakir laže a oni nevide kako ih vlast mazi i pazi.
Bakir je problem u državi - oh jes , oh no , all right :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
omar little

#54 Re: otpiljio novinar hadziomerovic!

Post by omar little »

Air Ramiz wrote: Ti il si Bakir il si mu neki rod. Covjek je fino izrazio svoje misljenje, a ti si poceo da pljujes isto kao sto i Bakir radi, klasicnim primitivnim dodikovskim primitivizmom. Ako nemas argumente suti.

Bakir je po mom misljenju jedna velika novinarska nula. Sta je to Bakir kao novinar pozitivno uradio a sto ce ostat upamceno? Mladen Delic ce ostat upamcen po kultnoj recenici "Je li to moguce", Senad Hadzifejzovic kao covjek koji je uspio spojit Izetbegovica kad ga je JNA zarobila sa televizijom i poslat u svijet informaciju o otmici, Baho ce ostat upamcen po "opasno je", a Bakir kao neko ko se uvlacio Dodiku u guzicu dvije godine, neko ko je s Dodikom htio progurat "ustavne" reforme kojima se cementira RS, neko ko se cudio Dodikovom ekonomskom cudu, neko ko je Prlicu pjevao pjesmu kosulja plava, neko ko je od HVO-a napravio branitelje, neko ko je izmislio teroristicki kamp pogorelicu, neko ko je izmislio Hasana Abu Dabi Cengica koji finansira 11. septembar, neko ko siri islamofobiju i antisemitizam dvije godine forsirajuci pricu o deset jebenih vehabija, a u zemlji ima 40.000 silovanih zena, dok silovatelji slobodno hodaju, neko ko je obezvrijedio i pljuvao po herojima Armije BiH, generalu Alagicu, ko je plasirao dezinformacije o tome da ce Dudakovic bit optuzen, uhapsen itd. ko je prvi poletio da objavio hakanijev montirani audio-video klip o "oprostajnom sijelu" mudzahedina kako bi osudili Rasima Delica, neko ko je Tihica nazivao maticarem, a sada mu se uvlaci u guzicu, neko ko je Mirnesa predstavljao kao ludjaka, a sada kao Top Gun. Smatram da je 60 minuta potrebna emisija ali sa drugim urednikom i s drugim novinarima. Npr. sto ne bi to bila Arijana Saracevic Helac koja je s borcima bila cijelo vrijeme rata, s pravom ekipom profesionalaca koji nemaju taj seljacki primitivni agresivni nagon da laju u emisiji i da argumentima ispricaju pricu, a ne klosarskim frazama.
Znaci Bakir je novinarska nula? I bas nista za sve ove godine nije napravio vrijedno spomena i podrske?!? Bas nista? Niti jednu emisiju?!? Ma, tebi smeta tematika kojom se Bakir bavi i to sto dira ljude koji su, ocito, tvom mentalnom sklopu i politickim stajalistima blizu...Fino tako kazi, a ne se tu pretvarati da si neki kriticar i "objektivni" analiticar rada javnog servisa :D
Post Reply