Evo slobodno veče, nema večeras emisije pa kontam malo da nalijepim ove svoje kritičare po forumu.Air Ramiz wrote:Sta ces, to me naucio javni servis, hvala Bakire.tranquil wrote:
Lijepo je čitati tako elokventnu i kulturnu osobu kao ti kada kritikuje druge i pri tome ostaje na nekom nivou.
Sada ozbiljno, nemoj me pogrešno shvatiti, ni ja nisam ljubitelj Bakirovog stila vođenja, ali svakako sam OK sa otkrivanjem s**nja bez obzira na to ko ga pravi. Samo mi se čini smiješnim da napadaš Bakira zbog mahalskog riječnika a pri tome ti koristiš nekoliko puta gori.
Jah, znam, ti nisi javni servis a on jeste. Svejedno, ako se stavljaš u položaj kritičara, mogao bi barem da razmisliš o ovim stvarima. Na kraju krajeva, ovaj forum je javno mjesto - ne tolike vidljivosti kao televizija, ali ovaj thread je imao preko dvije i po hiljade view-ova pa ti kontaj koliko ljudi gleda u tvoje "kritike" i konta ovo isto što i ja.
Dakle probaj recept koji prepisuješ Bakiru primjeniti na sebe - bez pljuvanja i mahalanja, pa ako ti šta argumenata ostane, ti ih fino izloži.
Eto, dajem ti besplatne savjete kako napadati Bakira. Još samo jednom reci da sam ja on.