Otok Pag

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
Simply_Red

#1 Otok Pag

Post by Simply_Red »

Dragi forumasi

Zanima me da li je neko bio na Pagu, koje su rute dolaska autobusom, cijene, smjestaj, iskustva??

Hvala
Chemist

#2 Re: Otok Pag

Post by Chemist »

Pag je odlican, ne mogu sada tacno da kazem cijene prevoza i to jer sam bio tamo gost kod prijatelja iz ZG koji imaju vikendicu pa nisam vodio racuna ni ocemu osim provodu, a toga ne nedostaje u Novalji gdje sam bio (u principu najvise na plazi Zrce) jer ima pravo dobrih klubova gdje se moze ludo provesti...kada sam ja bio imali su neki problem sa vodom pa su dovlacili cisternama, sad ne znam da li je to samo vezano za tu godinu ili je to inace tako tokom ljeta...eto nadam se da sam barem malo pomogao
sanjex

#3 Re: Otok Pag

Post by sanjex »

UUUuuuu Pag nećeš pogriješiti. Ima mjesta za izlaske, pa za penzionere za sve. A najbolje od svega su pješčane plaze i boja mora (ono ko na razglednicama sa Sejšela :D ).
Meni su najljepše Zrće i Straško to je u blizini Apartmanskog naselja Gajac i Novalje.
Image
neshto

#4 Re: Otok Pag

Post by neshto »

da li bi neko pobliže mogao opisati mjesta za izlaske :-) ima li malo normalnijih mjesta tipa birtija il je samo neka šminka i partijanje kao što vidimo na TV-u?
a pored toga i naravno cijene smještaja i ostalog?
Post Reply