Otmica djevojcice u Zenici
-
upsy_daisy
#1 Otmica djevojcice u Zenici
http://www.klix.ba/vijesti/bih/vlasnik- ... /161013094
Opravdanje neimenovanog vlasnika neimenovane kompanije je više nego smiješno.
Ustvari, uopće nije smiješno.Glupo je, zbunjeno i kome je ono dovoljno....
Nego, hoće li se građani dati u sopstvenu istragu jer sumnjam da će policija uraditi išta po ovom pitanju?
Njima će vjerovatno ovo nebulozno objašnjenje biti i više nego dovoljno da ne mrdnu prstom.
Opravdanje neimenovanog vlasnika neimenovane kompanije je više nego smiješno.
Ustvari, uopće nije smiješno.Glupo je, zbunjeno i kome je ono dovoljno....
Nego, hoće li se građani dati u sopstvenu istragu jer sumnjam da će policija uraditi išta po ovom pitanju?
Njima će vjerovatno ovo nebulozno objašnjenje biti i više nego dovoljno da ne mrdnu prstom.
- vješalica
#2 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Jel vlasnik lik frckave crvene kose? Znam o kakvom se smetlju radi...ako jeste liku nije stranozavrsiti na zadnjem sjedistu sa maloljetnicama...
-
upsy_daisy
#3 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
ma pojma nemam kako izgleda vlasnik... novinari skrivaju informacije...a nedao Bog da nešto bude, onda bi se svi ko fol digli....vješalica wrote:Jel vlasnik lik frckave crvene kose? Znam o kakvom se smetlju radi...ako jeste liku nije stranozavrsiti na zadnjem sjedistu sa maloljetnicama...
-
FreakyStyley
#4 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Ne znam kad sam za nesto ovako poremeceno cuo.
"Samo sam se zajebavo" i sad nikom nista, jel?
"Samo sam se zajebavo" i sad nikom nista, jel?
- animals
#5 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Treba im kosti polomiti, da se vise ne zajebaju..
sa djecom se ne igra..
sa djecom se ne igra..
- karanana
#6 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Naci, udjem maskiran u banku sa plasticnim pistoljem, viknem: ovo je pichka pljacka vam materina, ako uspije odlicno, lova meni. Ako ne uspije, vrijedi li da im kazem da sam se zajebavo?
Ili oni sto zovu skole i govore da je podmetnura bomba a nije....jesu i oni zajebanti?
Ili oni sto zovu skole i govore da je podmetnura bomba a nije....jesu i oni zajebanti?
-
Messier
#7 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
to su stvari koje se ne rade.
geneza toga je mtv,jackass i onaj sto je bio s demi mur.
super si,friki.strasan si,sjebo si neke poznate likove.
hajmo ovako,zamislimo friki zajebanciju kuceru,koji je dobio prvo dijete prosle godine,klinka ima godinu.
znaci otimamo klinku,il pravimo silovanje djeteta prank zajebanciju.sto da ne,svakako je zajebancija sve,jel?
mislim da bi bilo dovoljno,da kad je dadilja provoza po parku nekom u el.eju,da se napravi otimanje sa oruzjem,automatima,pa dodje on i mi mu kazemo..jo jesmo te zajebali,vidi te sto si se sjebo
postoje stvari koje se ne rade i s kojim se ne zajebava
geneza toga je mtv,jackass i onaj sto je bio s demi mur.
super si,friki.strasan si,sjebo si neke poznate likove.
hajmo ovako,zamislimo friki zajebanciju kuceru,koji je dobio prvo dijete prosle godine,klinka ima godinu.
znaci otimamo klinku,il pravimo silovanje djeteta prank zajebanciju.sto da ne,svakako je zajebancija sve,jel?
mislim da bi bilo dovoljno,da kad je dadilja provoza po parku nekom u el.eju,da se napravi otimanje sa oruzjem,automatima,pa dodje on i mi mu kazemo..jo jesmo te zajebali,vidi te sto si se sjebo
postoje stvari koje se ne rade i s kojim se ne zajebava
-
upsy_daisy
#8 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Ma policiji će to biti dostatno objašnjenje
A gdje ima vatre tu ima i dima... Ovo ne miriše na dobro...
A gdje ima vatre tu ima i dima... Ovo ne miriše na dobro...
- trambusek88
#9 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Možda ima neke veze sa novim globalnim morbidnim trendom
Code: Select all
http://--- no links ---/magazin/zanimljivosti/morbidni-horor-iz-amerike-stigao-u-susjedstvo-jezivi-klaunovi-koji-masovno-napadaju-ljude-i-u-sloveniji-963184
Last edited by trambusek88 on 15/10/2016 10:05, edited 2 times in total.
-
upsy_daisy
#10 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
možda ali ne radi ti linktrambusek88 wrote:Možda ima neke veze![]()
http://--- no links ---/magazin/zanimljivosti/morbidni-horor-iz-amerike-stigao-u-susjedstvo-jezivi-klaunovi-koji-masovno-napadaju-ljude-i-u-sloveniji-963184
- Edin H.
#12 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
J... link, neki dan u Birminghamu klaun ubo nozem trebu koju znam u nogu.upsy_daisy wrote:možda ali ne radi ti linktrambusek88 wrote:Možda ima neke veze![]()
-
upsy_daisy
#13 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
ma ja, ako se šta uhvati-uhvati, a ako ne-onda kažeš ''pa to je šala''

-
upsy_daisy
#14 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
jel se branio šalom?Edin H. wrote:J... link, neki dan u Birminghamu klaun ubo nozem trebu koju znam u nogu.upsy_daisy wrote:možda ali ne radi ti linktrambusek88 wrote:Možda ima neke veze![]()
- Edin H.
#15 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Pa kako ce ga shcoliti kad je klaun?upsy_daisy wrote: jel se branio šalom?
Last edited by Edin H. on 15/10/2016 10:08, edited 1 time in total.
- Alfons Kauders
#16 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Nesto slicno je pokusao jedan od istaknutijih glupana u Tuzli prije 15tak godina.karanana wrote:Naci, udjem maskiran u banku sa plasticnim pistoljem, viknem: ovo je pichka pljacka vam materina, ako uspije odlicno, lova meni. Ako ne uspije, vrijedi li da im kazem da sam se zajebavo?
Uletio u radnju s maskom i pistoljem, trazio pare, zenska mu dala 30tak maraka. On trazio jos, a zenska odgovorila da nema - jer je tek 8 ujutro i ima samo za kusura.
Onda je skinuo masku, rekao da je sve skrivena kamera, sjeo u auto i otisao. Policija ga uhvatila u roku od sat vremena, jer je genije isao u pljacku svojim ili ocevim autom, rijetke marke i jos rjedje boje.
-
upsy_daisy
#17 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
pa kontam..nije tamo bosanska policija i toEdin H. wrote:Pa kako ce ga shcoliti kad je klaun?upsy_daisy wrote:jel se branio šalom?Code: Select all
ugl.imamo novi argument odbrane: ŠALA.
- Edin H.
#18 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Ovo je unaprijedjena verzija "happy slapping" gdje te neko opali u recimo, u autubusu, a ostali snimaju.upsy_daisy wrote:pa kontam..nije tamo bosanska policija i toEdin H. wrote:
Pa kako ce ga shcoliti kad je klaun?
Jako duhovito, grotom se smijem
-
upsy_daisy
#19 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Još malo pa ćemo zaigrati igricu ''Nerve'', sve ide tim pravcemEdin H. wrote:Ovo je unaprijedjena verzija "happy slapping" gdje te neko opali u recimo, u autubusu, a ostali snimaju.upsy_daisy wrote:pa kontam..nije tamo bosanska policija i toEdin H. wrote:
Pa kako ce ga shcoliti kad je klaun?
Jako duhovito, grotom se smijem
- Edin H.
#20 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Kakva je to igrica?upsy_daisy wrote: Još malo pa ćemo zaigrati igricu ''Nerve'', sve ide tim pravcem
-
upsy_daisy
#21 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Ma to onaj film ''Nerve'' po istoimenoj igrici..nisi gledao?Edin H. wrote:Kakva je to igrica?upsy_daisy wrote: Još malo pa ćemo zaigrati igricu ''Nerve'', sve ide tim pravcem
Ugl.odsustvo morala i duhovnosti zbog adrenalina dovodi do toga da je ljudima svejedno da li će neko izgubiti život ili ne
- Edin H.
#22 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
upsy_daisy wrote:Ma to onaj film ''Nerve'' po istoimenoj igrici..nisi gledao?Edin H. wrote:Kakva je to igrica?upsy_daisy wrote: Još malo pa ćemo zaigrati igricu ''Nerve'', sve ide tim pravcem
Ugl.odsustvo morala i duhovnosti zbog adrenalina dovodi do toga da je ljudima svejedno da li će neko izgubiti život ili ne

http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-so ... e-37634853
-
upsy_daisy
#23 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Edin H. wrote:
http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-so ... e-37634853
o tome ti pričam
ovo nije uopšte bezazlena stvar u našem gradu....
al naš narod ko naš narod, pojedinci se bune ovi ostali zapale cigaru i otpuhnu ...samo nek ne puca
- supercali
#24 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Nevezano za ove kretene u kombiju
Recimo ja hocu da napravim eksperiment sa otimanjem u cilju da vidim koliko ce ljudi pritrcati u pomoc
Da li bi tu recimo odgovarao policiji ili sl?
Recimo ja hocu da napravim eksperiment sa otimanjem u cilju da vidim koliko ce ljudi pritrcati u pomoc
Da li bi tu recimo odgovarao policiji ili sl?
- SkyLimit
#25 Re: Bijeli kombi i maskirano lice
Znači radi se o osobama koje su zadužene da "održavaju dvorište ispred ambasade Norveške".