otkup ili zamjena racunara
Moderator: Benq
-
derM
#1 otkup ili zamjena racunara
gdje u Sarajevu odnosno da li uopste postoji firma koja otkupljuje starije racunare i komponente (ekrani, tastature itd ) ???
-
celeron
#2 Re: otkup ili zamjena racunara
Ako ti nije daleko zenica navrni do nasderM wrote:gdje u Sarajevu odnosno da li uopste postoji firma koja otkupljuje starije racunare i komponente (ekrani, tastature itd ) ???
- touch brain
#4 Re: otkup ili zamjena racunara
znam da u hrasnom (kod robota,odmah do akumulatori vesna) nabavljaju i prodaju polovne racunare..odes kod njih i pitas
-
lajkujMe
#6 Re: otkup ili zamjena racunara
To mora da je mediamarket? Kako ja znam oni samo otkupljuju racunare koji su kod njih bili kupljeni i to ne daju kes nego ti procjene vrijednost i mozes kupiti kod njih novi uz popust.touch brain wrote:znam da u hrasnom (kod robota,odmah do akumulatori vesna) nabavljaju i prodaju polovne racunare..odes kod njih i pitas
U to nisam siguran nazovi ih
- touch brain
#7 Re: otkup ili zamjena racunara
..ne, to je kod bosmala..ova je pored crvenog nebodera u azize sacirbegoviclajkujMe wrote:To mora da je mediamarket? Kako ja znam oni samo otkupljuju racunare koji su kod njih bili kupljeni i to ne daju kes nego ti procjene vrijednost i mozes kupiti kod njih novi uz popust.touch brain wrote:znam da u hrasnom (kod robota,odmah do akumulatori vesna) nabavljaju i prodaju polovne racunare..odes kod njih i pitas
- typeOnegative
#8 Re: otkup ili zamjena racunara
derM wrote:gdje u Sarajevu odnosno da li uopste postoji firma koja otkupljuje starije racunare i komponente (ekrani, tastature itd ) ???
IMTEC radi otkup starih racunara ,ali pri kupovini novog. Procijene ga i umanje cijenu novom kompu . Samo otkup ne znam. Ako neko i radi ne nadaj se nekim velikim parama, jer futavci kad kupuju ponude ti malo para , i onda to isto prodaju znatno skuplje .
- Qurajber
#9 Re: otkup ili zamjena racunara
touch brain wrote:..ne, to je kod bosmala..ova je pored crvenog nebodera u azize sacirbegoviclajkujMe wrote:To mora da je mediamarket? Kako ja znam oni samo otkupljuju racunare koji su kod njih bili kupljeni i to ne daju kes nego ti procjene vrijednost i mozes kupiti kod njih novi uz popust.touch brain wrote:znam da u hrasnom (kod robota,odmah do akumulatori vesna) nabavljaju i prodaju polovne racunare..odes kod njih i pitas
Ti govoriš o Alenu i njegovom Intelkomu. Ne, on ne otkupljuje računare. Radi kao što radi i mediamarket. Ako si kupio prethodni kod njega procijenit će ga i ponudiće ti drugi uz doplatu...
-
nedims
#10 Re: otkup ili zamjena racunara
Inace... kupili ste novi komp...sta radite sa starim.
-
lajkujMe
#11 Re: otkup ili zamjena racunara
poklonimnedims wrote:Inace... kupili ste novi komp...sta radite sa starim.
- Qurajber
#12 Re: otkup ili zamjena racunara
Čuvam ga u podrumu. Za pedesetak godina će biti veoma vrijedan...nedims wrote:Inace... kupili ste novi komp...sta radite sa starim.
- touch brain
#13 Re: otkup ili zamjena racunara
nisam ni napisao da sam 100% siguran vec sam napisao da ode i da pitaQurajber wrote:
Ti govoriš o Alenu i njegovom Intelkomu. Ne, on ne otkupljuje računare. Radi kao što radi i mediamarket. Ako si kupio prethodni kod njega procijenit će ga i ponudiće ti drugi uz doplatu...
-
derM
#14 Re: otkup ili zamjena racunara
Ma nije mi do love. Nabavila se nova tehnologija hehe pa ne znam sta bih s starim stvarima. Zao mi bacat ili tako nesh. U svakom slucaju tnx na info
- Qurajber
#15 Re: otkup ili zamjena racunara
Pa dobro, eto ja sam napisao ono u što sam siguran...touch brain wrote:nisam ni napisao da sam 100% siguran vec sam napisao da ode i da pitaQurajber wrote:
- ljubicasti limun
#16 Re: otkup ili zamjena racunara
Otkupljuje li neko u Sa starije laptope?
- Tesla Edison
#17 Re: otkup ili zamjena racunara
Ima li neko da posjeduje IRIS 8 i da ga prodaje?
Energoinvestov Apple 2 klon.
Energoinvestov Apple 2 klon.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#18 Re: otkup ili zamjena racunara
I mene isto zanima??
-
photo&video
#19 Re: otkup ili zamjena racunara
Raspitaj se u osnovnim skolama, ima jako puno djece, socijalnih slucajeva. Ako ti lova ne treba doniraj nekom, djeciji osmijeh nema cijene
- REDDEVILS
#20 Re: otkup ili zamjena racunara
Citirao si post iz 2013 godinephoto&video wrote: ↑24/02/2022 23:45Raspitaj se u osnovnim skolama, ima jako puno djece, socijalnih slucajeva. Ako ti lova ne treba doniraj nekom, djeciji osmijeh nema cijene![]()
Vjerovatno racunar vise nije u funkciji.
Uglavnom podržavam ovo sto si napisao