pod shifrom , CERA 007savrseni krug wrote:turski je to agentgospodar kuglastih munja wrote:Ceric nije ni uzrok ni posljedica , vec je namjera....ako vec hoces da se nabadamo rjecimaturban wrote:Da pitam,ti si neki gospodar.Mozda znas?
Jeli Ceric uzrok ili posledica,ako je vec toliko los?![]()
On ima misiju koju mora ispuniti, a to nije BiH niti Bosnjaci. Mi smo njemu samo instrument.![]()
otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
- gospodar kuglastih munja
#26 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
- _tulumba_
#27 Re: Dodik prijeti bošnjacima
...
Last edited by _tulumba_ on 11/01/2011 16:56, edited 1 time in total.
-
signature
#28 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
kako bi trebao glasiti naslov u novinama kad Dodik dodje u Sarajevo?
- liga
#29 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Ima li iko dovoljno pametan i hrabar da mu kaze u oci da je nemoguce da mi priznamo RS ?Pa nek bude sta ce biti.Jer ovo sad sto imamo je jedna prosirena velika Srbija htijeli mi to priznati ili ne.
-
xyz2007
#30 Re: Dodik prijeti bošnjacima
Najbolje je da oni koji misle kao ti zajedno za Dodikom odgovore odtkud vama pravo da odlucujete o Bosni i Herecgovini kad vi niste pripadnici bosanskoherecgovackog Naroda i BH nacije?doktor30 wrote:bolje je bosnjacima, tj. nama da razgovaramo sa dodikom. doci ce nam opet karadzicevim fasisti pa oho nam se tada..
-
FrozenCevap
#31 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
signature wrote:kako bi trebao glasiti naslov u novinama kad Dodik dodje u Sarajevo?
- turban
#32 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
gospodar kuglastih munja wrote:Ceric nije ni uzrok ni posljedica , vec je namjera....ako vec hoces da se nabadamo rjecimaturban wrote:Da pitam,ti si neki gospodar.Mozda znas?
Jeli Ceric uzrok ili posledica,ako je vec toliko los?![]()
On ima misiju koju mora ispuniti, a to nije BiH niti Bosnjaci. Mi smo njemu samo instrument.
Da nije bilo agresije,genocida,i da je Bosna krenula drugim putem, Ceric danas ne bi trebao imati toliko prostora.Dakle Ceric je posledica srbo-cetnicke agresije i genocida.Ceric smatra da ponekad treba neke stvari a od koristi za Bosnjake da iznese u javnost,pa neko i to mora nazalost.
@gk munja
Mislim da si prosrpski orjentisan,razlog tome znas samo ti.I mozes ti da izvlacis rjeci iz konteksta koliko hoces,zna se ko je
unistio Bosnu i ideju Bosne.Ceric i Bosnjaci sigurno nisu...
- Fair Life
#33 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Iznio je u javnost... neke stvari od koristi za Bosnjake...turban wrote:Da nije bilo agresije,genocida,i da je Bosna krenula drugim putem, Ceric danas ne bi trebao imati toliko prostora.Dakle Ceric je posledica srbo-cetnicke agresije i genocida.Ceric smatra da ponekad treba neke stvari a od koristi za Bosnjake da iznese u javnost,pa neko i to mora nazalost.
@gk munja
Mislim da si prosrpski orjentisan,razlog tome znas samo ti.I mozes ti da izvlacis rjeci iz konteksta koliko hoces,zna se ko je
"Karadzic je uradio za islam u Bosni vise nego ja za pet decenija!"
(Reisul-ulema Mustafa Ceric za austrijski magazin Zeitschrift)
- turban
#34 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Ovu njegovu izjavu ja tumacim ovako:
Kad je pocelo klanje u istocnoj Bosni mnogi i nisu znali da su neki recimo muslimani.Kad su pocele da rade licne karte kao jedini validan razlog za selekciju klanja e,onda su neki shvatili da su muslimani.I da zbog toga placaju dank u krvi.Ja to tako razumijem i potpisujem tu izjavu.
Kad je pocelo klanje u istocnoj Bosni mnogi i nisu znali da su neki recimo muslimani.Kad su pocele da rade licne karte kao jedini validan razlog za selekciju klanja e,onda su neki shvatili da su muslimani.I da zbog toga placaju dank u krvi.Ja to tako razumijem i potpisujem tu izjavu.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#35 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Nema pravo Dodo da govori tamo ni u ime BiH ni u ime kokošniteta,jer samo ministarstvo vanjskih poslova na nivou BiH ima pravo da govori i u ime pederacije i kokošniteta.Znaci cisto privatna posjeta sa moljakanjem za neke privatne lobije sa pokusajem da izvuce privredu ,koju je zavalio u go*na.
- Fair Life
#36 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Ja to turban razumijem, kao da je reis rekao, ovako: "Hvala mu 'dje cuo i necuo !"
- savrseni krug
#37 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
fairche opet si o elementuFair Life wrote:Ja to turban razumijem, kao da je reis rekao, ovako: "Hvala mu 'dje cuo i necuo !"
- Fair Life
#38 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Sve je do kapice...savrseni krug wrote:fairche opet si o elementuFair Life wrote:Ja to turban razumijem, kao da je reis rekao, ovako: "Hvala mu 'dje cuo i necuo !"

- uvjek dobar gost
#39 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Ima ona pjesma , malo starija.. a naslov joj je "da sam ja neko"...
Ko se sjeća filma Elizabeta.... zna na šta mislim.....
problem je što ovo gospodin nije smislio sam.. problem je što mi nećemo ili ne možemo da vidimo cijelu sliku... mnogima bih ja zabranio da uzimaju Bosnu i Hercegovinu u usta......
Svaka šuša danas sebi daje za pravo da govori o nečemu tako velikom.....
Živili
Ko se sjeća filma Elizabeta.... zna na šta mislim.....
problem je što ovo gospodin nije smislio sam.. problem je što mi nećemo ili ne možemo da vidimo cijelu sliku... mnogima bih ja zabranio da uzimaju Bosnu i Hercegovinu u usta......
Svaka šuša danas sebi daje za pravo da govori o nečemu tako velikom.....
Živili
- savrseni krug
#40 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
koja tebi vise odgovaraFair Life wrote:Sve je do kapice...savrseni krug wrote:fairche opet si o elementuFair Life wrote:Ja to turban razumijem, kao da je reis rekao, ovako: "Hvala mu 'dje cuo i necuo !"
- turban
#41 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
I mali i veliki mogu govoriti o velikim stvarima.Stvar je u tome koliko koga te velike stvari pritiscu.Ako te nista nije pricjepilo onda si vazda u ljevo,mislim orjentisan...
@Fair Liefe,
Da smo u nekom normalnom sistemu,tjs da imamo drzavu u pravom smislu rjeci onda bi mogao ovakve sale i podnjeti.Ovako...mi se cini da si i ti u nekom novom trendu...
@Fair Liefe,
Da smo u nekom normalnom sistemu,tjs da imamo drzavu u pravom smislu rjeci onda bi mogao ovakve sale i podnjeti.Ovako...mi se cini da si i ti u nekom novom trendu...
Last edited by turban on 10/04/2008 10:58, edited 1 time in total.
- Fair Life
#42 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Ja sam ti turban u lijevo dezorijentisan...
Svako svojom stranom dzade... ja lijevom ti desnom i bog nas pozivio.
- turban
#43 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Fair Life wrote:Ja sam ti turban u lijevo dezorijentisan...
Nisam ja desnica a ni ljevica.Ja sam opzicija svima...
-
omar little
#44 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Izvini sto pitam (ili ponavljam pitanje ako je vec neko prije postavio), al' sto ti Cerica toliko branis?! Kako mozes pravdati onakvu izjavu? Da je ne znam ko, izjaviti takvu jednu notornu idiotariju (i to za strane medije!!) zasluzuje samo osude. I da je taj Ceric inteligentan, obrazovan i elokventan (postenje da ne ukljucujemo sad) takvo nesto mu ne bi ni palo na pamet, a o izjavljivanju da i ne govorimo.turban wrote:Ovu njegovu izjavu ja tumacim ovako:
-
slusam.ba
#45 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
mozda je u talu sa cericemomar little wrote:Izvini sto pitam (ili ponavljam pitanje ako je vec neko prije postavio), al' sto ti Cerica toliko branis?! Kako mozes pravdati onakvu izjavu? Da je ne znam ko, izjaviti takvu jednu notornu idiotariju (i to za strane medije!!) zasluzuje samo osude. I da je taj Ceric inteligentan, obrazovan i elokventan (postenje da ne ukljucujemo sad) takvo nesto mu ne bi ni palo na pamet, a o izjavljivanju da i ne govorimo.turban wrote:Ovu njegovu izjavu ja tumacim ovako:
- and
#46 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
možda je čovjek samokritičan?Fair Life wrote:Iznio je u javnost... neke stvari od koristi za Bosnjake...turban wrote:Da nije bilo agresije,genocida,i da je Bosna krenula drugim putem, Ceric danas ne bi trebao imati toliko prostora.Dakle Ceric je posledica srbo-cetnicke agresije i genocida.Ceric smatra da ponekad treba neke stvari a od koristi za Bosnjake da iznese u javnost,pa neko i to mora nazalost.
@gk munja
"Karadzic je uradio za islam u Bosni vise nego ja za pet decenija!"
(Reisul-ulema Mustafa Ceric za austrijski magazin Zeitschrift)
-
zrikavac48
#47 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Oprosti sto se nadovezujem, ali ko to do sada ne zna, nece nikada ni znati.gospodar kuglastih munja wrote:A Ceric mu pomaze da od SA napravi Teheran.
-
zrikavac48
#48 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
Kratko, Ceric je: i inteligentan i obrazovan i pametan, ali nije patriota (Bosanac/Hercegovac, sto se ocekuje od bosansko-hercegovackog REISA) uz to jos i mrzi Bosnu i Hercegovinu. Samo to javno ne kaze, ali daje naznanje kroz izjave.omar little wrote:turban wrote:Ovu njegovu izjavu ja tumacim ovako:
. I da je taj Ceric inteligentan, obrazovan i elokventan (postenje da ne ukljucujemo sad) takvo nesto mu ne bi ni palo na pamet, a o izjavljivanju da i ne govorimo.
-
brdo
#49 Re: Dodik prijeti bošnjacima
budalama je dozvoljeno da govore sta hoce i kad hocealen_zenica wrote:AKO BOŠNJAČKI političari nastave negirati Republiku Srpsku, sve su opcije otvorene, zaprijetio je premijer RS Milorad Dodik.
"Ako bošnjački vođe ne mogu niti 13 godina nakon potpisivanja Daytonskog sporazuma ne mogu prihvaćati postojanje Republike Srpske, onda svi moraju biti svjesni kako Dayton ni nas ne obvezuje i da su sve opcije otvorene", kazao je Milorad Dodik u Ateni prisustvujući okruglom stolu "Globalna agenda do 2020. godine".
-
brdo
#50 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini
MOLIO BIH SARAJEVO -X COM DA AKO SE SMATRA BOSANSKO - HERCEGOVACKIM FORUMOM DA SVE NATPISE ,OBJAVE,INSTRUKCIJE , PISE NA CISTIJEM BOSANSKOM JEZIKU A NE NA NEKOM ENGLESKOM
S POSTOVANJEM VAS UCASNIK FORUMA. UNAPRIJED HVALA.