otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

signature

#1 otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by signature »

kad je za njega Sarajevo Teheran,ne navija za reprezentaciju BiH. OD KUD NJEMU PRAVO da govori i ko mu dozvoli da nastupa u ime BiH.

http://pincom.info/bih/opsirnije.asp?ID=56138
Njuzguz Pipi

#2 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by Njuzguz Pipi »

signature wrote:kad je za njega Sarajevo Teheran,ne navija za reprezentaciju BiH. OD KUD NJEMU PRAVO da govori i ko mu dozvoli da nastupa u ime BiH.

Heh, pa to se desava u Grckoj - zemlji koja bi medju prvima priznala nezavisnu RS.

Gospodine, zar je moguce da nemate pojma o tome?
mrki62

#3 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by mrki62 »

signature wrote:kad je za njega Sarajevo Teheran,ne navija za reprezentaciju BiH. OD KUD NJEMU PRAVO da govori i ko mu dozvoli da nastupa u ime BiH.

On nastupa u ime RS ,....................... ja mislio da to svi znaju :dance:
alen_zenica

#4 Dodik prijeti bošnjacima

Post by alen_zenica »

AKO BOŠNJAČKI političari nastave negirati Republiku Srpsku, sve su opcije otvorene, zaprijetio je premijer RS Milorad Dodik.

"Ako bošnjački vođe ne mogu niti 13 godina nakon potpisivanja Daytonskog sporazuma ne mogu prihvaćati postojanje Republike Srpske, onda svi moraju biti svjesni kako Dayton ni nas ne obvezuje i da su sve opcije otvorene", kazao je Milorad Dodik u Ateni prisustvujući okruglom stolu "Globalna agenda do 2020. godine".
Maraschino

#5 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by Maraschino »

To ono, kada mu treba BiH onda je koristi, jer ne moze drugacije a kada mu moze proci bez BiH onda je zaobilazi u sirokom krugu.
Licno mislim a po njegovim ranijim izjavama da je to osoba koja najvise mrzi BiH, mislim, cak vise nego oni koji su je direktno razarali. Zalosno, kada jedna javna licnost tako govori o svojoj domovini. Kakvu poruku on salje svojim biracima '' Mrzite sve sto je BH'' i kada na to dodamo radikale i ine ekstrmiste , pa ko ostaje da voli BiH. :shock:
Prozor

#6 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Post by Prozor »

Imam osjecaj kao da radi po migovima, malo malo pa se usuti pa eto ga opet...
ld

#7 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Post by ld »

posto je dodik ,,mudonja i lafcina,, nak napokon kaze koje su to opcije i nek ih sprovede u dijelo
steta sto se stalo 95,pa ovaj seljak iz laktasa moze ovako da prijeti
turban

#8 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by turban »

Dodik nije jedan,ima njiha ihaaaaaaaaaaaaaaa.
alen_zenica

#9 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Post by alen_zenica »

u pravu si on igra za nekoga.
gospodar kuglastih munja

#10 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by gospodar kuglastih munja »

A Ceric mu pomaze da od SA napravi Teheran. :mrgreen:
doktor30

#11 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Post by doktor30 »

bolje je bosnjacima, tj. nama da razgovaramo sa dodikom. doci ce nam opet karadzicevim fasisti pa oho nam se tada..
zavrzlama

#12 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Post by zavrzlama »

doktor30 wrote:bolje je bosnjacima, tj. nama da razgovaramo sa dodikom. doci ce nam opet karadzicevim fasisti pa oho nam se tada..
Dodik je fasista svakako...samo je problem sto nema karadziceve sile...ne fali BIH fasizma...nego fasistima fali sila da pokrenu fasizam...a baka sa kolacima i zeljama je prosla...rahat patnja u nametnutoj nam BIH :D
fantom slobode

#13 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Post by fantom slobode »

doktor30 wrote:bolje je bosnjacima, tj. nama da razgovaramo sa dodikom. doci ce nam opet karadzicevim fasisti pa oho nam se tada..
e bas sam se njih prepao :) a i svi ostali :)
Maraschino

#14 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Post by Maraschino »

alen_zenica wrote:u pravu si on igra za nekoga.

Pas laje onoliko koliko mu gazda dopusti a krece se koliki mu je lanac dugacak.
Dakle, on prica onoliko koliko mu MZ dopusta a dopusta mu i previse jer im je to trenutni interes. Spustiti politicare iz Sarajeva na zemlju jer ''toboze '' traze jedinstvenu, nedjeljivu,...i za sve prihvatljivu BiH a njima to ne odgovara jer na to nece pristati Srbi i Dodik iz RS a onda to pravi problem... bla, bla...i onda se ide linijom manjeg otpora ,a to su, politicari u Sarajevu koji ce prije ili kasnije popustiti i prihvatiti ponudjeno. Nema jedinstvenog stava politicara u FBiH ( sto je MZ vec odradila) kao sto je to u RS-u. Malo malo, neka deklaracija NSRS, pa dogovor kod predsjednika RS-a pa partijske deklaracije i to sve na istom fonu. I za puno manje stvari ranije su politicari smjenjivani a sada stimulisani i potajno poticani.
gospodar kuglastih munja

#15 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Za Doktora je bolji onaj ko je vise ugojen :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
turban

#16 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by turban »

gospodar kuglastih munja wrote:A Ceric mu pomaze da od SA napravi Teheran. :mrgreen:
Uozbilji se.
Zar mozes porediti Dodika koji zeli genocidnu tvorevinu pripoiti Srbiji sa Cericem.Zaista ovo prelazi moj prag tolerancije,ali stisnucu zube,ovaj put... :-x
Epitop

#17 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by Epitop »

turban no sikrli, al ja mislim da je ovo dupla tema ima već jedna sa istim sadržajem. :bih:
turban

#18 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Post by turban »

E moj JA.
Pokajao sam se sto sam kupio novi taster,ugradjen filter.Opet su mi podvalili.Nemogu nista ko insan napaisati a protiv njih,tamo onih... :-)
gospodar kuglastih munja

#19 Re: Dodik prijeti bošnjacima

turban wrote:E moj JA.
Pokajao sam se sto sam kupio novi taster,ugradjen filter.Opet su mi podvalili.Nemogu nista ko insan napaisati a protiv njih,tamo onih... :-)
Probaj pustiti bez filtera :mrgreen:
gospodar kuglastih munja

#20 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

turban wrote:
gospodar kuglastih munja wrote:A Ceric mu pomaze da od SA napravi Teheran. :mrgreen:
Uozbilji se.
Zar mozes porediti Dodika koji zeli genocidnu tvorevinu pripoiti Srbiji sa Cericem.Zaista ovo prelazi moj prag tolerancije,ali stisnucu zube,ovaj put... :-x
Ceric se sam opredjelio za podjelu . Sto ne ide u BL pa do Srba takodje ne pravi muslimane, sto je zajaho samo na Bosnjake ?
turban

#21 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by turban »

Da pitam,ti si neki gospodar.Mozda znas?
Jeli Ceric uzrok ili posledica,ako je vec toliko los?
voajer

#22 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by voajer »

Ima pravo od kad je Dayton potpisan. Htjeli mi to ili ne i likovi kakav je on su danas dio Bosne. To sto oni zive u jednom paralelnom svijetu i moraju se grist za jezik da im ne ipadne na usta sta im je u glavi je maximum koji smo do sada postigli, medjutim ni to nije najgora polazna pozicija za ustavne reforme koje slijede. To sto pas laje je dobro, tako pusta frustraciju na ventil i nece praviti velike probleme kad se kola zakotrljaju i spljeckaju onu nakaradu od opstine RS.

edit: a za Cerica, on sam nije posljedica dogadjaja, nego je posljedica dogadjaja da on moze obicnom gradjaninu sjediti za shijom. Uzmi samo onu ideju sa vjeronaukom u obdanistima i jasno ce ti biti kakvu viziju ovog drustva taj lik ima. Mislim, ako cemo uzeti da je zao samo neko ko pocini genocid, onda nam je moralna ljestvica tako niska da svakakav shljam moze da je preskoci.

PS
Unaprjed zelim da kazem da Cerica nisam nazvao shljamom i zlim, vec da sam upozorio na viziju drustva koju on ima i rekao sam da gradjanima sjedi za shijom.
gospodar kuglastih munja

#23 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

turban wrote:Da pitam,ti si neki gospodar.Mozda znas?
Ceric nije ni uzrok ni posljedica , vec je namjera....ako vec hoces da se nabadamo rjecima :lol:

On ima misiju koju mora ispuniti, a to nije BiH niti Bosnjaci. Mi smo njemu samo instrument.
savrseni krug

#24 Re: otkud mu pravo da govori o Bosni i Hercegovini

Post by savrseni krug »

gospodar kuglastih munja wrote:
turban wrote:Da pitam,ti si neki gospodar.Mozda znas?
Ceric nije ni uzrok ni posljedica , vec je namjera....ako vec hoces da se nabadamo rjecima :lol:

On ima misiju koju mora ispuniti, a to nije BiH niti Bosnjaci. Mi smo njemu samo instrument.
turski je to agent :D :D
retradicionaliziran

#25 Re: Dodik prijeti bošnjacima

Post by retradicionaliziran »

Ne razumijem zašto vam smeta Dodik kad je to jedan od najboljih političara koji je mogao biti izabran za srpskog vođu!?Čovjek diže svijest Bošnjaka tako da znamo sa kim i uz koga živimo.
Post Reply