Ne vidim adekvatnu temu pa cu postaviti pitanje ovdje...Nadam se da ce neko znati odgovor. Da li postoji neki nacin da se provjeri osoba pod odredjenim brojem kucnog telefona tj da se sazna vlasnik tog broja?
Naime desava mi se da me jedan broj konstantno zove, znaci nije greska nikakva. Prodje recimo 7-10 dana i on me zove. Uvijek je samo jedan propusten od tog broja, nisam se nikada uspio stici javiti ali i kada ga nazovem bukvalno poslije 1-2minuta niko mi se ne javlja sa tog broja a rijec je o kucnom telefonu pa bih volio da nekako to provjerim o kome se radi. Dakle broj je normalan, nije rijec o nekoj nagradnoj igri operateru i slicno ali je iz drugog grada...
otkrivanje vlasnika kucnog telefona
Moderator: Benq
- xamp
#2 Re: otkrivanje vlasnika kucnog telefona
Nisi spomenuo da li si probao ovdje, tako da...:ivan-tz wrote:Ne vidim adekvatnu temu pa cu postaviti pitanje ovdje...Nadam se da ce neko znati odgovor. Da li postoji neki nacin da se provjeri osoba pod odredjenim brojem kucnog telefona tj da se sazna vlasnik tog broja?
Naime desava mi se da me jedan broj konstantno zove, znaci nije greska nikakva. Prodje recimo 7-10 dana i on me zove. Uvijek je samo jedan propusten od tog broja, nisam se nikada uspio stici javiti ali i kada ga nazovem bukvalno poslije 1-2minuta niko mi se ne javlja sa tog broja a rijec je o kucnom telefonu pa bih volio da nekako to provjerim o kome se radi. Dakle broj je normalan, nije rijec o nekoj nagradnoj igri operateru i slicno ali je iz drugog grada...
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7345
-
ivan-tz
#3 Re: otkrivanje vlasnika kucnog telefona
pokusao sam. ali nazalost nije prikazalo nikoga...cak sam i telemachov https://telemach.ba/Telefonija/Javni-imenik pokusao da upisem ovdje samo probaj sa pozivnim ali nistaxamp wrote:Nisi spomenuo da li si probao ovdje, tako da...:ivan-tz wrote:Ne vidim adekvatnu temu pa cu postaviti pitanje ovdje...Nadam se da ce neko znati odgovor. Da li postoji neki nacin da se provjeri osoba pod odredjenim brojem kucnog telefona tj da se sazna vlasnik tog broja?
https://www.bhtelecom.ba/index.php?id=7345
Last edited by ivan-tz on 15/03/2018 15:47, edited 1 time in total.
-
ivan-tz
#4 Re: otkrivanje vlasnika kucnog telefona
greskom dupli post*
- Doda37
#5 Re: otkrivanje vlasnika kucnog telefona
Blokiraj broj, mislim da na svakom bezicnom imas tu opciju, bar se nadam, imam tri Panasonic-a na svakom ima opcija
-
Posmatrac_007
#6 Re: otkrivanje vlasnika kucnog telefona
Ukucas na google "rak dodijeljeni blokovi brojeva". Otvoris dokument sa stranice rak-a i vidis tacno kom operateru pripada broj koji te zove, prema prvim ciframa broja. Nakon toga trazis broj na stranici operatora broja, ako ga nema onda je zasticen.
-
nlt
#7 Re: otkrivanje vlasnika kucnog telefona
prijavi svom davatelju usluge, mene su tako smarali, oni iz bh telecoma(tad sam koristio njihov telefon) su nasli ko je i poslali opomenu, sljedeći put ne ide opomena već policija, tako da ce sigurno prestati