Otkrio sam da me vara!!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Chischo

#1 Otkrio sam da me vara!!

Post by Chischo »

Vec duze vrijeme sam sumnjao da me moja djevojka vara. Na to me upucuje mnostvo znakova: kada je zovem na njen mobilni ona samo spusti slusalicu i nece se javiti, kada smo zajedno i nju netko zove a ako se ja javim spusti slusalicu.
Ona u zadnje vrijeme cesto izlazi "sa prijateljicama", a kada pitam sa kojima ona mi kaze neke s posla koje ne poznajem pa ne mogu provjeriti. Ja stalno pokusavam vidjeti njen taxi kojim dodje kuci, jer cujem auto nize na ulici, ali ona uvijek izadje stotinjak metara ranije iz auta i prepjesaci taj ostatak tako da nikada ne vidim auto. Mozda nije taxi?

Prije par dana sam uzeo njen mobilni telefon kako bih pogledao koliko je sati a ona je histerizirala i vikala na mene da ostavim njen telefon i prestanem "njuskati po njenim stvarima". U svakom slucaju do sada ju nisam htio suociti s mojim sumnjama. Mozda, negdje duboko u meni, ja niti ne zelim saznati pravu istinu?

Ali, jucer uvece sam odlucio istjerati stvari na cistac i izasao sam na ulicu i sakrio se iza mog auta odakle imam pregled nad citavom ulicom, s namjerom da ju docekam kada se u kasne sati vrati i vidim s kim dolazi. Dok sam se skrivao iza auta
primjetio sam da mi je citav zadnji desni blatobran zahrdjao s unutarnje strane.

Moje pitanje je: mislite li da trebam promjeniti citav blatobran ili da ipak pokusam hrdju sastrugati i preci sa nekim silikonskim lakom?
manijak1

Post by manijak1 »

Uzmi njen auto ako ga ima :D :D i ako je očuvan :D obzirom na varanje :D
hananah

Post by hananah »

Ma prevari i ti nju :D a tu hrdju sacuvaj kao dokaz :x
manijak1

Post by manijak1 »

Prije par dana sam uzeo njen mobilni telefon kako bih pogledao koliko je sati a ona je histerizirala i vikala na mene da ostavim njen telefon i prestanem "njuskati po njenim stvarima". U svakom slucaju do sada ju nisam htio suociti s mojim sumnjama. Mozda, negdje duboko u meni, ja niti ne zelim saznati pravu istinu?
Odakle li je ova priča prepisana :D sa monitora ili ............. :D je taksista tražena osoba :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Meni žao auta :D ako hrđa udari na zimu ne valja :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Otkrio sam da bih mogao i ovdje staviti :D :D
pa ako djevojka je poslušala u autu kod taksiste
quote="manijak1"]Dame i Gospodo , drugovi bivši i drugarice buduće :D :D mislio da se ovo meni neće desiti ali desilo se :D :D :D :D zato ja kažem nikad ne reci nikad i nemoj bezze provocirati raju kad traže kako se zove neka pjesma i koja družina udruženih muzičara je izvodi :D naime slučajno i namjerno jednim dijelom slušam vrlo dobar Radio Q Visoko i pojavi se Šejtan :D kojem bih htio ući u trag preko DC - ili da mi neko šukne mailom ako je već ima :D :D .
Dakle čuo sam :D :D pjesmu koja otprilike ide ovako : Slovenija Ale Ale pa na njemačkom nema druge religije pa Vozdra Balkan opet na njemačkom pa malo ilahija i kasida :D :D u toj istoj pjesmici :D :D pa Sellam Alejkum :D :D pa Slovenija se pjesma zove vjerovatno inspirana demokratskim otporom u Ljubljani :D :D :D :D za već viđenu situaciju :D .............ne stigoh vidjeti ko izvodi :D pa ako ko može pomoći u narednih pola sata ili sat :D :D sačekaću ako ne može onda ću otići u Visoko u toku slijedećih dana u radio Q i ponijeti zip driver :D :D eto :D :D uštedite mi vrijeme i trud i upad u Radio Visoko .
Eto , hvala :D
Lace

Post by Lace »

manijakuuuuuuuuuuuuuuuu...sto ja tebe rijetko kad razumijem...

ps kad cemo na ustipke :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ovih dana , bona Lace svega mi sve je istina :D
vryzas

Post by vryzas »

.
Last edited by vryzas on 13/07/2015 10:31, edited 1 time in total.
cowboy

Post by cowboy »

Jednostavno sacuvaj extra zivot kada dodjes na cetvrti nivo. Na tom nivou moras roknut azdaju koja se nalazu u pecini u koju ces stici kroz podrum bolnice. Nivo pocinje na krovu bolnice, i posvuda na krovu ces naci oruzje i armor. U hodnicima ces rokat razne spodobe, i naci oruzje i armor tu i tamo. I tako sve do podruma, u njemu se pazi, sve je zahrdzalo i ako te sta skaci, jebo si zeca. Sto se tice hrdze, ako je saraf u pitanju, WD-40 je dobar pravo, al kad su branici u pitanju, koja je ono televizija imala patriotski program koji se zvao "Na karambolci domovine"?
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Uh, ebo te... :?
Bas gadno! :roll:

Ne znam sta da ti kazem.... :sad:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Uh, ebo te... :?
Bas gadno! :roll:

Ne znam sta da ti kazem.... :sad:
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Promjeni citav blatobran :D
TheGame

Post by TheGame »

skini blatobran i zareži trebu s njim :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Neko spomenu ranije na forumu da mozes rdju skinuti coca-colom!
Ali ipak vise vjerujem u smirgl papir!
A sto se trebe tice - sto rekose nije sapun pa da se potrosi!
madona

Post by madona »

ja suplje price....
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

ma djeca ..... :lol:
zoka

Post by zoka »

zar neki dan nije chesnjak ovu istu pricu okacio na ovaj isti forum :D
Post Reply