ptoresti ne moraju nuzno biti nasilni a pametnu glavu ne moze niko nahuskati i zajebavatidudlov wrote:Ni slučajno nasilno. Vlast je namazana i, uz malo šuplje na tv-u, usmjerit će nasilnike na one anamo,a ne prema sebi. Vidiš da je većina zadojena mržnjom, umjesto da misli šta će use,nase i podase. Nasilje nikako. Da smo mi jednonacionalni, poderali bi lopove, NA IZBORIMA, ko krme masan papir.zippoo87 wrote:sva ova prica na 9 stranica je palamudija i nikakve koristi od nje
jedino rjesenje je pobuna,da se narod digne i da smijeni ovu gamad
znam ja da nece svi izaci,jer su ovdje svi NECIJI ali ima i ona jedna grupa APSTINENATA,oni koji su NICIJI a svaciji e njih pozivam da se probude iz sna i da rusimo ovo
ne samo u sarajevu,u cijeloj BiH a najbolje bi bilo kada bi upravo iz sarajeva sve krenulo
zato prestanite srati i pisati glupsti,ako necete nesto konkretno uraditi,ne pomazu ni ove vase nebuloze sto procita ovdje a nece pomoci ni u buducnosti
zapitajte se zasto se zadovoljavati koscurom kada mozemo svi imati najbolji odrezak a bosna je bogata prirodnim resursima,samosto te pare idu u 50 odabranih ljudi u BiH
Sent from my LG-P970
zato sam i napisao da APSTINENTI se dignu i mijenjaju gamad,SDA sljam,SDP sljam,HDZ sljam nece,neki imaju direktne koristi a drugi jos vjeruju da alija vodi SDA;da je komunizam jos vlast,treci misle da je i dalje ziva herceg bosna
zato ja i pozivam NORMALE osobe da se vise ukljuce,ne derivate vladajucih