Otkazi Muzuroviću i Nikiću

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
gol-man

#1 Otkazi Muzuroviću i Nikiću

Post by gol-man »

Stručno trenersko-tehničko povjerenstvo Nogometnog BiH jednoglasno je izglasalo nepovjerenje Fuadu Muzuroviću, izborniku "A" reprezentacije BiH, i Nikoli Nikiću, izborniku mlade reprezentacije.

SARAJEVO - Stručno trenersko-tehničko povjerenstvo Nogometnog BiH jednoglasno je izglasalo nepovjerenje Fuadu Muzuroviću, izborniku "A" reprezentacije BiH, i Nikoli Nikiću, izborniku mlade reprezentacije, te predložilo Izvršnom odboru da im uruči otkaze.

"Članovima Izvršnog odbora F/NS BiH predložili smo da na sjednici u ponedjeljak daju otkaze Muzuroviću i Nikiću, a jedini razlog su loši rezultati naših "A" i "U-21" reprezentacija, za što su oni kao izbornici najodgovorniji. Nemaju ama baš nikakva opravdanja za neuspjehe i brojne poraze u kvalifikacijskim utakmicama. Mišljenja smo, a na osnovu onoga što je normalno u cijelom svijetu, da moraju dobiti otkaze po hitnom postupku, jer nisu zadovoljili i sa svim svojim suradnicima trebaju otići", rekao je Boško Vuković, predsjednik Stručno trenersko-tehničkog povjerenstva Nogometnog saveza BiH za Nezavisne novine.
van Basten

Post by van Basten »

ma hajde dobro, za Muzurovića me ni ne čudi, ali zašto Nikiću? ZAAAAAAŠŠŠTOOOOOO? Pa čovjek je tek stvorio kostur jedne nove generacije koji bi za 1-2 godine pod njegovim vodstvom prerasli u pravi evropski tim i prešli većinom u A selekciju da poharaju Evropu :D :D
Dwndler

Post by Dwndler »

Evo zasto i Nikicu:
Malta 2 - 1 Bosnia-Herzegovina
:? :? :sad:
Skoro

Post by Skoro »

van Basten wrote:ma hajde dobro, za Muzurovića me ni ne čudi, ali zašto Nikiću? ZAAAAAAŠŠŠTOOOOOO? Pa čovjek je tek stvorio kostur jedne nove generacije koji bi za 1-2 godine pod njegovim vodstvom prerasli u pravi evropski tim i prešli većinom u A selekciju da poharaju Evropu :D :D
E o tome ti ja bas govorim, on je perspektiva naseg fudbala :D
8-)
abondanzieri

Post by abondanzieri »

Kako su samo mogli da otpuste naseg Nikolu poslije svega sto je uradio za nase mlade momke,smrc :( :D...i Muzura naseg dragog jooooooj,pa samo nam je 15 bodova falilo da se plasiramo na prvenstvo :lol: :lol: :lol:
Edin H.

Post by Edin H. »

van Basten wrote:ma hajde dobro, za Muzurovića me ni ne čudi, ali zašto Nikiću? ZAAAAAAŠŠŠTOOOOOO? Pa čovjek je tek stvorio kostur jedne nove generacije koji bi za 1-2 godine pod njegovim vodstvom prerasli u pravi evropski tim i prešli većinom u A selekciju da poharaju Evropu :D :D
Bring back Nikola :lol:
karabaja-x
Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)

Post by karabaja-x »

ma ne brinite ništa, sa novim trenerom, jopet ćemo se vratit tamo đe nam je stvarno mjesto, naše drago treće mjesto 8)
video

Post by video »

Ja cuo da nikola treba da bude trener strumpfova-pojacanje ravno ko murinjo u barsu. :lol: :lol: :lol:
jazzer

Post by jazzer »

Nije ih trebalo samo smijeniti nego i protjerati iz fudbala. Muzurovic pod stare dane dozvoljava da mu ona pjandura od generalnog sekretara i stokilasvinjskemasti pasalic odredjuju ko da igra. A on kao zadnja slina ponavlja samo ''trebaju se neke stvari srediti'', ''ja imam mandat 1+1 godina'', ''pobijedili smo tursku i norvesku'' bla..bla.. A ne spominje sramotu na kosevu od Moldavije. On bi im i guzice dao samo da zaradi jos koju platu. Iznenadio me, ja sam imao drugacije misljenje o njemu.
A Nikoli treba vratiti onu njegovu kravu i livadu i bice svoj na svom.
Mahalac

Post by Mahalac »

Ja oguglo :D
sl@ven

Post by sl@ven »

a ko su strucnjaci u strucnoj komisiji? :-)
zlajaBHF

Post by zlajaBHF »

Istina je da Muzurovic nema pojma, a Nikic jos manje, medjutim nije Muzur kriv sto igraci nece da nastupaju za repku....

Sve dok Pasalic ne ode sa one pozicije, nema hajra nasem fudbalu.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

incognito071 wrote:za Usranovica i Pasalica:

Dabogda vam djeca imala sve dresove ovog svijeta, stotine lopti, igralista s najljepsom travom a NE imala noge da sutnu loptu!!! :x :x
Zbog ovoga ti je ban, ... :roll:
and

Post by and »

niko ne valja,svi se mijenjaju,selektori i igraci.jedino izgleda savez valja :D
van Basten

Post by van Basten »

savez ide krupnim koracima naprijed... eto i u vrh saveza počeli su dolaziti bivši fudbaleri. Naime, za razliku od svojih kolega čolakovića i dominikovića, novi član predsjedništva iz pc ima iza sebe respektabilnu nogometnu karijeru. Za one koji ne znaju, igrao je u Iskri iz Sarajeva :lol:
A evo i spremaju otkaz i Muzuroviću, dosta im je ispodprosječnih rezultata.
Jedino ne znam ZAŠTO I NIKIĆA TJERAJU? :D
Post Reply