Otkazi Muzuroviću i Nikiću
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- gol-man
#1 Otkazi Muzuroviću i Nikiću
Stručno trenersko-tehničko povjerenstvo Nogometnog BiH jednoglasno je izglasalo nepovjerenje Fuadu Muzuroviću, izborniku "A" reprezentacije BiH, i Nikoli Nikiću, izborniku mlade reprezentacije.
SARAJEVO - Stručno trenersko-tehničko povjerenstvo Nogometnog BiH jednoglasno je izglasalo nepovjerenje Fuadu Muzuroviću, izborniku "A" reprezentacije BiH, i Nikoli Nikiću, izborniku mlade reprezentacije, te predložilo Izvršnom odboru da im uruči otkaze.
"Članovima Izvršnog odbora F/NS BiH predložili smo da na sjednici u ponedjeljak daju otkaze Muzuroviću i Nikiću, a jedini razlog su loši rezultati naših "A" i "U-21" reprezentacija, za što su oni kao izbornici najodgovorniji. Nemaju ama baš nikakva opravdanja za neuspjehe i brojne poraze u kvalifikacijskim utakmicama. Mišljenja smo, a na osnovu onoga što je normalno u cijelom svijetu, da moraju dobiti otkaze po hitnom postupku, jer nisu zadovoljili i sa svim svojim suradnicima trebaju otići", rekao je Boško Vuković, predsjednik Stručno trenersko-tehničkog povjerenstva Nogometnog saveza BiH za Nezavisne novine.
SARAJEVO - Stručno trenersko-tehničko povjerenstvo Nogometnog BiH jednoglasno je izglasalo nepovjerenje Fuadu Muzuroviću, izborniku "A" reprezentacije BiH, i Nikoli Nikiću, izborniku mlade reprezentacije, te predložilo Izvršnom odboru da im uruči otkaze.
"Članovima Izvršnog odbora F/NS BiH predložili smo da na sjednici u ponedjeljak daju otkaze Muzuroviću i Nikiću, a jedini razlog su loši rezultati naših "A" i "U-21" reprezentacija, za što su oni kao izbornici najodgovorniji. Nemaju ama baš nikakva opravdanja za neuspjehe i brojne poraze u kvalifikacijskim utakmicama. Mišljenja smo, a na osnovu onoga što je normalno u cijelom svijetu, da moraju dobiti otkaze po hitnom postupku, jer nisu zadovoljili i sa svim svojim suradnicima trebaju otići", rekao je Boško Vuković, predsjednik Stručno trenersko-tehničkog povjerenstva Nogometnog saveza BiH za Nezavisne novine.
- van Basten
ma hajde dobro, za Muzurovića me ni ne čudi, ali zašto Nikiću? ZAAAAAAŠŠŠTOOOOOO? Pa čovjek je tek stvorio kostur jedne nove generacije koji bi za 1-2 godine pod njegovim vodstvom prerasli u pravi evropski tim i prešli većinom u A selekciju da poharaju Evropu

-
Skoro
E o tome ti ja bas govorim, on je perspektiva naseg fudbalavan Basten wrote:ma hajde dobro, za Muzurovića me ni ne čudi, ali zašto Nikiću? ZAAAAAAŠŠŠTOOOOOO? Pa čovjek je tek stvorio kostur jedne nove generacije koji bi za 1-2 godine pod njegovim vodstvom prerasli u pravi evropski tim i prešli većinom u A selekciju da poharaju Evropu![]()
- abondanzieri
Kako su samo mogli da otpuste naseg Nikolu poslije svega sto je uradio za nase mlade momke,smrc
...i Muzura naseg dragog jooooooj,pa samo nam je 15 bodova falilo da se plasiramo na prvenstvo

- Edin H.
Bring back Nikolavan Basten wrote:ma hajde dobro, za Muzurovića me ni ne čudi, ali zašto Nikiću? ZAAAAAAŠŠŠTOOOOOO? Pa čovjek je tek stvorio kostur jedne nove generacije koji bi za 1-2 godine pod njegovim vodstvom prerasli u pravi evropski tim i prešli većinom u A selekciju da poharaju Evropu![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ma ne brinite ništa, sa novim trenerom, jopet ćemo se vratit tamo đe nam je stvarno mjesto, naše drago treće mjesto 
- jazzer
Nije ih trebalo samo smijeniti nego i protjerati iz fudbala. Muzurovic pod stare dane dozvoljava da mu ona pjandura od generalnog sekretara i stokilasvinjskemasti pasalic odredjuju ko da igra. A on kao zadnja slina ponavlja samo ''trebaju se neke stvari srediti'', ''ja imam mandat 1+1 godina'', ''pobijedili smo tursku i norvesku'' bla..bla.. A ne spominje sramotu na kosevu od Moldavije. On bi im i guzice dao samo da zaradi jos koju platu. Iznenadio me, ja sam imao drugacije misljenje o njemu.
A Nikoli treba vratiti onu njegovu kravu i livadu i bice svoj na svom.
A Nikoli treba vratiti onu njegovu kravu i livadu i bice svoj na svom.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Zbog ovoga ti je ban, ...incognito071 wrote:za Usranovica i Pasalica:
Dabogda vam djeca imala sve dresove ovog svijeta, stotine lopti, igralista s najljepsom travom a NE imala noge da sutnu loptu!!!![]()
- van Basten
savez ide krupnim koracima naprijed... eto i u vrh saveza počeli su dolaziti bivši fudbaleri. Naime, za razliku od svojih kolega čolakovića i dominikovića, novi član predsjedništva iz pc ima iza sebe respektabilnu nogometnu karijeru. Za one koji ne znaju, igrao je u Iskri iz Sarajeva
A evo i spremaju otkaz i Muzuroviću, dosta im je ispodprosječnih rezultata.
Jedino ne znam ZAŠTO I NIKIĆA TJERAJU?
A evo i spremaju otkaz i Muzuroviću, dosta im je ispodprosječnih rezultata.
Jedino ne znam ZAŠTO I NIKIĆA TJERAJU?