Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Utakmica A fudbalske reprezentacije planirana za odigravanje 12. augusta u Beču protiv Austrije, jučer je otkazana. Austrijski nogometni savez, jučer je u popodnevnim satima obavjestio rukovodstvo krovne kuće nogometa u Bosni i Hercegovini kako nisu u stanju ugostiti našu najbolju fudbalsku selekciju 12. augusta u Beču, te da su primorani odgoditi pomenuti susret.
Da Bog da da je i postojao ikakav poziv austrijanaca, nego je ovo opet munib smislio da zavara javnost kako je sposban da dogovori utakmicu pred izbor novog generalnog sekretara Koji kreteni
Last edited by sajosarajlija on 13/05/2009 11:36, edited 1 time in total.
i Svicarsku su odbili, "jer nam je moguc protivnik u barazu"
al nek mi igramo sa selkcijom novinara i menedzera... to je profesionalna priprema za zavrsetak kvalifikacija, jos u augustu mali izlet do Irana i sve je super.. Munib, Iljo i kompanija trljaju ruke, a Ciro ili neko drugi ce gradit tim za sljedece kvalifikacije.... nista novo
armin00 wrote:i Svicarsku su odbili, "jer nam je moguc protivnik u barazu"
al nek mi igramo sa selkcijom novinara i menedzera... to je profesionalna priprema za zavrsetak kvalifikacija, jos u augustu mali izlet do Irana i sve je super.. Munib, Iljo i kompanija trljaju ruke, a Ciro ili neko drugi ce gradit tim za sljedece kvalifikacije.... nista novo
Dobro si, ja zaboravio...
Znaci u roku godine:
Angola
Poljska
Uruguaj
Austrija
Obala Slonovace
i Svicarska
Mogu zamisliti koliko su drzava jos odbili a da mi neznamo
armin00 wrote:i Svicarsku su odbili, "jer nam je moguc protivnik u barazu"
Dobro si, ja zaboravio...
Znaci u roku godine:
Angola
Poljska Uruguaj
Austrija
Obala Slonovace
i Svicarska
Mogu zamisliti koliko su drzava jos odbili a da mi neznamo
urugvaj...jesu to oni sto su trazili da im mi platimo put i smjestaj...eo im k....sta oni misle da su nekom interesantni pa da ih treba placat da se igra s njima