OTKAZAN KONCERT BIJELOG DUGMETA ??????
-
halo
#1 OTKAZAN KONCERT BIJELOG DUGMETA ??????
Poslije Zelenih Beretki i danasnje dojave o podmetnutoj BOMBI u Holideju,vrlo je upitno dali ce se koncert uopste odrzati.Dali imate novih informacija i kakav je kod vas osjecaj pred ovaj zakazani spektakl kojem sam se u pocetku toliko radovao a evo sad imam neki ruzan predosjecaj da sam neznam.Pitam se sta je ovo sve trebalo Bregi sa tom izjavom a i tom Pecaninu da to objavi na takav nacin.

-
rajvosa
#4 Re: OTKAZAN KONCERT BIJELOG DUGMETA ??????
halo wrote:Poslije Zelenih Beretki i danasnje dojave o podmetnutoj BOMBI u Holideju,vrlo je upitno dali ce se koncert uopste odrzati.Dali imate novih informacija i kakav je kod vas osjecaj pred ovaj zakazani spektakl kojem sam se u pocetku toliko radovao a evo sad imam neki ruzan predosjecaj da sam neznam.Pitam se sta je ovo sve trebalo Bregi sa tom izjavom a i tom Pecaninu da to objavi na takav nacin.![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi prijatelju Brega nije rekao jebo Bosnu , nije rekao jebo Sarajevo rekao je jebo Aliju....Ako Sarajevo nemoze apsorbirati tu psovku onda jebi ga odosmo u PM
Jos jednom idite na koncert i uzivajte u staroim dobrim dugmicima.
Raja Sarajeva ne dozvolite grupi papaka da vam pere mozdane vijuge
Pozdrav
-
halo
#6 Re: OTKAZAN KONCERT BIJELOG DUGMETA ??????
rajvosa wrote:halo wrote:Poslije Zelenih Beretki i danasnje dojave o podmetnutoj BOMBI u Holideju,vrlo je upitno dali ce se koncert uopste odrzati.Dali imate novih informacija i kakav je kod vas osjecaj pred ovaj zakazani spektakl kojem sam se u pocetku toliko radovao a evo sad imam neki ruzan predosjecaj da sam neznam.Pitam se sta je ovo sve trebalo Bregi sa tom izjavom a i tom Pecaninu da to objavi na takav nacin.![]()
![]()
![]()
![]()
Pazi prijatelju Brega nije rekao jebo Bosnu , nije rekao jebo Sarajevo rekao je jebo Aliju....Ako Sarajevo nemoze apsorbirati tu psovku onda jebi ga odosmo u PM
Jos jednom idite na koncert i uzivajte u staroim dobrim dugmicima.
Raja Sarajeva ne dozvolite grupi papaka da vam pere mozdane vijuge
Pozdrav
-
bosanski mrki
- sarajevo je zasluzilo da bude prvi domacin poslije toliko godina pauze dugmeta. to je dug dugmeta sarajevu i sretan sam zbog toga.
- dugme, koje je proslavilo sarajevo u bivsoj yu je zasluzilo da stadion bude pun-puncat. to je dug sarajeva prema dugmetu.
- dugme, koje je proslavilo sarajevo u bivsoj yu je zasluzilo da stadion bude pun-puncat. to je dug sarajeva prema dugmetu.
-
Skvidji
- Location: sector "T" till 3PM after 3PM till 8AM I'm at sector "G"
bipsich wrote:Nije problem Alija, problem je sto smo mi po njemu koji smo ostali u Sa za vrijeme rata, samo jedna od strana u sukobu.. Dabogda se odgodio pisljivi koncert, a supku sponzori zguzili zbog toga.
Neka vas bude stid 15.000 mrtvih sugradana.
ljubomora izbija iz ocuju......
On nije imao pusku a ti koji i jesu sada zive mozda i u tvom ulazu (ili pored tvoje kuce) pa kada prođeš porednjih šutiš ko *ička!
Sta više???
- pitt
IRENA wrote:naravno da ce stadiom biti pun.ne mogu vjerovati da fundamentalsitima padaju na pamet gluposti kao sto su pve dojave.zasto se uplice politika u nesto sto nema veze sa koncertom?
gorane,dobro nam dosao!
Vidi multi-kulti irene
-
Skvidji
ako imas kakvih problema, dođi u metalac....
radi takvih ce opet biti rata.....takvih sto si ti
ne mogu se pomiriti sa sobom, da ne vrijede pa su ljubomorni na sve koji se imaju cime pohvaliti....
radi takvih ce opet biti rata.....takvih sto si ti
ne mogu se pomiriti sa sobom, da ne vrijede pa su ljubomorni na sve koji se imaju cime pohvaliti....
-
IRENA
dodji na dobrinju da vidis.zasto ne dodjes?Frutek wrote:Irena:), kakvo je vrijeme gore na planinama? Imal krmetine i rakije da se ugriješ, ovih dana vam snijeg pada
http://www.sarajevo-rs.com
- pitt
IRENA wrote:dodji na dobrinju da vidis.zasto ne dodjes?Frutek wrote:Irena:), kakvo je vrijeme gore na planinama? Imal krmetine i rakije da se ugriješ, ovih dana vam snijeg pada
http://www.sarajevo-rs.com
.....ljubav se rodila.....blagi dodir rukama....jebena je sudbina
-
Nando
#20 HAJMO U AQUA_U
NE VIDIM DA STE POLEMISALI O ZIVIM BICIMA STO PUNE AQUA_U STALNO
AKO VEC NAPADATE ONDA TO RADITE DOSLIJEDNO INACE
"KUPALISHNA SEZONA POCINJE IDITE NA MORA OCEANE
I CUVAJTE SE AJKULA MOTRITE NA LJUDE "
"POLJUBI ME; POLJUBI ME; POLJUBITE ME
RAVNO U DUUUPE"
RAVNO U DUUUPE"
-
Skvidji
#21 Re: HAJMO U AQUA_U
Nando wrote:NE VIDIM DA STE POLEMISALI O ZIVIM BICIMA STO PUNE AQUA_U STALNO
RAVNO U DUUUPE"
BAS TAKO!!!!
-
Stipan Tomašević II
Ajmo se svi okupiti i protestirati protiv četničkog Bijelog Dugmeta, ajmo:

-
bosanski mrki
lijepi strah!
evo skoro pola sata niko lajava usta ne otvara!
cestitke moderatoru!
evo skoro pola sata niko lajava usta ne otvara!
cestitke moderatoru!