do ovog poskupljenja sam isao taxijem 2-3 puta dnevno, a sada samo u krajnjoj nuzdi. da bi navece otisao do grada i vratio se, trebam 20km dati samo za taxi. helouuu! stvarno su pretjerali!
predlazem da uvedemo bojkot taxija pa nek' vide! ne razumijem ni gradske vlasti. saobracaj je ionako u potpunom haosu, a sada ce na ulici biti jos vise automobila jer ce ljudi voziti sve sto moze da se kotrlja radije nego da ih deru taksisti.
e, sad mi je lakse. bas me nerviraju.
Otkako je poskupio taxi...
- uvjek dobar gost
Ma mi da smo karakter bojkotovali bi sve.... ali nismo j.ga...
- zena21
pa ovo je sve za nase dobro... sva ova poskupljenja ukljucujuci i taxi... prije svega ljudi ce koristiti manje ulja, samim tim manje masnoca ce se unositi u organizam... a onda, gdje god se krene taban fijaker... sve je ovo dobro za nase zdravlje
aha, jos ce ljudi koji idu u teretanu moci otkazati termine, jer im nece biti potrebni... dovoljno je sto ce se pjesaciti svugdje.. eto ustede love za clanarinu
bicemo zemlja lijepih i zdravih ljudi
voila
aha, jos ce ljudi koji idu u teretanu moci otkazati termine, jer im nece biti potrebni... dovoljno je sto ce se pjesaciti svugdje.. eto ustede love za clanarinu
bicemo zemlja lijepih i zdravih ljudi
voila
- fantom slobode
Cim je bilo love za vozati se taksijem bilo je ocigledno dobro, sada se polako prikljucujemo evropskim standardima, vrtite pedale, to ce vas uciniti vitkijim, a i smanjice saobracajnu guzvu po gradu.Svi oni koji se zale na drzavu, ako su prestali da se vozaju taksijem, onda sada imaju puno pravo da kukaju i da se bune.