Doduše. Ali i da ga prebiješ sačekat će te sa nožem i/ili kompanjonom slijedeći put. Fakat čovjek ne može biti pametan.geeK` wrote:Ja, al ćeš morat proći opet tu... Sljedeći put ti lik neće tražit pare neg će ubit Boga u tebi... Tako da i nije baš dobro riješenje, jer se neće prepast lika sa sprejom. svako može imat sprej, i najmanje djete, etc... a ne može ga svako prebit.Eborg wrote:Mislim da bi sprej bio fakat dobro rješenje. Priđe lola i zakuha se situacija, ti kažeš: "Evo samo da uzmem novčanik.", fino ruku u džep i prst na sprej, izvučeš ga brzo i raspališ mu po očima.
Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
-
Eborg
#51 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
- Onjegin
#52 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Mogu li muški imati prijavljen sprej, ili mora ilegalno?
-
Ambrozija
#53 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Dragi moj, ja ti ne mogu davati savjete, jer se hvala Bogu nisam nasla u slicnoj situaciji i nadam se da necu s obzirom da sam djevojka, vjerovatno bi prosla jos gore kada imaju hrabrosti zaustavljati momke i muskarce, zar ne?
Ali reci cu ti samo jedno! Cudis se sto se to desava na Svrakinom i kod RTV doma? Mom prijatelju su u sred bijela dana, prije godinu ili dvije u parku preko puta Ekonomskog fakulteta, dakle u strogom centru grada i pored stotine prolaznika, trazili novac a potom ukrali i mobitel. U takvim situacijama je najbolje dati, po meni. Ja bih odmah pruzila i mobitel i novcanik, jer na kraju krajeva nisu ti klosari i narkomani vrijedni mog zivota, a ko zna sta bi bili sve spremni uciniti kada bi ih odbila, jos pogotovo, ponavljam, sto sam djevojka. Moja prijateljica sa sobom, vjerovao ili ne, nosi noz! I jednom prilikom je bila primorana da ga izvadi, a likovi su se u sekundi odmakli od nje izvinjavajuci joj se. To su obicne kukavice, koje najcesce hvataju slabije od sebe i u grupama...Jadno i zalosno!
Ali reci cu ti samo jedno! Cudis se sto se to desava na Svrakinom i kod RTV doma? Mom prijatelju su u sred bijela dana, prije godinu ili dvije u parku preko puta Ekonomskog fakulteta, dakle u strogom centru grada i pored stotine prolaznika, trazili novac a potom ukrali i mobitel. U takvim situacijama je najbolje dati, po meni. Ja bih odmah pruzila i mobitel i novcanik, jer na kraju krajeva nisu ti klosari i narkomani vrijedni mog zivota, a ko zna sta bi bili sve spremni uciniti kada bi ih odbila, jos pogotovo, ponavljam, sto sam djevojka. Moja prijateljica sa sobom, vjerovao ili ne, nosi noz! I jednom prilikom je bila primorana da ga izvadi, a likovi su se u sekundi odmakli od nje izvinjavajuci joj se. To su obicne kukavice, koje najcesce hvataju slabije od sebe i u grupama...Jadno i zalosno!
- mrtva kokoš
#54 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
a znaci o kukuljcu je rijec. haha koji je to ludjak, samo ja njega nikad sa nekim nisam vidio uvijek je bio sam i uvijek nasfikan, pravi loko pajdomangeeK` wrote:Maja ba... Svi odjednom imate hrabrosti, svi pišete na forumu da ga zbodeš ovo ono, a kad mu pogledaš u facu sjebeš se. Isto mrtav lik, osušene ruke. Uglavnom, definitivno nikad nije sam. Ovaj Samir Kukuljac iz švrakina, što ima tattoo malo srce, tintom urezano. Kome se testira narkić, bujrum.
kod njega ti je najbolja taktika reci nemam ili tako nesto i produziti, ne vjerujem da ce krenuti za tobom ali ko zna proslo je dosta vremena od kad sam ga zadnji put sreo, mozda se promjenio...
ali definitivno sizofrenicar samo takav. sjecam se dogadjaja sa skolskog u svrakinu...
ono starija raja i lokalni mangupi u ljetnom periodu poslije 5,6 su redovno jedno vrijeme imali rekreaciju
i kad on naleti znali su ga pustiti da snjima igra samo da bi se imali kome smijati, tako skine majicu i nabaci tespih oko vrata onaj ogromni sa bobama ko bambusima i igra snjima .
drugi put dodje osinut i skine se nasred igralista go
znam da je jednom sjeo do mog jarana i reko mu sto ti je dobar taj lancic, daj da ga pronosam...
ovaj ga se jedva kutaris`o.
tako da ne znam sta da kazem, ja sam ga poznav`o tako da su mi susreti sa njim u to vrijeme bili "normala".
mi smo ga dozivljavali kao pojavu cijim smo se postupcima i ponasanju smijali pogotovo za vrijeme kad je prvi puta izasao iz tvoraza i bio nafuran na neki muslimanski trip te kad je nosio sablju sa sobom i pisao knjigu, ovo nisam vidio ali je raja pricala.
Last edited by mrtva kokoš on 08/05/2010 14:41, edited 1 time in total.
- atko
#55 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Refko (Mehmeda) Mujkiccyprus wrote:Ima dvije godine jedan takav mi uletio u stan, a baka mi bila samaminjonja wrote:ima neki stariji lik, gospoda, odijelo, kravata fazoni, koji kuca ljudima na vrata i predstavlja se kao daleki rodjak oca, tetke, amidze, strine.. ono vidi prezime i skonta neku pricu, lik se uhodo. tako uze pare za benzin, meni se cini cenera ili cvaju. za lijeka mu trebalo. on prica:" joj druze, eno auto sam doguro do stanice, nema bankomata nigdje u blizini, imas da naspem, odmah ti vracam".nije mene ovako izlevatio jer rodjenom bratu ne dajem pare, ali ipak ima jos naivnih dobrodusnih ljudi koji ovi iskoristavaju. uvijek od sirotinje kradu
. Tražio 45 KM za povratnu kartu do Zagreba
. Srećom pa je moja baka cicija
![]()
-
MAN-lion's coach
#56 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
......
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:18, edited 1 time in total.
- Benny Lava
#57 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Nazalost, postoji. Zenama jeste dok muskarcima nije dozvoljeno prijaviti pa ni posjedovati sprej.MAN-lion's coach wrote:Onjegin wrote:Mogu li muški imati prijavljen sprej, ili mora ilegalno?
Ne postoji razlika za muškarce i žene u zakonu povodom prijave spreja.
- jasko_ja
#58 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Navecer (petak ili sbuota), ali ne toliko kasno. Drugar (koji je onako "djecije" konstitucije) krenuo na posao. Osjeti da mi prilazi klinci kod bbi. On stane, kao ocekivao da ce ga nesto pitati. Kada su ga sustigli, valjda skontali da nije klinjo, nego momak od 30-tak godina. Malo se sjebali i vise stidno pitali ima li sta para. Kako radi kao konobar ima pun klinac "zutih", zagrabio u djep, i pitao jel dosta. "Napadaci" se sjebali i sute. I idiot se pocne smijati i kaze imam dobar mobitel, hocete li mobitel. Kazu nece nista i odu

- geeK`
#59 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Malo reć da me podsjeća na glavne karaktere iz Trainspotting-a.Splinter wrote:a znaci o kukuljcu je rijec. haha koji je to ludjak, samo ja njega nikad sa nekim nisam vidio uvijek je bio sam i uvijek nasfikan, pravi loko pajdomangeeK` wrote:Maja ba... Svi odjednom imate hrabrosti, svi pišete na forumu da ga zbodeš ovo ono, a kad mu pogledaš u facu sjebeš se. Isto mrtav lik, osušene ruke. Uglavnom, definitivno nikad nije sam. Ovaj Samir Kukuljac iz švrakina, što ima tattoo malo srce, tintom urezano. Kome se testira narkić, bujrum.![]()
kod njega ti je najbolja taktika reci nemam ili tako nesto i produziti, ne vjerujem da ce krenuti za tobom ali ko zna proslo je dosta vremena od kad sam ga zadnji put sreo, mozda se promjenio...
ali definitivno sizofrenicar samo takav. sjecam se dogadjaja sa skolskog u svrakinu...
ono starija raja i lokalni mangupi u ljetnom periodu poslije 5,6 su redovno jedno vrijeme imali rekreaciju
i kad on naleti znali su ga pustiti da snjima igra samo da bi se imali kome smijati, tako skine majicu i nabaci tespih oko vrata onaj ogromni sa bobama ko bambusima i igra snjima .ali jbt mog`o je trcati nenormalno, kad dodje do lopte neda je nikome, valjda se toliko nafura.
drugi put dodje osinut i skine se nasred igralista gotako dodje murija po njega, pokupe ga u maricu i pravac stanica. sjecam dobro toga, skolsko igraliste i pol. stanicu novi grad dijeli samo jedna ograda tako da kad su ga prevezli sa druge strane ograde, jos nije bo izas`o iz marice. puko je nogom tako da su zadnja stakla sasula i ostala je samo ona mreza a iz marice dopire glas "pustite me, doci cu ja opet kod dala i pere da uzmem droge" a ova dvojica na igralistu pucaju od smijeha.
![]()
![]()
![]()
znam da je jednom sjeo do mog jarana i reko mu sto ti je dobar taj lancic, daj da ga pronosam...
ovaj ga se jedva kutaris`o.![]()
tako da ne znam sta da kazem, ja sam ga poznav`o tako da su mi susreti sa njim u to vrijeme bili "normala".
mi smo ga dozivljavali kao pojavu cijim smo se postupcima i ponasanju smijali pogotovo za vrijeme kad je prvi puta izasao iz tvoraza i bio nafuran na neki muslimanski trip te kad je nosio sablju sa sobom i pisao knjigu, ovo nisam vidio ali je raja pricala.definitivno za one koje ga ne poznaju i susretnu se sa njim da im nista ne kaze to ce im biti dovoljno...
- Ady88
#60 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
MAN-lion's coach wrote:Eh neko je spomenuo palicu teleskopsku,vidjeh da je metalna,koliko su teške otprilike?
Jel legalno to nosati?
Ako se nabavi ima li kakvog popusta za žene?Mislim ako se belay desi...![]()
Imam ja čoke![]()
sa treninga ,ali to se ne može damski nositi uza se!Previše je ofirno i gabariti su poveći...hhhh
A sprej nije loša ideja.samo se mora prijaviti u ciju.ali et.To je dobra stvar.
Nije tesko nista, imas raznih velicina, oblika, itd. A kod nas ni sprej nije legalan tako da nije ni ovo
Evo jedan video kako se postupa sa takvim u tramvaju, autu, kad te napadnu itd... VRIJEDI POGLEDATI
Prikaz 3 velicine palica:
Kako se koristi palica:
Prikaz kako se izvlaci i uvlaci palica:
- reLoaded
#61 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Evo sad izlazim iz stana, kad ispred zgrade onaj isti narkoman što sam mu dao novac... Samo sam iskulirao i prošao pored njega kao da ga Bog nije dao... Koja je to bagra covjece...
- geeK`
#62 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Što ga nisi spam'o k'o Gamers.ba onim temama...reLoaded wrote:Evo sad izlazim iz stana, kad ispred zgrade onaj isti narkoman što sam mu dao novac... Samo sam iskulirao i prošao pored njega kao da ga Bog nije dao... Koja je to bagra covjece...
- reLoaded
#63 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Ne spamam ja višegeeK` wrote:Što ga nisi spam'o k'o Gamers.ba onim temama...reLoaded wrote:Evo sad izlazim iz stana, kad ispred zgrade onaj isti narkoman što sam mu dao novac... Samo sam iskulirao i prošao pored njega kao da ga Bog nije dao... Koja je to bagra covjece...![]()
j/k.
Pokusao ga potkupit gamers.ba bobama, al neda se kloc
-
nAN3
#64 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
ulizi mu se ipak ti to najbolje idereLoaded wrote:
Ne spamam ja više
Pokusao ga potkupit gamers.ba bobama, al neda se kloc
-
MAN-lion's coach
#65 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
[....
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:26, edited 1 time in total.
- Onjegin
#66 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Dok ne dođe citat iz zakona, evo stare teme sa foruma http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=65529 
- Krompirpitac
#67 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
šta vam je kakav crni sprej i palice.Ako si hrabar opali ga štosem ako nisi gledaj da što bolje prođeš i to je to.Zapitajte se koliko takve spravice znaju odkazati poslušnost u presudnom momentu.Ako ih nećeš udarati onda će ti i taj sprej i palica ostati u džepu a a onda kad ti oni to nađu kukala ti majka.
-
MAN-lion's coach
#68 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
......
Last edited by MAN-lion's coach on 11/01/2017 23:25, edited 1 time in total.
- Loulou
#69 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
MAN-lion's coach wrote:Hajd et poneseš bocu solne kiseline i vozdra...
Ako te budu zaustavili i pitali šta kako kažeš trebalo mi za čišćenje WC-a
- Rauber
#70 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Ja ne znam sta bih ti preporucio, jbg tu moras sam procijeniti situaciju, sta sad da ti covjek kaze suprostavi se pa nedo Bog sutra te neko zbode... ( pu pu pu pomjerio sam se s mjesta ) Mozda da redovno pocnes dzogirati od tramvajske do stana ? 
Meni tako kad pridju i traze lovu kazem da nemam i nekako uvijek na tome zavrsi, ili eventualno krene ono " aaa daj samo marku" , kazem opet malo drsko "halo ba nemam" i to je to, sad jbg ako bi krenuo na mene vjerovatno bi se pomarisao, u tim situacijama ne razmisljam o mogucim posljedicama u smislu "da me sutra ne sacekaju vise njih"
E sad kad bi mi prisao s nozem tu bi bez razmisljanja dao i pare i mobitel, tu nema suprostavljanja,vise mi bubreg vrijedi nego sva lova sto nosim+mobitel, pitao bi ga samo mogu li karticu izvaditi
Medjutim ti horsasi su vecinom svi siki miki, i zdrav covjek je uvijek u prednosti 1-1, ja ove sto znam iz svoje mahale oni cak vise nemaju ni raju, nebi se mogli ni skupiti da mi naprave ceku, sve se to raspalo i svak se svojim putem zadao nebi li nekoga prevario za koji dinar pa da se zveknu.
Vidim imaju sad ona dvojica u gradu,mladji su, nekih 20-tak godina, obicno su kod city pub-a, samo su s razlicicitih strana ulice, prilazili su mi par puta i trazili para, ni sa njima nisam imao problema, kazem nemam i napravim facu u stilu "prodji me se" i fercera
Meni tako kad pridju i traze lovu kazem da nemam i nekako uvijek na tome zavrsi, ili eventualno krene ono " aaa daj samo marku" , kazem opet malo drsko "halo ba nemam" i to je to, sad jbg ako bi krenuo na mene vjerovatno bi se pomarisao, u tim situacijama ne razmisljam o mogucim posljedicama u smislu "da me sutra ne sacekaju vise njih"
E sad kad bi mi prisao s nozem tu bi bez razmisljanja dao i pare i mobitel, tu nema suprostavljanja,vise mi bubreg vrijedi nego sva lova sto nosim+mobitel, pitao bi ga samo mogu li karticu izvaditi
Medjutim ti horsasi su vecinom svi siki miki, i zdrav covjek je uvijek u prednosti 1-1, ja ove sto znam iz svoje mahale oni cak vise nemaju ni raju, nebi se mogli ni skupiti da mi naprave ceku, sve se to raspalo i svak se svojim putem zadao nebi li nekoga prevario za koji dinar pa da se zveknu.
Vidim imaju sad ona dvojica u gradu,mladji su, nekih 20-tak godina, obicno su kod city pub-a, samo su s razlicicitih strana ulice, prilazili su mi par puta i trazili para, ni sa njima nisam imao problema, kazem nemam i napravim facu u stilu "prodji me se" i fercera
- bego007
#71 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
otkako sam se nabildao i istetovirao nije mi se desilo ni jednom da neko pridje i trazi nesto, samo da se pohvalim 
- Onjegin
#72 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Ako neko slučajno ima pristup Službenim novinama KS, neka pogleda broj 38/07 i 43/08, pa neka nam citira odgovarajući član ZONDINOMa.MAN-lion's coach wrote:
Molim citat iz Zakona.
Hvala.
EDT:
Hvala za video..
-
Gray
#73 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
Član 9.
(Zabrana nabavljanja, držanja, nošenja, popravljanja, prepravljanja i prometa)
(1) Zabranjeno je nabavljanje, držanje, nošenje, popravljanje i prepravljanje, ukoliko ovim Zakonom nije drugačije određeno:
a) automatskog oružja,
b) dugog poluautomatskog oružja, osim lovačkog oružja,
c) vatrenog oružja bez označene marke, kalibra i fabričkog broja,
d) oružja sa integralnim prigušivačem, prigušivača namijenjenih oružju i dijelova za prigušivače,
e) oružja koje je namijenjeno za izbacivanje eksplozivnih projektila,
f) oružja koje ima oblik predmeta druge namjene, tako da po svome vanjskom izgledu nije prepoznatljivo kao oružje,
g) rasprskavajućeg oružja,
h) naprava koje izazivaju elektrošokove i gasnog oružja, izuzev spreja za omamljivanje dozvoljenog isključivo osobama ženskog spola, i
i) municije čija je osnovna namjena probijanje oklopa, municije sa eksplozivnim, zapaljivim ili otrovnim projektilima.
(2) Zabranjen je promet oružjem i napravama iz stava (1) ovog člana.
Član 14.
(Vazdušno oružje koje nabavljaju streljačke organizacije i članovi streljačkih organizacija, oružje za signalizaciju, sprejevi za omamljivanje i oružje za uspavljivanje životinja)
(1) Vazdušno oružje koje nabavljaju streljačke organizacije i članovi streljačkih organizacija, oružje za signalizaciju i sprejevi za omamljivanje mogu se nabaviti, držati i nositi bez odobrenja i oružnog lista. Sprejeve za omamljivanje mogu nabavljati, držati i nositi isključivo osobe ženskog spola.
(2) Vlasnik oružja iz stava (1) ovog člana dužan je nabavku oružja u roku od osam dana prijaviti nadležnoj policijskoj upravi koja o tome vodi odgovarajuću evidenciju.
(3) Članovi streljačkih organizacija dužni su, prilikom nošenja vazdušnog oružja, imati i potvrdu i člansku kartu izdatu od strane streljačke organizacije.
(4) Oružje za uspavljivanje životinja može se nabaviti, držati i nositi na osnovu odobrenja koje izdaje nadležna policijska uprava pravnim licima koja imaju registrovanu djelatnost za uzgoj, držanje, čuvanje ili zaštitu životinja.
(5) Pravna lica iz stava (4) ovog člana, rukovanje i korištenje oružja mogu povjeriti samo punoljetnim licima koja ispunjavaju uvjete propisane članom 20. st. (2) tač. b), c), d) i e) i (3) ovog zakona.
(6) Oružje iz stava (1) ovog člana mogu nabavljati, držati i nositi samo lica starija od 18 godina.
(Zabrana nabavljanja, držanja, nošenja, popravljanja, prepravljanja i prometa)
(1) Zabranjeno je nabavljanje, držanje, nošenje, popravljanje i prepravljanje, ukoliko ovim Zakonom nije drugačije određeno:
a) automatskog oružja,
b) dugog poluautomatskog oružja, osim lovačkog oružja,
c) vatrenog oružja bez označene marke, kalibra i fabričkog broja,
d) oružja sa integralnim prigušivačem, prigušivača namijenjenih oružju i dijelova za prigušivače,
e) oružja koje je namijenjeno za izbacivanje eksplozivnih projektila,
f) oružja koje ima oblik predmeta druge namjene, tako da po svome vanjskom izgledu nije prepoznatljivo kao oružje,
g) rasprskavajućeg oružja,
h) naprava koje izazivaju elektrošokove i gasnog oružja, izuzev spreja za omamljivanje dozvoljenog isključivo osobama ženskog spola, i
i) municije čija je osnovna namjena probijanje oklopa, municije sa eksplozivnim, zapaljivim ili otrovnim projektilima.
(2) Zabranjen je promet oružjem i napravama iz stava (1) ovog člana.
Član 14.
(Vazdušno oružje koje nabavljaju streljačke organizacije i članovi streljačkih organizacija, oružje za signalizaciju, sprejevi za omamljivanje i oružje za uspavljivanje životinja)
(1) Vazdušno oružje koje nabavljaju streljačke organizacije i članovi streljačkih organizacija, oružje za signalizaciju i sprejevi za omamljivanje mogu se nabaviti, držati i nositi bez odobrenja i oružnog lista. Sprejeve za omamljivanje mogu nabavljati, držati i nositi isključivo osobe ženskog spola.
(2) Vlasnik oružja iz stava (1) ovog člana dužan je nabavku oružja u roku od osam dana prijaviti nadležnoj policijskoj upravi koja o tome vodi odgovarajuću evidenciju.
(3) Članovi streljačkih organizacija dužni su, prilikom nošenja vazdušnog oružja, imati i potvrdu i člansku kartu izdatu od strane streljačke organizacije.
(4) Oružje za uspavljivanje životinja može se nabaviti, držati i nositi na osnovu odobrenja koje izdaje nadležna policijska uprava pravnim licima koja imaju registrovanu djelatnost za uzgoj, držanje, čuvanje ili zaštitu životinja.
(5) Pravna lica iz stava (4) ovog člana, rukovanje i korištenje oružja mogu povjeriti samo punoljetnim licima koja ispunjavaju uvjete propisane članom 20. st. (2) tač. b), c), d) i e) i (3) ovog zakona.
(6) Oružje iz stava (1) ovog člana mogu nabavljati, držati i nositi samo lica starija od 18 godina.
- minjonja
#74 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
jedino mi ovo preostajebego007 wrote:otkako sam se nabildao i istetovirao nije mi se desilo ni jednom da neko pridje i trazi nesto, samo da se pohvalim
- zambaklija
#75 Re: Otimanje novca i drugih vrijednosti od prolaznika
jarane šta da ti kažem,nekada kada sam se nalazio u takvim i sličnim situacijama odlučio sam se na slijedeće:
1.nerazmišljati i nekolebati se
2.udri prvi,najbolje u glavu a ako nisi spreman ono fiziči onda ga dobro uhvatimeđu noge i sve glavom u njegovu i onda ga dobro iscepilari
3.VAŽNO:dok ga budeš udarao iz sveg glasa se deri i viči UPOOMOĆ,ubi me.....
kolko se ti njega bojiš boji se i on tebe,kolko tebe boli boli i njega i nekolebaj se nimalo,poslije će te svi ostaviti na miru jer skontaće da si lud i problematičan,nema veze jesi li ga nadjačo ili nisi inače će te stalno jahati

1.nerazmišljati i nekolebati se
2.udri prvi,najbolje u glavu a ako nisi spreman ono fiziči onda ga dobro uhvatimeđu noge i sve glavom u njegovu i onda ga dobro iscepilari
3.VAŽNO:dok ga budeš udarao iz sveg glasa se deri i viči UPOOMOĆ,ubi me.....
kolko se ti njega bojiš boji se i on tebe,kolko tebe boli boli i njega i nekolebaj se nimalo,poslije će te svi ostaviti na miru jer skontaće da si lud i problematičan,nema veze jesi li ga nadjačo ili nisi inače će te stalno jahati