Otimacina u piceriji U2!

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

ljubav_aha

#26 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by ljubav_aha »

Andaluzijski pas wrote:Što te zapališe za dvije marke. Skandal.

a jesi li pomislio koliko je osoba isti dan dalo 2KM,dobra zarada bez takse

ne rezonujes , skandal
respo

#27 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by respo »

bermine kakva je mala ta :D
ajd sarni broj na pvt :D
alica.k

#28 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by alica.k »

nema bas puno veze s picerijom ali ima s kradjom.

inace sipam benzin na hifi u hotonju, i zadnjih par puta sam obracala paznju koliko mi sipaju....i dosla do zakljucka da onaj crni krupniji momak uvijek zapali za 2 do 5KM... eto samo da znate, pratite ako vam on sipa. ja sam mu naravno rekla i prvi put da mi onda fino vrati kusur, a i drugi put, a on fino nastavlja po svom.

tak da sad sipam benzin na drugoj pumpi...

koja drskost.
Gospoda Ministarka

#29 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by Gospoda Ministarka »

Aj razumijem ja da su to konobarska posla da gleda i on da na onu crkavicu od dnevnice nesto zaradi ali u Merkatoru neki dan sjela narucila i on donio narudbu, pitao moze li odmah naplatiti 2*kafa i sladoled 6 KM... nije bio cjenovnik tu... nakon 2 dana u ponovno na istom mjestu... uzmem cjenovnik... saberem zapalio me za 1KM... Nije mi do te marke...ali nemoj gosta praviti budalom... sljedeci put na istu situaciju samo trazim racun.
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#30 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by Priorat »

ja stvarno neznam ali ovaj se forum pretvorio u katastrofu. kome god da se sta desi: ukrao mu konobar, pokakio se cuko, uginula ribica u akvarijumu, odpao mi dzon sa cipele, imam bubuljice, cevapi skupi, mercator nevalja itd itd.. ponekad se pojavi super tema koja stvarno zasluzuje citenje medjutim ulete dvojica pubertetlija i "ukenjaju" sve tako da i to sta vrijedi ide pod kljuc... :sad:
Benny Lava

#31 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by Benny Lava »

Priorat wrote:ja stvarno neznam ali ovaj se forum pretvorio u katastrofu. kome god da se sta desi: ukrao mu konobar, pokakio se cuko, uginula ribica u akvarijumu, odpao mi dzon sa cipele, imam bubuljice, cevapi skupi, mercator nevalja itd itd.. ponekad se pojavi super tema koja stvarno zasluzuje citenje medjutim ulete dvojica pubertetlija i "ukenjaju" sve tako da i to sta vrijedi ide pod kljuc... :sad:

Zaista mi nije jasno odakle tebi pravo da nekoga nazivas pubertetlijom na osnovu svoje subjektivne procjene? I kako se uopste ne zapitas da li imas pravo na osnovu iste te subjektivne procjene nazivati nesto katastrofom!? I sta je super tema za tebe? Nije li to opet zasnovano na nekom subjektivnom sudu?

Mislim da je neuporediva situacija kada se nekome pokaka cuko i ta kada ga naprave budalom i ukradu na drzak nacin novac!
Priorat
Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...

#32 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by Priorat »

Benny Lava wrote:
Priorat wrote:ja stvarno neznam ali ovaj se forum pretvorio u katastrofu. kome god da se sta desi: ukrao mu konobar, pokakio se cuko, uginula ribica u akvarijumu, odpao mi dzon sa cipele, imam bubuljice, cevapi skupi, mercator nevalja itd itd.. ponekad se pojavi super tema koja stvarno zasluzuje citenje medjutim ulete dvojica pubertetlija i "ukenjaju" sve tako da i to sta vrijedi ide pod kljuc... :sad:

Zaista mi nije jasno odakle tebi pravo da nekoga nazivas pubertetlijom na osnovu svoje subjektivne procjene? I kako se uopste ne zapitas da li imas pravo na osnovu iste te subjektivne procjene nazivati nesto katastrofom!? I sta je super tema za tebe? Nije li to opet zasnovano na nekom subjektivnom sudu?

Mislim da je neuporediva situacija kada se nekome pokaka cuko i ta kada ga naprave budalom i ukradu na drzak nacin novac!

mister subjektivni, dobro dosao na forum..ono subjektivno!! :thumbup:
Benny Lava

#33 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by Benny Lava »

Priorat wrote:
Benny Lava wrote:

mister subjektivni, dobro dosao na forum..ono subjektivno!! :thumbup:
Da, da...i samo on razumije sta zeli reci!
Rookie

#34 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by Rookie »

Gospoda Ministarka wrote:Aj razumijem ja da su to konobarska posla da gleda i on da na onu crkavicu od dnevnice nesto zaradi ali u Merkatoru neki dan sjela narucila i on donio narudbu, pitao moze li odmah naplatiti 2*kafa i sladoled 6 KM... nije bio cjenovnik tu... nakon 2 dana u ponovno na istom mjestu... uzmem cjenovnik... saberem zapalio me za 1KM... Nije mi do te marke...ali nemoj gosta praviti budalom... sljedeci put na istu situaciju samo trazim racun.
I meni je tamo ukradena marka, u Ložioničkoj. Onaj niži konobar zapaljuje.
Priorat, po tovm zadnjem postu i iskazanom 'umoru, biće da si ti taj pubertetlija.
bellisperennis

#35 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by bellisperennis »

Pa vala bilo je i čudno što su sokovi uopšte 1KM, ja sam mislila da je to neki fol. Al to je vjerovatno bilo da se namame mušterije, na poćetku niske cijene i onda ti samo jednom tako zavale-POSKUPILO!
reeves

#36 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by reeves »

jaro trebo si im zvat inskepciju i zavrsena prica.
Kraljica_Suza

#37 Re: Otimacina u piceriji U2!

Post by Kraljica_Suza »

Neelix wrote:ja im ne bih dao nista vise nego sto pise u cjeniku. kratko i jasno. pa nek zovu policiju, sacekao bih ih :) na kraju bi oni platili kaznu.
:thumbup:
reeves wrote:jaro trebo si im zvat inskepciju i zavrsena prica.
:thumbup:

Ja upravo ovako postupam...cim se spomene sef, policija ili inspekcija tu se zavrsava sav razgovor.
Post Reply