Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
inace sipam benzin na hifi u hotonju, i zadnjih par puta sam obracala paznju koliko mi sipaju....i dosla do zakljucka da onaj crni krupniji momak uvijek zapali za 2 do 5KM... eto samo da znate, pratite ako vam on sipa. ja sam mu naravno rekla i prvi put da mi onda fino vrati kusur, a i drugi put, a on fino nastavlja po svom.
Aj razumijem ja da su to konobarska posla da gleda i on da na onu crkavicu od dnevnice nesto zaradi ali u Merkatoru neki dan sjela narucila i on donio narudbu, pitao moze li odmah naplatiti 2*kafa i sladoled 6 KM... nije bio cjenovnik tu... nakon 2 dana u ponovno na istom mjestu... uzmem cjenovnik... saberem zapalio me za 1KM... Nije mi do te marke...ali nemoj gosta praviti budalom... sljedeci put na istu situaciju samo trazim racun.
ja stvarno neznam ali ovaj se forum pretvorio u katastrofu. kome god da se sta desi: ukrao mu konobar, pokakio se cuko, uginula ribica u akvarijumu, odpao mi dzon sa cipele, imam bubuljice, cevapi skupi, mercator nevalja itd itd.. ponekad se pojavi super tema koja stvarno zasluzuje citenje medjutim ulete dvojica pubertetlija i "ukenjaju" sve tako da i to sta vrijedi ide pod kljuc...
Priorat wrote:ja stvarno neznam ali ovaj se forum pretvorio u katastrofu. kome god da se sta desi: ukrao mu konobar, pokakio se cuko, uginula ribica u akvarijumu, odpao mi dzon sa cipele, imam bubuljice, cevapi skupi, mercator nevalja itd itd.. ponekad se pojavi super tema koja stvarno zasluzuje citenje medjutim ulete dvojica pubertetlija i "ukenjaju" sve tako da i to sta vrijedi ide pod kljuc...
Zaista mi nije jasno odakle tebi pravo da nekoga nazivas pubertetlijom na osnovu svoje subjektivne procjene? I kako se uopste ne zapitas da li imas pravo na osnovu iste te subjektivne procjene nazivati nesto katastrofom!? I sta je super tema za tebe? Nije li to opet zasnovano na nekom subjektivnom sudu?
Mislim da je neuporediva situacija kada se nekome pokaka cuko i ta kada ga naprave budalom i ukradu na drzak nacin novac!
Priorat wrote:ja stvarno neznam ali ovaj se forum pretvorio u katastrofu. kome god da se sta desi: ukrao mu konobar, pokakio se cuko, uginula ribica u akvarijumu, odpao mi dzon sa cipele, imam bubuljice, cevapi skupi, mercator nevalja itd itd.. ponekad se pojavi super tema koja stvarno zasluzuje citenje medjutim ulete dvojica pubertetlija i "ukenjaju" sve tako da i to sta vrijedi ide pod kljuc...
Zaista mi nije jasno odakle tebi pravo da nekoga nazivas pubertetlijom na osnovu svoje subjektivne procjene? I kako se uopste ne zapitas da li imas pravo na osnovu iste tesubjektivne procjene nazivati nesto katastrofom!? I sta je super tema za tebe? Nije li to opet zasnovano na nekom subjektivnom sudu?
Mislim da je neuporediva situacija kada se nekome pokaka cuko i ta kada ga naprave budalom i ukradu na drzak nacin novac!
mister subjektivni, dobro dosao na forum..ono subjektivno!!
Zaista mi nije jasno odakle tebi pravo da nekoga nazivas pubertetlijom na osnovu svoje subjektivne procjene? I kako se uopste ne zapitas da li imas pravo na osnovu iste tesubjektivne procjene nazivati nesto katastrofom!? I sta je super tema za tebe? Nije li to opet zasnovano na nekom subjektivnom sudu?
mister subjektivni, dobro dosao na forum..ono subjektivno!!
Gospoda Ministarka wrote:Aj razumijem ja da su to konobarska posla da gleda i on da na onu crkavicu od dnevnice nesto zaradi ali u Merkatoru neki dan sjela narucila i on donio narudbu, pitao moze li odmah naplatiti 2*kafa i sladoled 6 KM... nije bio cjenovnik tu... nakon 2 dana u ponovno na istom mjestu... uzmem cjenovnik... saberem zapalio me za 1KM... Nije mi do te marke...ali nemoj gosta praviti budalom... sljedeci put na istu situaciju samo trazim racun.
I meni je tamo ukradena marka, u Ložioničkoj. Onaj niži konobar zapaljuje.
Priorat, po tovm zadnjem postu i iskazanom 'umoru, biće da si ti taj pubertetlija.
Pa vala bilo je i čudno što su sokovi uopšte 1KM, ja sam mislila da je to neki fol. Al to je vjerovatno bilo da se namame mušterije, na poćetku niske cijene i onda ti samo jednom tako zavale-POSKUPILO!