kao sto je vec spomenuto, ovi sto studiraju po bolonji vjerovatno imaju vise mogucnosti..
a sto se tice pasosa..to je meni licno svejedno..imam bosanski, ali isto bi mi bilo da imam iz hondurasa...
hahhahahahProblem je kao što rekoh što ove naše društvene firme ne zanima CV. Da im dođe Bill Gates rekli bi: "Cvikeraš, kolko ti janjetine možeš pojest."
Nisamjos nista zavrsilamadner wrote:Ako nije tajna šta si završila?bajadera82 wrote:
da da u pravu si. meni i ne pada na pamet da se samo vratim bez da znam gdje cu i sta cu raditi. vracam se samo ako budu dobri uslovi, znaci ako nadjem dobar posao. ako ne, ostajem u njemackoj. ali pokusati cu sve u Sarajevu prvo
Problem je kao što rekoh što ove naše društvene firme ne zanima CV. Da im dođe Bill Gates rekli bi: "Cvikeraš, kolko ti janjetine možeš pojest."
![]()
Kod privatnih je malo drukčije, ali ne znam kako misliš iz njemačke ovdje izganjat.
Sretno.
Probaj preko GTZ-ta, imaju ovdje ured. Isto tako imaš predstavništvo AussenHandelKamerabajadera82 wrote: Nisamjos nista zavrsilatako da imam jos vremena. ja se uvijek ubacim u ove medjunarodne organizacije pa kod njih radim praksu i preko njih budem u BiH. Tako se nadam da su mi oni stela
ako nisu onda cu ovdje nesto traziti.. mozda u bosanskom konzulatu ovdje imaju posao za mene, hahahahaha