Otecenost kapka
Moderator: anex
-
mumy
#1 Otecenost kapka
Jutros kad sam ustala imam sta i vidjeti.Ocni kapak mi je toliko otekao daa mi se oko napola zatvorilo od tezine.Sjecam se ko da me nesto gricnulo dok sam spavala,vjerovatno komarac, i da sam se ko malo pocesala.Mislim izgleda katastrofa...a otok nikako da splasne...Ima li ko da mu se ovo vec desavalo?
- terra_incognita
#2 Re: Otecenost kapka
Pokušaj sa mlakom kamilicom, ako se ne smiri za satak, pravac doktoru.
-
CASUAL, možda manje
#3 Re: Otecenost kapka
mumy wrote:Jutros kad sam ustala imam sta i vidjeti.Ocni kapak mi je toliko otekao daa mi se oko napola zatvorilo od tezine.Sjecam se ko da me nesto gricnulo dok sam spavala,vjerovatno komarac, i da sam se ko malo pocesala.Mislim izgleda katastrofa...a otok nikako da splasne...Ima li ko da mu se ovo vec desavalo?
Hej zdravo! Kad sam pročitala naslov, morala sam odgovoriti...
Imala sam identičnu (da ne kažem istu situaciju u nedjelju ujutro)... Naime, probudila sam se sa otečenim kapkom na desnom oku, a svu noć me je budio dosadni komarac... Da situacija bude malo komplikovanija ja inače imam alergiju na ujed komarca... i da skratim priču...
Stavljala sam obloge od kamilice i na kraju otišla u hitnu... Dobila sam injekciju protiv svih vrsta alergija i otečenost na kapku mi se povukla u roku od sat vremena
I sretno