ovo drugo mi nikako nije išlo

Moderator: anex
kako znas sta sam htjela pitatialek wrote:ej mislim da ti uskoro pocinje neka jazz radionica
provjeri na http://www.jazzfest.ba
kad smo kod edine papoalek wrote:ovi nece plesati a mozda i hocenesto je danas stiglo, spominje se dzezfest ali ne spominje se i edina papo
nisam tai chi ucila iz knjiga blesoJordan26 wrote: @annais nin -sto se tice tai chi-a ucenje tako necega iz knjige..mi se nesto ne svidja...treba mi da gledam nekoga i pamtim..![]()
za Tae Kwon Do raspitaj se pls...pa ostavi poruku, ko zna mozda ima jos neko da ga zanima.. kazu da je kick-boxing super...imam jednu poznanicu koja skida takve stvari s neta-pa onda vjezba![]()
![]()
ma bila sam ovdje garant al nisam primjetila...ma kako starostanislava wrote:...e zmijazmaj gdje si bila kad sam ja ovdje davala oglase za jazz dance...to je dobro krenulo bilo...samo sam ja morala ici vanii tako se raspao kurs
..ne vjerujem da cu se davati u te vode ponovo..stari se
Jordanko ovo ti mogu toplo preporuciti...fenomenalan nacin da se rijesis stresaiceman ze wrote:A sta kazes za IPSC ?
Ja se pomalo bavim, doduse sezona je gotova, ove godine, ali nemam protiv imati zenskog kolegu....![]()
Evo stranica od mojih suparnika na stage-u, da vidis sta je to....
http://www.psc-point.ba
ti mala pravo ratobornaanais_nin wrote:za tai chi ja sam nabavila DVDove sa vjezbama i nesto literature za pocetnike i sama startalanije bas tako tesko...
a ovo zadnje ti je Tae Kwon Doznam par likova koji su to trenirali/treniraju u sarajevu pa cu ti se raspitati
![]()
koliko znam kod nas uveliko vlada nestasica muzicara koji razvaljuju saksofontako da SRETNO sa pronalaskom profe
![]()
moj sljedeci samoinicijativni projekat je kickboxing
ovo potpisujemanais_nin wrote:Jordanko ovo ti mogu toplo preporuciti...fenomenalan nacin da se rijesis stresaiceman ze wrote:A sta kazes za IPSC ?
Ja se pomalo bavim, doduse sezona je gotova, ove godine, ali nemam protiv imati zenskog kolegu....![]()
http://www.psc-point.bacista suprotnost tai chi-iju
i ne radi se pred kompjuterom
ma ja ga ne bih kuci drzalaVozdra_123 wrote: ovo potpisujem
ovdje u New Hampshiru ovo je nacionalni sport![]()
ja trazio osiguranje za stan, kaze koje oruzje imate u kuci![]()
nemam nikakvo ja odgovaram
oni meni, nema veze imate 2000$ pokrica za naoruzanje
ja trebam da pocnem sa Fitnesom i Aerobikom ove sedmice, vrijeme mi je da se malo pokrenem, ubi me ova stolica na poslu, a krevet za vikend kuci...kondicija mi je nula...Jordan26 wrote:Ovako zanima me posto svasta znate, znate li da li se igdje u Sarajevu daju casovi
1) saxophona,
2) fencing ili macevanje, macevanje sigurno nema nigdje u sa
3) tai chi,
4) samoodbrana, rukovanje oruzjem, probaj sa samoodbranom u klubu BUSIDO
5) taequando,
ali samo subotom i nedjeljom i ako znate koliko kostaju casovi, gdje se to desava, i sve ostalo vezano za temu![]()
Bavite li se kakvim zanimljivim hobijima? (osim forumanja) Ako jeste, cime?
Kad ste poceli, itd?
slazem seflora.sa wrote:ja trebam da pocnem sa Fitnesom i Aerobikom ove sedmice, vrijeme mi je da se malo pokrenem, ubi me ova stolica na poslu, a krevet za vikend kuci...kondicija mi je nula...Jordan26 wrote:Ovako zanima me posto svasta znate, znate li da li se igdje u Sarajevu daju casovi
1) saxophona,
2) fencing ili macevanje, macevanje sigurno nema nigdje u sa
3) tai chi,
4) samoodbrana, rukovanje oruzjem, probaj sa samoodbranom u klubu BUSIDO
5) taequando,
ali samo subotom i nedjeljom i ako znate koliko kostaju casovi, gdje se to desava, i sve ostalo vezano za temu![]()
Bavite li se kakvim zanimljivim hobijima? (osim forumanja) Ako jeste, cime?
Kad ste poceli, itd?
i ja bih voljela da ima machevanje, vjerovatno bih bila prva u redu, jer mi je to stvarno super sport!
E pa za IPSC je pravo vrijeme ko zeli da se ukljuci, ova sezona je bila veoma uspjesna, oko 100 novih takmicara je licencirano, postoje IPSC klubovi u Zenici, Tuzli, Banja Luci, Sirokom Brijegu, Sarajevo.Jordan26 wrote:vidjela ovo zanimljivo izgleda, kad pocinje sezona? je l' se mora imati vlastito oruzje ili se moze iznajmiti iz kluba?iceman ze wrote:A sta kazes za IPSC ?
http://www.psc-point.ba
nemam ni ja nis protiv muskih kolegasa pistoljem u ruci
![]()
oooo kako bi to super biloflora.sa wrote:
i ja bih voljela da ima machevanje, vjerovatno bih bila prva u redu, jer mi je to stvarno super sport!
Sto se tice kluba IPSC ''Point'' Zenica, mislim da imas kontakt na njihovom web sajtu.....ja se takmicim za klub ''Alfa'' iz Sirokog Brijega, iz prostog razloga, bolja je raja, jes malo daleko za treninge, ali su momci prva liga. Ovi u Zenici, su ti uglavnom Sarajlije....Jordan26 wrote:hajd' mi ostavi jedan njihov broj telefona.....da se raspitam za clanarinu, termine treninga..![]()
ma yest kladim se da su ti tvoji puni supljemeni je da se ispucam