Osveta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Amazonka27
scorpion7 wrote:Mogu misliti poganih metodaAmazonka27 wrote:a-a...bolje je kad pati..a to bi mu presudilo i nebi patio...:D:D
nemoj...
tesko je cool biti ful...
- River_isle
ih jednom sam odgovorila na slicnu temu pa umal da me ne lincuje muski dio foruma - od tada sutim, al djelam

- Amazonka27
de...hajde reci, ja cu te branitiRiver_isle wrote:ih jednom sam odgovorila na slicnu temu pa umal da me ne lincuje muski dio foruma - od tada sutim, al djelam![]()
-
mamica papucarka
ja posla ovo isto napisatAmazonka27 wrote:de...hajde reci, ja cu te branitiRiver_isle wrote:ih jednom sam odgovorila na slicnu temu pa umal da me ne lincuje muski dio foruma - od tada sutim, al djelam![]()
- Amazonka27
duse raskopusemamica 31 wrote:ja posla ovo isto napisatAmazonka27 wrote:de...hajde reci, ja cu te branitiRiver_isle wrote:ih jednom sam odgovorila na slicnu temu pa umal da me ne lincuje muski dio foruma - od tada sutim, al djelam![]()
nevjerovatno kako me preduhitri
- River_isle
"osveta je moja, ja cu je vratiti" - jedina recenica od cca 600 strana Ane Karenjine koju pamtim... stoji i ona "osveta je jelo koje se servira hladno" pa mozete samo zamisliti koje granice su postavljenje

-
pinkzelena
muha_sa wrote:nebojeplavo wrote:Ako se jos zadrzis u SveCkoj, snaci ce i tebemuha_sa wrote:kakve vas osvete snasleuzivajte u zivotu i tisu misu
pamet u glavu
![]()
eno Raska kuje paklene planove
![]()
nek radi sta joj je volja samo nek mi u auto ne barce
Pa to i jest poenta,to vas najviše i zaboli
Joj,evo mene zaboli kad pomislim..
-
pinkzelena
River_isle wrote:"osveta je moja, ja cu je vratiti" - jedina recenica od cca 600 strana Ane Karenjine koju pamtim... stoji i ona "osveta je jelo koje se servira hladno" pa mozete samo zamisliti koje granice su postavljenje![]()
Znam i ja jednu..to sam negdje u nekoj seriji,ili filmu čula čini mi se:
"Osveta je slatka,a ne deblja i nema kalorija"
- River_isle
slabo ide ova tema, svi se ili pribojavaju priznati sto su ucinili ili halale suvise lako - sta kazete onda na prijedloge. situacija je takva da ima jedna osoba koju zasluzuje malo soli na ranu - na sunce s prijadlozima 
-
mamica papucarka
a prvo reci sta ti uciniRiver_isle wrote:slabo ide ova tema, svi se ili pribojavaju priznati sto su ucinili ili halale suvise lako - sta kazete onda na prijedloge. situacija je takva da ima jedna osoba koju zasluzuje malo soli na ranu - na sunce s prijadlozima
- zena21
samo da se prijavim da sam sve to sto si nabrojao... ali ne bih da se svetim nikom...scorpion7 wrote:Evo ako neka djevojka/mladja mama/gospodja do nekih 40ak fine gradje:D:D:D:D hoce da se sveti ja stojim na raspolaganju 24/7
:D:D....
ne prodajem nista... samo se falim
-
downtoearth
ali ne razumijem šta ima auto s tim?
pa nije te ono prevarilo????
- River_isle
ma nemoj sada da iznosimo pjedinosti, onda se ispreplice ono hipoteticki i stvarno, a ne bih da komplikujem. recimo da je osoba pogrijesila na skali od 1 do 10 - 4; kakvu kaznu zasluzuje.mamica 31 wrote:a prvo reci sta ti uciniRiver_isle wrote:slabo ide ova tema, svi se ili pribojavaju priznati sto su ucinili ili halale suvise lako - sta kazete onda na prijedloge. situacija je takva da ima jedna osoba koju zasluzuje malo soli na ranu - na sunce s prijadlozimada vidimo koliko zasluzuje
u biti ne bitan je moj slucaj, inace me zanima do koje je granice ko spreman ici.
a to za istresanje na autu - pa svjesne smo koliko vas boli, a kako smo "bogata" drzava auto je najcesce mjesto gdje se cin prevare odigra
-
FFK as Lucy01
Sahranila sve neprijetelje i sad pametujedanas wrote:ne se svetit djeco...
- River_isle
zakuhalo se zakuhalo se
evo drage moje forumasice, recimo da je predmet osvete muskarac srednjih 20-tih godina koji mi je nesto ukrao tj nesto moje pripisao svome imenu. sve to ima mracniju pozadinu koju ne bih iznosila, stoga i pogadja toliko. dakle kazna za kradljivca koji se hvalisa necim sto nije njegovo, nego moje i dopustit cu si da ne budem skromna, mnogo je dobro - kako ga kazniti.
a vi dragi forumasi zanemarite musku solidarnost i recite koja bi ga kazna trebala sustiti (udaranje po guzi i sl ne dolazi u odzir
)
evo drage moje forumasice, recimo da je predmet osvete muskarac srednjih 20-tih godina koji mi je nesto ukrao tj nesto moje pripisao svome imenu. sve to ima mracniju pozadinu koju ne bih iznosila, stoga i pogadja toliko. dakle kazna za kradljivca koji se hvalisa necim sto nije njegovo, nego moje i dopustit cu si da ne budem skromna, mnogo je dobro - kako ga kazniti.
a vi dragi forumasi zanemarite musku solidarnost i recite koja bi ga kazna trebala sustiti (udaranje po guzi i sl ne dolazi u odzir
-
Eshek
Povali mu 2-3 jarana, i nahvali im hašime, jerbo je u "njega" k'o upaljačRiver_isle wrote:zakuhalo se zakuhalo se![]()
![]()
![]()
a vi dragi forumasi zanemarite musku solidarnost i recite koja bi ga kazna trebala sustiti (udaranje po guzi i sl ne dolazi u odzir)
- River_isle
jesi siguran da si musko
okrutno musko, svaka cast

- River_isle
spremna sam platiti za dobar savijetEshek wrote:Imam ja još kvalitetnih prijedloga...ali to se plaćaRiver_isle wrote:jesi siguran da si musko![]()
![]()
okrutno musko, svaka cast
![]()
![]()
![]()