Jeste li osvetoljubivi???
Da vas prevari voljena osoba, sta biste uradili
Jessie me podsjeti.
Nesto ovako
http://youtube.com/watch?v=HZyTOROlo9E
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
mamice, zar nije svaka zena/djevojka dama ?mamica 31 wrote:ja sam dama. Ja ne bi. A da me muz prevari, samo bi mu rekla nek ide iz stana![]()
![]()
dame mima, daamemima wrote:Auuuuuuuu............koje trebe.........To se vi nikad niste osvetile?
pa da, kao i sto ste svi vi gientlmeniincognito071 wrote:mamice, zar nije svaka zena/djevojka dama ?mamica 31 wrote:ja sam dama. Ja ne bi. A da me muz prevari, samo bi mu rekla nek ide iz stana![]()
![]()
![]()
mamica 31 wrote:Sjetih se teme tzv. bijele carapice, cini mi se da od tada vise nismo spominjali osvetu niti u bilo kakvom obliku
![]()
Jeste li osvetoljubivi???
Da vas prevari voljena osoba, sta biste uradiliJeste li se ikad svetili i kako??? Dokle idete kada ste povrijedjeni??? Da li samo zatvorite vrata za sobom, ili prije toga izvrsite nekoliko operacija tipa busenje guma na autu
Mima draga, ne govorimo o bioloskim potrebamamima wrote:Sta dame? Jeli to dame ne prde? Ne kontam.mamica 31 wrote:dame mima, daamemima wrote:Auuuuuuuu............koje trebe.........To se vi nikad niste osvetile?![]()
nisi fermamica 31 wrote:pa da, kao i sto ste svi vi gientlmeniincognito071 wrote:mamice, zar nije svaka zena/djevojka dama ?mamica 31 wrote:ja sam dama. Ja ne bi. A da me muz prevari, samo bi mu rekla nek ide iz stana![]()
![]()
![]()
Mislim da ne ( kada je rijec o ljubavnoj osveti). Ali ko zna? Zato sam i pokrenula ovu temumima wrote:Ne govorim ni ja o bioloskim potrebama. Jeli dama nikad nebi napravila osvetu?
Ako se jos zadrzis u SveCkoj, snaci ce i tebemuha_sa wrote:kakve vas osvete snasleuzivajte u zivotu i tisu misu
pamet u glavu
tipicno muskimuha_sa wrote:nebojeplavo wrote:Ako se jos zadrzis u SveCkoj, snaci ce i tebemuha_sa wrote:kakve vas osvete snasleuzivajte u zivotu i tisu misu
pamet u glavu
![]()
eno Raska kuje paklene planove
![]()
nek radi sta joj je volja samo nek mi u auto ne barce
I sad ona nije dama? Ja sam za osvete, ali da on ne sazna od kog je.mamica 31 wrote:Mislim da ne ( kada je rijec o ljubavnoj osveti). Ali ko zna? Zato sam i pokrenula ovu temumima wrote:Ne govorim ni ja o bioloskim potrebama. Jeli dama nikad nebi napravila osvetu?![]()
imala sam jednu prijateljicu koja nas je onako odjednom navukla da joj cuvamo strazu dok busi gume bivsem momku.Dok smo se snasle, ona ih je vec izbusila i otisla sa mjesta "zlocina" sa osmehom na usnama
eeee, moj svekre, pa znas da Raska cita forum, sad si joj dao idejumamica 31 wrote:tipicno muskimuha_sa wrote:nebojeplavo wrote: Ako se jos zadrzis u SveCkoj, snaci ce i tebe![]()
eno Raska kuje paklene planove
![]()
nek radi sta joj je volja samo nek mi u auto ne barce![]()
zato vam i gume najprije zaplate
Amazonka27 wrote:imam zelju...ali i damu neznam i sta...ali previse je...ipak...necu
lijepo je znati da mu mozes sve srusiti sto je godinama stvarao...imati konce u rukama...ali opet biti "dama" dignuti glavu i proci pored svega i reci...ma ko te j.