Osveta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

mamica papucarka

#1 Osveta

Post by mamica papucarka »

Sjetih se teme tzv. bijele carapice :D , cini mi se da od tada vise nismo spominjali osvetu niti u bilo kakvom obliku :-)

Jeste li osvetoljubivi???
Da vas prevari voljena osoba, sta biste uradili :-) Jeste li se ikad svetili i kako??? Dokle idete kada ste povrijedjeni??? Da li samo zatvorite vrata za sobom, ili prije toga izvrsite nekoliko operacija tipa busenje guma na autu :D

Jessie me podsjeti.
Nesto ovako :D

http://youtube.com/watch?v=HZyTOROlo9E
Last edited by mamica papucarka on 19/10/2007 14:19, edited 1 time in total.
barumbarum

Post by barumbarum »

Uf, ovo je opasna tema :-) :) Sad nestrpljivo ocekujemo da nas zabave i inspirisu povrijedjene tinejdzerke :D

Uvijek sam mislio da je to sa osvetom glupost i da je to taktika slabih.

Inace, mislite li da su djevojke sklonije osveti od momaka? Ima naravno slucajeva bolesne ljubomore kad tip upuca zensku, ali onako... gledajuci iole normalne ljude...
nausnica

Post by nausnica »

I ja jedva čekam nalet osvetoljubivih tinejdžerki da vidimo šta bi sve one uradile ;-)

Što se mene lično tiče, što sam starija, to sam i mirnija.
Ne bi mi bilo drago, ali bih u svakom slučaju gledala da se što manje nerviram zbog sebe same.
Ili bih samo otišla i zatvorila vrata, ili bih gledala da to riješimo civilizovano uz mirnu i otvorenu komunikaciju, bez kontri, bez velikih ega.

Jer, priznaćete, u današnje doba kad i najmanja sms poruka može dovesti do varanja, ostaje nam samo da prihvatimo situaciju da se to svima nama može desiti (da varamo ili budemo prevareni) u nedostatku pažnje ili volje za dokazivanjem ili ko zna čega, ali mislim da se i prevara može oprostiti... Jednom :D
mamica papucarka

ja sam dama. Ja ne bi. A da me muz prevari, samo bi mu rekla nek ide iz stana :lol: :D :P
Yamahalac

Post by Yamahalac »

mamica 31 wrote:ja sam dama. Ja ne bi. A da me muz prevari, samo bi mu rekla nek ide iz stana :lol: :D :P
ma ono ko kad je suljo dobio na lotu i dosao kuci fati

"pakuj se"
"sto? gdje idemo?"
"JA NIGDJE"

:D:D:D:D
*mima*

Post by *mima* »

Auuuuuuuu............koje trebe.........To se vi nikad niste osvetile? :roll:
incognito071

Post by incognito071 »

mamica 31 wrote:ja sam dama. Ja ne bi. A da me muz prevari, samo bi mu rekla nek ide iz stana :lol: :D :P
mamice, zar nije svaka zena/djevojka dama ? :D :-)
mamica papucarka

mima wrote:Auuuuuuuu............koje trebe.........To se vi nikad niste osvetile? :roll:
dame mima, daame :P :D
Yamahalac

Post by Yamahalac »

incognito071 wrote:
zavisi od kolicine mraka koji je okruzuje u datom trenutku :D:D
mamica papucarka

incognito071 wrote:
pa da, kao i sto ste svi vi gientlmeni :D
rina*

#11 Re: Osveta

Post by rina* »

mamica 31 wrote:Sjetih se teme tzv. bijele carapice :D , cini mi se da od tada vise nismo spominjali osvetu niti u bilo kakvom obliku :-)

Jeste li osvetoljubivi???
Da vas prevari voljena osoba, sta biste uradili :-) Jeste li se ikad svetili i kako??? Dokle idete kada ste povrijedjeni??? Da li samo zatvorite vrata za sobom, ili prije toga izvrsite nekoliko operacija tipa busenje guma na autu :D

Ma ne, samo bih vrsila laksi psihicki teror :oops: :D
*mima*

Post by *mima* »

mamica 31 wrote:
mima wrote:Auuuuuuuu............koje trebe.........To se vi nikad niste osvetile? :roll:
Sta dame? Jeli to dame ne prde? Ne kontam.
muha_sa

Post by muha_sa »

gluho i daleko bilo :D otkud ja ovdje zaluta :D
mamica papucarka

mima wrote:
mamica 31 wrote:
Sta dame? Jeli to dame ne prde? Ne kontam.
Mima draga, ne govorimo o bioloskim potrebama :D

Muha, neka te bolan :)
incognito071

Post by incognito071 »

mamica 31 wrote:
incognito071 wrote:
pa da, kao i sto ste svi vi gientlmeni :D
nisi fer :)
*mima*

Post by *mima* »

Ne govorim ni ja o bioloskim potrebama. Jeli dama nikad nebi napravila osvetu?
muha_sa

Post by muha_sa »

kakve vas osvete snasle :-) uzivajte u zivotu i tisu misu :D pamet u glavu :D
mamica papucarka

mima wrote:Ne govorim ni ja o bioloskim potrebama. Jeli dama nikad nebi napravila osvetu?
Mislim da ne ( kada je rijec o ljubavnoj osveti). Ali ko zna? Zato sam i pokrenula ovu temu :D

imala sam jednu prijateljicu koja nas je onako odjednom navukla da joj cuvamo strazu dok busi gume bivsem momku. :D Dok smo se snasle, ona ih je vec izbusila i otisla sa mjesta "zlocina" sa osmehom na usnama :D
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

muha_sa wrote:kakve vas osvete snasle :-) uzivajte u zivotu i tisu misu :D pamet u glavu :D
Ako se jos zadrzis u SveCkoj, snaci ce i tebe :oops: :D eno Raska kuje paklene planove :D
muha_sa

Post by muha_sa »

nebojeplavo wrote:
muha_sa wrote:kakve vas osvete snasle :-) uzivajte u zivotu i tisu misu :D pamet u glavu :D
Ako se jos zadrzis u SveCkoj, snaci ce i tebe :oops: :D eno Raska kuje paklene planove :D
:lol:

nek radi sta joj je volja samo nek mi u auto ne barce :D
mamica papucarka

muha_sa wrote:
nebojeplavo wrote:

tipicno muski :lol:
zato vam i gume najprije zaplate :D
*mima*

Post by *mima* »

mamica 31 wrote:
mima wrote:Ne govorim ni ja o bioloskim potrebama. Jeli dama nikad nebi napravila osvetu?
Mislim da ne ( kada je rijec o ljubavnoj osveti). Ali ko zna? Zato sam i pokrenula ovu temu :D

imala sam jednu prijateljicu koja nas je onako odjednom navukla da joj cuvamo strazu dok busi gume bivsem momku. :D Dok smo se snasle, ona ih je vec izbusila i otisla sa mjesta "zlocina" sa osmehom na usnama :D
I sad ona nije dama? Ja sam za osvete, ali da on ne sazna od kog je.
nebojeplavo

Post by nebojeplavo »

mamica 31 wrote:
muha_sa wrote:
nebojeplavo wrote: Ako se jos zadrzis u SveCkoj, snaci ce i tebe :oops: :D eno Raska kuje paklene planove :D

tipicno muski :lol:
zato vam i gume najprije zaplate :D
eeee, moj svekre, pa znas da Raska cita forum, sad si joj dao ideju :oops: :D :lol:
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

imam zelju...ali i damu ne :D znam i sta...ali previse je...ipak...necu :D lijepo je znati da mu mozes sve srusiti sto je godinama stvarao...imati konce u rukama...ali opet biti "dama" dignuti glavu i proci pored svega i reci...ma ko te j.
*mima*

Post by *mima* »

Amazonka27 wrote:imam zelju...ali i damu ne :D znam i sta...ali previse je...ipak...necu :D lijepo je znati da mu mozes sve srusiti sto je godinama stvarao...imati konce u rukama...ali opet biti "dama" dignuti glavu i proci pored svega i reci...ma ko te j.

A da on nikad ne sazna ko mu je srusio svijet.
Post Reply