OSTAVLJENI - Novi domaci film
Moderator: _BataZiv_0809
- Adem meda
#1 OSTAVLJENI - Novi domaci film
Skoro je prikazan na FTV-u.. Sta vi mislite o njemu ?
- Skream
#2 Re: OSTAVLJENI - Novi domaci film
Jel to onaj gdje Maca glumi i Mira Furlan?
Ako je taj ja sam prebacio kanal odmah, nisam ni pokuš'o.
Ako je taj ja sam prebacio kanal odmah, nisam ni pokuš'o.
- Adem meda
#3 Re: OSTAVLJENI - Novi domaci film
Da to je taj, Mislim da je film ekstra stv..
- karanana
#4 Re: OSTAVLJENI - Novi domaci film
smajli koji povraca.
sjeo da ga pogledam, nakon pola sata prebacio, ukljucio se na kraju, vidio kraj. neka mjesavina zlatne doline, grbavice i jos gluposti u jednu veoma losu masu. 1/10.
sjeo da ga pogledam, nakon pola sata prebacio, ukljucio se na kraju, vidio kraj. neka mjesavina zlatne doline, grbavice i jos gluposti u jednu veoma losu masu. 1/10.
- sadmire
#5 Re: OSTAVLJENI - Novi domaci film
meni nije bio los, samo mi se nekako naglo zavrsio, kraj mi nije sasvim jasan, kao da im je ponestalo para da snime jos par scena!?
- mali Ninja
#6 Re: OSTAVLJENI - Novi domaci film
da se nadovezem, film nije ni odron, to je klizište prvog stepena.karanana wrote:smajli koji povraca.
ja i hanuma sjeli da pogledamo, u pola filma zijevamo oboje. prvo sto je film prespor, drugo sto je gluma odron, treće što je sniman prije nove ere, četvrto radnja je totalno glupa i neumjesna, peto kraj filma je teži krš....
- Privatna poruka
- Location: Papci, sjetite se tu je nekad bila Olimpijada prije tebe i tvog stada!
#7 Re: OSTAVLJENI - Novi domaci film
Meni se eto samo kraj nije dopao..gledao sam ga i bio mi je cak interesantan a da je glupo zavarsio stvarno jeste...
- Adem meda
#8 Re: OSTAVLJENI - Novi domaci film
Ko gleda domace filmove zna da je ovaj dobar..Privatna poruka wrote:Meni se eto samo kraj nije dopao..gledao sam ga i bio mi je cak interesantan a da je glupo zavarsio stvarno jeste...
-
zemtet56
#9 Re: OSTAVLJENI - Novi domaci film
Meni je Ostavljeni odličan film, čak bi rekao jedan od najboljih naših poslijeratnih filmova (poslije Remakea naravno, taj film je van konkurencije), priča jeste potresna i teška za gledati, ali jednostavno se mora ispričati, mnogo je jači od Grbavice