OSTAVLJENE ZENE

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
stefanel

#1 OSTAVLJENE ZENE

Post by stefanel »

Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
Lesli Eldridž

#2 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Lesli Eldridž »

Ja sam bio u braku i nismo imali slične situacije. Ako je tako kako ti pišeš, ispao je đubre teško. Mislim da to nije uredu-dvoriti ga i dati mu sve, a on ganja druge. :x
Panthera

#3 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Panthera »

Obicno najjednostavnije rjesenje bude najbolje. Nadji sebi drugoga :roll: Muskaraca ko i zena, na svakom koraku...
callmethebreeeze

#4 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by callmethebreeeze »

uzimao te zdravo za gotovo. razumljivo je da si razocarana. idi dalje sa zivotm, ocito nije vrijedan.
lahore

#5 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by lahore »

zivot ide dalje moras se sa tim pomiriti od samosazaljenja nema nista iz iskustva
Topla voda

#6 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Topla voda »

bio je tvoj kralj? :lol:
nema niko slicnu situaciju :-)
beka_mo

#7 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by beka_mo »

stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
Zeno,nadji i ti sebi mladjeg ! Glavu gore i promjeni taktiku,budi ti kraljica nekome!
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#8 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by mIRCerka »

ja sam razmisljala unaprijed i nasla mladjeg medu :)
Lesli Eldridž

#9 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Lesli Eldridž »

mIRCerka wrote:ja sam razmisljala unaprijed i nasla mladjeg medu :)
Pojasni, koliko mlađeg, ako nije tajna?
mIRCerka

#10 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by mIRCerka »

Lesli Eldridž wrote:
2 godine :) Nije puno, al et :D
burek_in_space

#11 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by burek_in_space »

stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
Valjda me necesh pogreshno shvatiti,ali kako mozhesh da se "grijesh" na nekoga ko te..ma ustvari ne znam ni zashto ovo pishem.
Uglavnom,pravac fitness,zatezanje,nova shminka i odjeca,mladji frajer i taj tip se garantovano javlja u roku od 3 mjeseca najvishe! :D
HAVANA

#12 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by HAVANA »

mIRCerka wrote:
Lesli Eldridž wrote:

Pa ja,i ja sam od svoje 2 godine mlađi,fino joj ,slušam :)
Namazane ste vi. :D
mIRCerka

#13 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by mIRCerka »

HAVANA wrote:Pa ja,i ja sam od svoje 2 godine mlađi,fino joj ,slušam :)
Namazane ste vi. :D
I ovaj moj cuje sve :D

stefi, ne sekiraj se, odboluj ga a onda u pohod...
Lesli Eldridž

#14 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Lesli Eldridž »

Ja sam bio pet godina mlađi. Fino je sluš'o, ali ona mene nije.
Lesli Eldridž

#15 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Lesli Eldridž »

mIRCerka wrote:
Lesli Eldridž wrote:
To nije nikakva razlika. Šta ima veze, tebi 40, njemu 38. Isto je to.
Lesli Eldridž

#16 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Lesli Eldridž »

Svaka ljubav boli, vjeruj mi. Samo neke priče se sretno završe, a neke ne. Zato i ima popravni. Glavu gore.
PalaSa Marsa

#17 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by PalaSa Marsa »

[quote="stefanel"]Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????[/quo

Varao te cijelo vrijeme, velis hm..i ti znala i nesto opet cekala ..Ne kontam jesil' to saznala na kraju veze/braka ili cega vec, ili si znala citavo vrijeme dok ste bili "skupa" :?:
PalaSa Marsa

#18 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by PalaSa Marsa »

PalaSa Marsa wrote:
stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????[/quo

Varao te cijelo vrijeme, velis hm..i ti znala i nesto opet cekala ..Ne kontam jesil' to saznala na kraju veze/braka ili cega vec, ili si znala citavo vrijeme dok ste bili "skupa" :?:
Ps..i to sto ces sjedit' i kukat i zalit..ufati se noge i u raju razguli.. ;-)
Soul_Sista

#19 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Soul_Sista »

Lesli Eldridž wrote:
Svaka ljubav boli, vjeruj mi. Samo neke priče se sretno završe, a neke ne. Zato i ima popravni. Glavu gore.
I moja se tuzno zavrsila. Ali zivot ide dalje.
:)
Zoya

#20 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Zoya »

Auuu, sve neke tuzne teme. Sta je sa nama kojima sve ide kako treba? Jeli dile? :D :D
Cholina_Lokica

#21 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Cholina_Lokica »

to ti se desi kad sutis i pustas lika da te levati.. sam pao sam se ubio sto bi se reklo...
Soul_Sista

#22 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Soul_Sista »

Zoya wrote:Auuu, sve neke tuzne teme. Sta je sa nama kojima sve ide kako treba? Jeli dile? :D :D
Kono, daj ti nama jednu da pripalimo :lol: :D

I da ne bude zablude, nisam jedna od ostavljenih :oops: :D
Zoya

#23 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Zoya »

Soul_Sista wrote:
Zoya wrote:Auuu, sve neke tuzne teme. Sta je sa nama kojima sve ide kako treba? Jeli dile? :D :D

Sta znam kono, na trenutak pomislih,,,,,al dobro je sad :lol: :lol:

Haj da zakurimo po jednu, i da znas vec drugi put castim, a fukara sam :roll:

Image
Soul_Sista

#24 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Soul_Sista »

Zoya wrote:
Soul_Sista wrote:

Sta znam kono, na trenutak pomislih,,,,,al dobro je sad :lol: :lol:

Haj da zakurimo po jednu, i da znas vec drugi put castim, a fukara sam :roll:

Image
Hajd, iduci put ja castim :D da ne bude da se ja stalno grebem od tebe :D :D
..a vala, ove ti i nisu nesto posebno skupe :lol: :D
Zoya

#25 Re: OSTAVLJENE ZENE

Post by Zoya »

Slusaj sestra :D , poklonjenom konju se ne gleda u zube :lol: :lol:
Post Reply