OSTAVLJENE ZENE
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
stefanel
#1 OSTAVLJENE ZENE
Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
-
Lesli Eldridž
#2 Re: OSTAVLJENE ZENE
Ja sam bio u braku i nismo imali slične situacije. Ako je tako kako ti pišeš, ispao je đubre teško. Mislim da to nije uredu-dvoriti ga i dati mu sve, a on ganja druge. 
- Panthera
#3 Re: OSTAVLJENE ZENE
Obicno najjednostavnije rjesenje bude najbolje. Nadji sebi drugoga
Muskaraca ko i zena, na svakom koraku...
-
callmethebreeeze
#4 Re: OSTAVLJENE ZENE
uzimao te zdravo za gotovo. razumljivo je da si razocarana. idi dalje sa zivotm, ocito nije vrijedan.
-
lahore
#5 Re: OSTAVLJENE ZENE
zivot ide dalje moras se sa tim pomiriti od samosazaljenja nema nista iz iskustva
- Topla voda
#6 Re: OSTAVLJENE ZENE
bio je tvoj kralj?
nema niko slicnu situaciju
nema niko slicnu situaciju
-
beka_mo
#7 Re: OSTAVLJENE ZENE
Zeno,nadji i ti sebi mladjeg ! Glavu gore i promjeni taktiku,budi ti kraljica nekome!stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#8 Re: OSTAVLJENE ZENE
ja sam razmisljala unaprijed i nasla mladjeg medu 
-
Lesli Eldridž
#9 Re: OSTAVLJENE ZENE
Pojasni, koliko mlađeg, ako nije tajna?mIRCerka wrote:ja sam razmisljala unaprijed i nasla mladjeg medu
-
mIRCerka
#10 Re: OSTAVLJENE ZENE
2 godineLesli Eldridž wrote:Pojasni, koliko mlađeg, ako nije tajna?mIRCerka wrote:ja sam razmisljala unaprijed i nasla mladjeg medu
- burek_in_space
#11 Re: OSTAVLJENE ZENE
Valjda me necesh pogreshno shvatiti,ali kako mozhesh da se "grijesh" na nekoga ko te..ma ustvari ne znam ni zashto ovo pishem.stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
Uglavnom,pravac fitness,zatezanje,nova shminka i odjeca,mladji frajer i taj tip se garantovano javlja u roku od 3 mjeseca najvishe!
- HAVANA
#12 Re: OSTAVLJENE ZENE
mIRCerka wrote:2 godineLesli Eldridž wrote:Pojasni, koliko mlađeg, ako nije tajna?mIRCerka wrote:ja sam razmisljala unaprijed i nasla mladjeg meduNije puno, al et
Pa ja,i ja sam od svoje 2 godine mlađi,fino joj ,slušam
Namazane ste vi.
-
mIRCerka
#13 Re: OSTAVLJENE ZENE
I ovaj moj cuje sveHAVANA wrote:Pa ja,i ja sam od svoje 2 godine mlađi,fino joj ,slušam![]()
Namazane ste vi.
stefi, ne sekiraj se, odboluj ga a onda u pohod...
-
Lesli Eldridž
#14 Re: OSTAVLJENE ZENE
Ja sam bio pet godina mlađi. Fino je sluš'o, ali ona mene nije.
-
Lesli Eldridž
#15 Re: OSTAVLJENE ZENE
To nije nikakva razlika. Šta ima veze, tebi 40, njemu 38. Isto je to.mIRCerka wrote:2 godineLesli Eldridž wrote:Pojasni, koliko mlađeg, ako nije tajna?mIRCerka wrote:ja sam razmisljala unaprijed i nasla mladjeg meduNije puno, al et
-
Lesli Eldridž
#16 Re: OSTAVLJENE ZENE
Svaka ljubav boli, vjeruj mi. Samo neke priče se sretno završe, a neke ne. Zato i ima popravni. Glavu gore.stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
-
PalaSa Marsa
#17 Re: OSTAVLJENE ZENE
[quote="stefanel"]Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????[/quo
Varao te cijelo vrijeme, velis hm..i ti znala i nesto opet cekala ..Ne kontam jesil' to saznala na kraju veze/braka ili cega vec, ili si znala citavo vrijeme dok ste bili "skupa"
Varao te cijelo vrijeme, velis hm..i ti znala i nesto opet cekala ..Ne kontam jesil' to saznala na kraju veze/braka ili cega vec, ili si znala citavo vrijeme dok ste bili "skupa"
-
PalaSa Marsa
#18 Re: OSTAVLJENE ZENE
Ps..i to sto ces sjedit' i kukat i zalit..ufati se noge i u raju razguli..PalaSa Marsa wrote:stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????[/quo
- Soul_Sista
#19 Re: OSTAVLJENE ZENE
I moja se tuzno zavrsila. Ali zivot ide dalje.Lesli Eldridž wrote:Svaka ljubav boli, vjeruj mi. Samo neke priče se sretno završe, a neke ne. Zato i ima popravni. Glavu gore.stefanel wrote:Vec 7 godina sam u vezi s momkom muzem ili sta li je vec zivimo skupa , meni je 37 a njemu 40 na pocetku je sve bilo super cinilo se da sam mu centar svijeta.Ubrzo nakon toga poceo se hladiti a ja itekako grijati.Varao me cijelo vrijeme ja sam zmirila samo da ga ne bih izgubila,ali desilo se upravo to zaljubio se u mladju i ostavio me.Sve sam cinila za njega bio je moj kralj a on meni sad tako sta da radim ima li neko slicnu situaciju,zasto ljubav mora biti tako okrutna???????????????????
-
Zoya
#20 Re: OSTAVLJENE ZENE
Auuu, sve neke tuzne teme. Sta je sa nama kojima sve ide kako treba? Jeli dile?

- Cholina_Lokica
#21 Re: OSTAVLJENE ZENE
to ti se desi kad sutis i pustas lika da te levati.. sam pao sam se ubio sto bi se reklo...
- Soul_Sista
#22 Re: OSTAVLJENE ZENE
Kono, daj ti nama jednu da pripalimoZoya wrote:Auuu, sve neke tuzne teme. Sta je sa nama kojima sve ide kako treba? Jeli dile?![]()
I da ne bude zablude, nisam jedna od ostavljenih
-
Zoya
#23 Re: OSTAVLJENE ZENE
Sta znam kono, na trenutak pomislih,,,,,al dobro je sadSoul_Sista wrote:Kono, daj ti nama jednu da pripalimoZoya wrote:Auuu, sve neke tuzne teme. Sta je sa nama kojima sve ide kako treba? Jeli dile?![]()
![]()
![]()
I da ne bude zablude, nisam jedna od ostavljenih![]()
Haj da zakurimo po jednu, i da znas vec drugi put castim, a fukara sam

- Soul_Sista
#24 Re: OSTAVLJENE ZENE
Hajd, iduci put ja castimZoya wrote:Sta znam kono, na trenutak pomislih,,,,,al dobro je sadSoul_Sista wrote:Kono, daj ti nama jednu da pripalimoZoya wrote:Auuu, sve neke tuzne teme. Sta je sa nama kojima sve ide kako treba? Jeli dile?![]()
![]()
![]()
I da ne bude zablude, nisam jedna od ostavljenih![]()
![]()
![]()
Haj da zakurimo po jednu, i da znas vec drugi put castim, a fukara sam![]()
..a vala, ove ti i nisu nesto posebno skupe
-
Zoya
#25 Re: OSTAVLJENE ZENE
Slusaj sestra
, poklonjenom konju se ne gleda u zube