Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
- rahmetli dedo
#176 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
nije samo kad papci ostavljaju kese sa opušcima, oguljinama od luka i menstrualnim tegobama da usmrde haustor. Ima i ono kad ostavljaju svoje razgažene kaloše da danfaju pred vrat'ma - đeš u kuću u kundurama pajel?
- cendlerbing
#177 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Ja ostavljam kesu sa smećem ispred vrata, jer često znam zaboraviti da je ponesem. Uglavnom tu ne stoji duže od sat-dva, prije nego krenem vani.
Kad vidim u komšinice, vrata do mene, da je i ona ostavila kesu ispred vrata, pokupim i njenu.
Nisu mi pacovi ni pali na pamet. Nemam pojma da li ih ima u mojoj zgradi. Nisam nikad vidjela nijednog.
Kad vidim u komšinice, vrata do mene, da je i ona ostavila kesu ispred vrata, pokupim i njenu.
Nisu mi pacovi ni pali na pamet. Nemam pojma da li ih ima u mojoj zgradi. Nisam nikad vidjela nijednog.
- triconja
#178 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Sto je ne metnes kod vrata sa unutrasnje strane? Mislim da 99% stanova ima ko mali hodnicic i mores tu tutnit kesu i nikom nece smetat. Haj eto reci sto tako ne radis?cendlerbing wrote:Ja ostavljam kesu sa smećem ispred vrata, jer često znam zaboraviti da je ponesem. Uglavnom tu ne stoji duže od sat-dva, prije nego krenem vani.
- cendlerbing
#179 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Radim i tako. Iznesem, ako kesa smrdi.
Zadovoljaval te odgovor?
Zadovoljaval te odgovor?
- triconja
#180 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Pusti bona, predstava za raju, bolje da te ja ispitam vego neko drugi. Vidis da ljudima smeta sve zivo, ošlo se na zivcima. Meni ne smeta, mores mi bit komsinica, znaci vrata do vrata, ne zivim ispred vrata da mi smeta moja ticendlerbing wrote:Radim i tako. Iznesem, ako kesa smrdi.
Zadovoljaval te odgovor?
- cendlerbing
#181 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Takoe. Ako nađem kesu ispred tvojih vrata, i nju ću pokupit kad krenem.

- triconja
#182 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Ne valja ti to nikako, hoš me naucit pa da stalno nosis i moje smececendlerbing wrote:Takoe. Ako nađem kesu ispred tvojih vrata, i nju ću pokupit kad krenem.![]()
- cendlerbing
#183 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Eee, al zato ću ja kad tad mijenjati namještaj ili krečit stan, moraće neko i nosati i micati teške komade stvari.triconja wrote:Ne valja ti to nikako, hoš me naucit pa da stalno nosis i moje smececendlerbing wrote:Takoe. Ako nađem kesu ispred tvojih vrata, i nju ću pokupit kad krenem.![]()
![]()
![]()
Nema džabe ni kod stare babe, moi trico.
- MarlboroGold
#184 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Hebo ulazna vrata... šta su ljudi smeća ostavili nakon jučerašnjeg roštiljanja. Na zlaći je bilo par deponija.
Nije mi jasno kako ga mogu samo ostaviti. Mrtvi seljakluk...
- triconja
#185 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Sta mislis, ono ko brat bratu, jel u njiha kuca cista?MarlboroGold wrote:Hebo ulazna vrata... šta su ljudi smeća ostavili nakon jučerašnjeg roštiljanja. Na zlaći je bilo par deponija.
- triconja
#186 Re: Ostavljanje smeća ispred ulaznih vrata stana
Naucio sam krecit moja ti, pravocendlerbing wrote:Eee, al zato ću ja kad tad mijenjati namještaj ili krečit stan, moraće neko i nosati i micati teške komade stvari.triconja wrote:Ne valja ti to nikako, hoš me naucit pa da stalno nosis i moje smececendlerbing wrote:Takoe. Ako nađem kesu ispred tvojih vrata, i nju ću pokupit kad krenem.![]()
![]()
![]()
![]()
Nema džabe ni kod stare babe, moi trico.