Ostaviti brak radi druge osobe?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
arslanbey
#1 Ostaviti brak radi druge osobe?
Da li bi ostavili zenu ,djecu kad bi upoznali ljubav vaseg zivota?
-
Yahweh
- Location: See the shadow? Well, that's not anyone that you're expecting.
#2 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
I djecu bi ostavio? Ehhh tugo, digao ti se tuki na drugu i ti tako..
Zar nisi ozenjen zenom svog zivota?
Zar nisi ozenjen zenom svog zivota?
- Ridjobrki
#3 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Ne.
I kako možeš znati da si upoznao "ljubav svog života"? Jednostavno ne mislim da se to tako lako može skontati i rijetki su koji baš nalete na nekog sa kim na prvu kliknu a da to ubrzo ne splasne.
U svakom slučaju, ako ti tvoja žena ne odgovara onda lijepo završiš priču sa njom i ideš dalje. Zeznute su to stvari.
I kako možeš znati da si upoznao "ljubav svog života"? Jednostavno ne mislim da se to tako lako može skontati i rijetki su koji baš nalete na nekog sa kim na prvu kliknu a da to ubrzo ne splasne.
U svakom slučaju, ako ti tvoja žena ne odgovara onda lijepo završiš priču sa njom i ideš dalje. Zeznute su to stvari.
-
hanamontanaa
#4 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Mogu li ja odgovoriti
?
- Ridjobrki
#5 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Pita Hana može li ona odgovoriti 
-
arslanbey
#6 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
A Hano ,naravno da moze 
- insomnia78
#7 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Dijete ne bih za drzavu a kamo li za "ljubav"
Ljubav su svakako izmislili partizani da bi mogli dzaba guziti
Ljubav su svakako izmislili partizani da bi mogli dzaba guziti
-
hanamontanaa
#8 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Provokator krajiški, s hrpom predrasudaRidjobrki wrote:Pita Hana može li ona odgovoriti
Čovjek se očito obraća muškarcima,oženjenim, al eto kad ste navalili
Prvo, ako se ti razmišljaš, nije ti "ljubav života", valjda ako si u to siguran nećeš tražiti mišljenje drugih,na forumu pogotovo. U slučaju da je ovo navedeno samo odraz emocionalne rastojenosti
Ne ostavljaš djecu već loš brak,koji ni njima ne donosi ništa dobro. Meni je to jedino logično sreo ili ne nekog ko ti se učini ili stvarno jest, ljubav života.
- Ridjobrki
#9 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Složio bih se sa Hanom iako me neosnovano etiketira.
Ako je loš brak onda završiš brak i ideš dalje. Te "ljubavi života" se često čine predobre da bi bile realne - i najčešće budu takve. Jeste da se obraćaš oženjenim muškarcima ali bio sam i ja u nečem sličnom tako da jako dobro znam šta govorim. Završi stvar, razgraniči i onda idi dalje, nemoj da ti iluzija bude razlog za neke odluke koje je teško popraviti.
A ako je fakat prava stvar onda čestitamo, jedan si od milion.
Ako je loš brak onda završiš brak i ideš dalje. Te "ljubavi života" se često čine predobre da bi bile realne - i najčešće budu takve. Jeste da se obraćaš oženjenim muškarcima ali bio sam i ja u nečem sličnom tako da jako dobro znam šta govorim. Završi stvar, razgraniči i onda idi dalje, nemoj da ti iluzija bude razlog za neke odluke koje je teško popraviti.
-
arslanbey
#10 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Ne nisam upoznao ljubav svog zivota u braku
pitam opcenito 
mnogi muskarci varaju zene svoje,ali rijetko kad i ostave svojom voljom brak da bi otisli toj drugoj osobi.
mnogi muskarci varaju zene svoje,ali rijetko kad i ostave svojom voljom brak da bi otisli toj drugoj osobi.
-
arslanbey
#11 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Ali recimo brak ti je super ,i da nisi upoznao tu novu zenu nebi nikada razmisljao o razvoduRidjobrki wrote:Složio bih se sa Hanom iako me neosnovano etiketira.
-
Vipsilon
#12 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Samo potpuni luđak ili psihopata može napustiti svoju djecu na milost i nemilost drugim ljudima.
- insomnia78
#13 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Jesi, jesiarslanbey wrote:Ne nisam upoznao ljubav svog zivota u brakupitam opcenito
Svalercino

- Ridjobrki
#14 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Nemam pojma, nikom ne sudim. Ja sam imao druge razloge zbog kojih stvar nije funkcionirala tako da nije bilo plaho do mene ali sigurno ne bih ni loš brak u kojem imam djecu ostavio zbog te neke "ljubavi života".arslanbey wrote:Ali recimo brak ti je super ,i da nisi upoznao tu novu zenu nebi nikada razmisljao o razvoduRidjobrki wrote:Složio bih se sa Hanom iako me neosnovano etiketira.
Ustvari, bih ali kad djeca dovoljno porastu. Onda bih sebe "nagradio" nekom boljom prilikom za uživanje u životu.
-
arslanbey
#15 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Mislis ,los brak bi ostavio kad djeca porastuRidjobrki wrote:Nemam pojma, nikom ne sudim. Ja sam imao druge razloge zbog kojih stvar nije funkcionirala tako da nije bilo plaho do mene ali sigurno ne bih ni loš brak u kojem imam djecu ostavio zbog te neke "ljubavi života".arslanbey wrote:Ali recimo brak ti je super ,i da nisi upoznao tu novu zenu nebi nikada razmisljao o razvoduRidjobrki wrote:Složio bih se sa Hanom iako me neosnovano etiketira.
Ustvari, bih ali kad djeca dovoljno porastu. Onda bih sebe "nagradio" nekom boljom prilikom za uživanje u životu.
-
arslanbey
#16 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Ma daleko od togainsomnia78 wrote:Jesi, jesiarslanbey wrote:Ne nisam upoznao ljubav svog zivota u brakupitam opcenito
Svalercino
![]()
- Ridjobrki
#17 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Da, kada bih mogao sa tom ženom imati kakvu-takvu miroljubivu koegzistenciju u međuvremenu.arslanbey wrote: Mislis ,los brak bi ostavio kad djeca porastu
Obaviš misiju roditelja i onda daš sebi drugu priliku.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#18 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Samim tim bi to značilo da prije svega djeci pravim haos od života, a onda ne bih mogao da živim sam sa sobom zbog te činjenice, dakle ne.
-
hanamontanaa
#19 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Da, kada bih mogao sa tom ženom imati kakvu-takvu miroljubivu koegzistenciju u međuvremenu.Ridjobrki wrote:arslanbey wrote: Mislis ,los brak bi ostavio kad djeca porastu
Do tad bi izgubio vrijeme, živce, potenciju
- Ridjobrki
#20 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Pa fino sam napisao kad bi bila moguća "miroljubiva koegzistencija"hanamontanaa wrote: Do tad bi izgubio vrijeme, živce, potencijua djeca bi zamrzila i tebe i mater i cijeli svijet jer su odrastala gledajući kako režite jedno na drugo
-
hanamontanaa
#21 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Misliš da djeca ne osjete netrpeljivost i u "mirnoj koegzistenciji "? Nisam ni mislila bukvalno, da ćete se fizički obračunavati...
Otkaz, ne poznajem,nemam dojam, dosegli smo plafon
- Logovan
#22 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Hajde što pitaš za ženu, ali ostaviti djecu.arslanbey wrote:Da li bi ostavili zenu ,djecu kad bi upoznali ljubav vaseg zivota?
- KPNCTNJAH
#23 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Samo ako bolje izgleda od trenutne, male su sanse. 
Last edited by KPNCTNJAH on 12/04/2015 02:58, edited 1 time in total.
-
arslanbey
#24 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
pa mislim brak ,zena i djecaLogovan wrote:Hajde što pitaš za ženu, ali ostaviti djecu.arslanbey wrote:Da li bi ostavili zenu ,djecu kad bi upoznali ljubav vaseg zivota?Mislim stvarno.
- Ridjobrki
#25 Re: Ostaviti brak radi druge osobe?
Pa nije loš brak samo onaj u kojem se ljudi krve, imaš npr. veze u kojima se ljudi udalje i postanu stranci totalni. Skontaju brzo da su nebo i zemlja i da u biti nemaju šta tražiti jedno s drugim. Različite i želje i potrebe, ovo-ono...hanamontanaa wrote:Misliš da djeca ne osjete netrpeljivost i u "mirnoj koegzistenciji "? Nisam ni mislila bukvalno, da ćete se fizički obračunavati...