Teretana

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
enisss

#9676 Re: RE: Re: Teretana

Post by enisss »

konektovan wrote:Ovi prewprkout fazoni, bacanje para. Bas sam probao par puta redwiler, karindza obicna, cisto da potvrdi misljenje, i za sve one prosle koje sam probao.
Sta rece i osta ziv :D

Sent from my SAMSUNG-SM-G935A using Tapatalk
Bambino Blu

#9677 Re: Teretana

Post by Bambino Blu »

konektovan wrote:Ovi prewprkout fazoni, bacanje para. Bas sam probao par puta redwiler, karindza obicna, cisto da potvrdi misljenje, i za sve one prosle koje sam probao.

po meni pwo su jedni od najboljih suplemenata. I nije fazon da ono tebe radi da te trese, vec je fazon da ti malo prosiri vene poboljsa pump ubrza malo rad srca. Time se doprema hrana do misica brze i bolje...vi kontate popijete to i letite pa nije red bull ahahaha
MAN-lion's coach

#9678 Re: Teretana

Post by MAN-lion's coach »

Nanoproxil je ok bar meni. :D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#9679 Re: RE: Re: Teretana

Post by konektovan »

enisss wrote:

To sto sam rekao je moje iskustvo. Moj drug kaze da ne bi vise nikad trenirao bez redwilera, valjda placebo, nema sta drugo biti. :)
enisss

#9680 Re: Teretana

Post by enisss »

Mozes ti imati najbolji preworkout na svijetu, ako ti nemas onaj ratnicki mentalitet kad udjes u teretanu da poderes trening, nema nista od toga.

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9681 Re: RE: Re: Teretana

Post by Velkoski »

konektovan wrote:
enisss wrote:

To sto sam rekao je moje iskustvo. Moj drug kaze da ne bi vise nikad trenirao bez redwilera, valjda placebo, nema sta drugo biti. :)
pa... poenta preworkouta je da dobiješ taj 'mental kick' i jednostavno se osjećaš bolje :D

nekada je to moguće i sa šoljom kafe, a zavisi i od toga jesi l' ust'o na lijevu il' desnu nogu :D
enisss

#9682 Re: RE: Re: RE: Re: Teretana

Post by enisss »

Velkoski wrote:
konektovan wrote:
enisss wrote: Sta rece i osta ziv :D

pa... poenta preworkouta je da dobiješ taj 'mental kick' i jednostavno se osjećaš bolje :D

nekada je to moguće i sa šoljom kafe, a zavisi i od toga jesi l' ust'o na lijevu il' desnu nogu :D
Ljencugi koja se vuče po teretani ne pomaze ni jedan preworkout. Stojim iza ovog 100%. A takvih je vecina.

Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9683 Re: RE: Re: RE: Re: Teretana

Post by Velkoski »

enisss wrote: Ljencugi koja se vuče po teretani ne pomaze ni jedan preworkout. Stojim iza ovog 100%. A takvih je vecina.

ma to svakako, sve zavisi od toga šta hoćeš od sebe :D
Raigor Stonehoof

#9684 Re: Teretana

Post by Raigor Stonehoof »

enisss wrote:Mozes ti imati najbolji preworkout na svijetu, ako ti nemas onaj ratnicki mentalitet kad udjes u teretanu da poderes trening, nema nista od toga.

E pa vidis, meni je ovaj Redweiler upravo to dao :-D a prije nego sam ga poceo uzimati, bio sam jedan od ovih sto si spomenuo u sljedecem postu, ljencuga sto se vuce po teretani i jedva ceka da zavrsi trening. Sad jedva cekam sljedeci :-D
enisss

#9685 Re: RE: Re: Teretana

Post by enisss »

Raigor Stonehoof wrote:
enisss wrote:Mozes ti imati najbolji preworkout na svijetu, ako ti nemas onaj ratnicki mentalitet kad udjes u teretanu da poderes trening, nema nista od toga.

E pa vidis, meni je ovaj Redweiler upravo to dao :-D a prije nego sam ga poceo uzimati, bio sam jedan od ovih sto si spomenuo u sljedecem postu, ljencuga sto se vuce po teretani i jedva ceka da zavrsi trening. Sad jedva cekam sljedeci :-D
Da mi je doci i ubaciti ti neki najlosiji moguci preworkout ali sa istim flavour, siguran sam da bi osjetio razliku :)

Bambino Blu

#9686 Re: Teretana

Post by Bambino Blu »

Vidi ja prvi put kad sam hyde probao mnogi prije su mi rekli gotov si sad ces se navuci na njega ( jer me fakat radio ludjacki to su trnci aktivnost ludjacka bas ) ja sam i kad sam zavrsio dozu nastavio 3 mjeseca normalno treniro bez njega. I sad kako sam na defku krenu cisto radi motivacije ( jer me nizak UH ubi volja i snaga mi je na 0 pa malo da me nabije nogom ) samo iz tog razloga sam ga uzo nista vise. To nisu stvari na koje se ti "navlacis" nije heroin jeboga ti...Najbolji je onaj osjecaj kad je kraj treninga i kad osjetis i znas da vise ne mozes al' ipak mozes jer te fura hahaha znoj strca na sve strane ludilo ko jagomir haha
Raigor Stonehoof

#9687 Re: RE: Re: Teretana

Post by Raigor Stonehoof »

enisss wrote:
Raigor Stonehoof wrote:

Da mi je doci i ubaciti ti neki najlosiji moguci preworkout ali sa istim flavour, siguran sam da bi osjetio razliku :)

Pazi, meni to nije ni bitno :-D Placebo ili ne, na mene djeluje. Nisam nigdje ni tvrdio da imam vise snage i da mogu vise "gurnut", ali mi je odnos prema treningu znacajno drugaciji :-D
MOSALJOZE

#9688 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Kakvi to :-)
Ja sam jedno vrijeme radio sa bivšim specijalcem,kakvi preworkouti kakve pm kad se čovjek zadere letiš :-)
enisss

#9689 Re: RE: Re: Teretana

Post by enisss »

MOSALJOZE wrote:Kakvi to :-)
Ja sam jedno vrijeme radio sa bivšim specijalcem,kakvi preworkouti kakve pm kad se čovjek zadere letiš :-)
Nema jace motivacije od partnera koji te gura izvan tvoje zone komfora.

Bambino Blu

#9690 Re: Teretana

Post by Bambino Blu »

to stoji velika je razlika kad ima trening partnera koji te gura...al ako nemas onda za sve ostalo tu je hyde :D
MOSALJOZE

#9691 Re: RE: Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

enisss wrote:
Nema jace motivacije od partnera koji te gura izvan tvoje zone komfora.

Čovjek se uljulja i nekako to je to.I onda kad dodje neko ko te baš digne psihički,onda ide mnogo bolje.
MOSALJOZE

#9692 Re: Teretana

Post by MOSALJOZE »

Ja sam morao bataliti teretanu,koljena puno trpe nisam mogao dalje :-)
:roll:
Bambino Blu

#9693 Re: Teretana

Post by Bambino Blu »

MOSALJOZE wrote:Ja sam morao bataliti teretanu,koljena puno trpe nisam mogao dalje :-)
:roll:
sto nisi nastavio gornji dio raditi a dole laksi intenzitet
Paulaner

#9694 Re: RE: Re: Teretana

Post by Paulaner »

Bambino Blu wrote:
Koji protein koristis ? moze biti da je nije kvalitetan i da te on napuse pa ne mozes da jedes desavalo mi se.
Eh pa vidis moze i to biti :roll: Sad trenutno pijem Body & Fit,medjutim ostalo je jos par mjerica i onda idemo sa ON Gold whey pa cemo vidjeti..
hali gali halid

#9695 Re: Teretana

Post by hali gali halid »

Ovako, pio sam ovaj ON Gold Standard, s obzirom da je kraj zalihe, zanima me koji protein uzeti? Da li opet isti, ili nesto drugo? Konkretno u Sarajevu, dakle koji je hajmo reci best buy protein sto se moze uzeti? Vjerovatno vazi kao i za sve ostalo, koliko para toliko muzike, ali jesu li ostali jeftiniji proteini losiji od recimo ovog ON Gold Standarda?
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#9696 Re: Teretana

Post by Leon16v »

Sad ti je 40% akcije na Muscletech platinum seriju, rok im je nekad kraj marta, ne znam hoces li takvo nesto, ja sam sebi uzeo.
Pio sam Myprotein whey, nije sad nesto specijalno, al za cijenu ide i on.
Gold je Gold, ali ko moze sebi priustiti. Ja ne mogu :D
Warashii

#9697 Re: Teretana

Post by Warashii »

hali gali halid wrote:Ovako, pio sam ovaj ON Gold Standard, s obzirom da je kraj zalihe, zanima me koji protein uzeti? Da li opet isti, ili nesto drugo? Konkretno u Sarajevu, dakle koji je hajmo reci best buy protein sto se moze uzeti? Vjerovatno vazi kao i za sve ostalo, koliko para toliko muzike, ali jesu li ostali jeftiniji proteini losiji od recimo ovog ON Gold Standarda?
Uzimao ON i Dymatize nikada nikakvih smetnji.
Sada sam uzeo 5kg Myprotein koncentrata, jbte ko mjesina sam, samo gasove ispustam. To je ono sto mogu do sda da primjetim.
Leon16v

#9698 Re: Teretana

Post by Leon16v »

I ja uzeo 5 KG Jagode, evo vec 2 mjeseca pijem jagodu, sta god pojedem, ima mi okus jagode :lol:
hali gali halid

#9699 Re: Teretana

Post by hali gali halid »

Uzecu body&fit stracatela da probam. A koji su po vama top 5 proteina kod nas sto se mogu uzeti? :)
Leon16v

#9700 Re: Teretana

Post by Leon16v »

ON, Muscletech, BSN Syntha, Cellucor

Ti su u samom vrhu, ali su papreni :-D

A ako imaš vec za skuplji protein, ja bi išao na varijantu, uzmeš neki jeftiniji protein, a kolicinski veći, a ostalim novcem malo poguraš hranu :)
Post Reply