Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Udari se vecom bucicom .. Za jednu tezinu vecom od te kojom si sjebo zglob samo se udari po zglobu i proci ce 1000 % .. Klin se klinom izbija !
koliko je los ovaj kikiriki,ako recimo mahnem jednu dvije kesice sedmicno na pakovanju pise sa ima skoro 30g proteina i 50g masti,a sad,citao sam na netu o nekim dobrim i losim mastima,da iskreno kazem,nakon 10-15 stranica ostao sam zbunjen smijem li ja ovo jesti ili ne ?
Decerto wrote:koliko je los ovaj kikiriki,ako recimo mahnem jednu dvije kesice sedmicno na pakovanju pise sa ima skoro 30g proteina i 50g masti,a sad,citao sam na netu o nekim dobrim i losim mastima,da iskreno kazem,nakon 10-15 stranica ostao sam zbunjen smijem li ja ovo jesti ili ne ?
przeni je los jer ima puno masti, dok je recimo onaj neoljusteni bolij.. jedi kikiriki puter to je najbolje
Decerto wrote:koliko je los ovaj kikiriki,ako recimo mahnem jednu dvije kesice sedmicno na pakovanju pise sa ima skoro 30g proteina i 50g masti,a sad,citao sam na netu o nekim dobrim i losim mastima,da iskreno kazem,nakon 10-15 stranica ostao sam zbunjen smijem li ja ovo jesti ili ne ?
przeni je los jer ima puno masti, dok je recimo onaj neoljusteni bolij.. jedi kikiriki puter to je najbolje
Nema ga nigdje kupiti. Tacnije ima u Bingu neki makedonski(cini mi se) i 200gr. je 2,20-2,50KM. Osim njega ima onaj myprotein-ov ali je on preskup (25KM-1kg). Ima li sta izmedju?
Nema ga nigdje kupiti. Tacnije ima u Bingu neki makedonski(cini mi se) i 200gr. je 2,20-2,50KM. Osim njega ima onaj myprotein-ov ali je on preskup (25KM-1kg). Ima li sta izmedju?
Koji je u DP marketima, jel ovaj SL kao i u Bingu i valja li ista? Meni ovaj myprotein-ov nije nesto (nije slan i bljutav nekako), a ovaj SL nisam probao.
Uradio sam tetovazu na sisi proslu srijedu i zanima me koliko dugo da se klonim treninga grudi. Vec sam krenuo u gym, tetovaza je skroz ok, skoro da je proces guljenja gotov ali eto zanima me kad bih opet mogao benchati, razvlaciti i slicne karafeke izvoditi ?
Uradio sam tetovazu na sisi proslu srijedu i zanima me koliko dugo da se klonim treninga grudi. Vec sam krenuo u gym, tetovaza je skroz ok, skoro da je proces guljenja gotov ali eto zanima me kad bih opet mogao benchati, razvlaciti i slicne karafeke izvoditi ?
Ako si istetovirao kurčinu, samim rastom sise rast će i kurčina
Ako si istetovirao kurčinu, samim rastom sise rast će i kurčina
Slikovit nacin da se kaze da ce koza ici proporcionalno sa misicem , a sad fkt...jel hefta dovoljna za odmor?
onako otvoreno,matere vam od cega ba vi sto se finairate ,radli iko ba od vas ,suplementi ,hrana dosta hrane,teretana ,onda vi zivite ko lordovi i ekstra ste bogati .Nista lose
Može se jesti kikiriki u ljusci,a onaj prženi u ulju je štetan,zbog toga što ulje sadrži loše masti,a i slan je ,a so loše utiče na mišiće.Jedi kikiriki u ljusci,badem,brazilski orah,ali ničega previše.
sarajlija80 wrote:onako otvoreno,matere vam od cega ba vi sto se finairate ,radli iko ba od vas ,suplementi ,hrana dosta hrane,teretana ,onda vi zivite ko lordovi i ekstra ste bogati .Nista lose
Jel?
A oni što se drogiraju ili oni što cugaju po kafanama svaki dan? Koliko njima treba para?
I šta je bolje?
sarajlija80 wrote:onako otvoreno,matere vam od cega ba vi sto se finairate ,radli iko ba od vas ,suplementi ,hrana dosta hrane,teretana ,onda vi zivite ko lordovi i ekstra ste bogati .Nista lose
Mjesecno ti treba puno manje nego vecina ljudi potrosi na cigare...
Last edited by 34sf4drgu67d25 on 29/05/2014 01:48, edited 2 times in total.