TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
galamdzinica

#7926 Re: TENIS

Post by galamdzinica »

Može li neko da mi da link za live stream (a da nije sportlemon)?
necko_hz

#7927 Re: TENIS

Post by necko_hz »

http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lshatp1.html

Evo ga druže, samo nemoj 'kiss' da mi šalješ. :mrgreen:
Leopold_IV

#7928 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

necko_hz wrote:Chip and Charge na 30:30 i 4-3 za Murraya je dosta stvari promijenio. Kakav prilazak i anticipacija na mreži, a voleje da ne pominjem. Zatim onaj fantastični drugi kik servis u tijelo Andya, tako nepredvidive poteze još samo on može da izvede. Tako je nekada radio i Sampras. :thumbup:

Zasluženo Roger osvaja prvi set.
:thumbup:
Leopold_IV

#7929 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

galamdzinica wrote:Može li neko da mi da link za live stream (a da nije sportlemon)?
http://lsh.lshunter.tv/streams/1/lshatp1.html
Leopold_IV

#7930 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

:mrgreen:
galamdzinica

#7931 Re: TENIS

Post by galamdzinica »

@necko, leopold

Hvala hvala :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#7932 Re: TENIS

Post by Tomahawk11 »

Sad je maestro pustio ruku, plete Zeku opasno :mrgreen:
Leopold_IV

#7933 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

i opet prepadanje chip and charge...
Leopold_IV

#7934 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

od ovog BH na brake loptu sam se najezio i vec razmisljam o sutrasnjem finalu.
necko_hz

#7935 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Ovo je bilo ko JohnyMac birvaktile. :dance:
Nivri

#7936 Re: TENIS

Post by Nivri »

Rekoh ja da Roger osvaja :thumbup:
bude

#7937 Re: TENIS

Post by bude »

ne pamtim ga ovako naspanovanog, godinama, tako malo rasipanja poena, go fedex
shake69

#7938 Re: TENIS

Post by shake69 »

Carobnjak iz Basela maestralan. Bude li sutra igrao kao veceras, posebno u drugom setu, u igri punoj miksa, dobrog kretanja, sjajnog slajsa i prvog servisa - ojadit ce 'Group' ovdje a i Srbiju, sasvim sigurno.
erik2

#7939 Re: TENIS

Post by erik2 »

necko_hz wrote:Ovo je bilo ko JohnyMac birvaktile. :dance:

Izlasci na mrežu i samo njemu svojstveni štop voleji.
citadela

#7940 Re: TENIS

Post by citadela »

Mozda opet objasni neke stvari. :dance:
Ipak objasnio. I to kako.
galamdzinica

#7941 Re: TENIS

Post by galamdzinica »

@necko, leopold, hvala još jednom na linku, vrijedilo je vidjeti ovaj lavlji vrisak na kraju :D :D :D
necko_hz

#7942 Re: TENIS

Post by necko_hz »

erik2 wrote:
necko_hz wrote:Ovo je bilo ko JohnyMac birvaktile. :dance:

Izlasci na mrežu i samo njemu svojstveni štop voleji.
A tek ona passing shot bekend dijagonala na brejk loptu. :dance: Fantastični Federer, kako je samo okrenuo stvari u svoju korist. :thumbup:

Kad sam već pomenuo ludog Johna, moram staviti i ovaj poen.

Fascinantan potez. 8)
Leopold_IV

#7943 Re: TENIS

Post by Leopold_IV »

Necko, ovaj BH sto si postavio oduzima dah...
Zaista bi bilo steta zaboraviti aseve tog doba i njihove carolije.

Samo me strah, cije cemo carolije gledati za 5-6 godina...?

Drugi set je odaslao jaku poruku Djokovicu pred sutrasnji mec. Ovakvom igrom, miksanjem ritma i servisom svakako da moze dobiti djokovica samo je sad upitan umor. Ne znam koliko jos fizicki moze.
erik2

#7944 Re: TENIS

Post by erik2 »

necko_hz wrote:
Kad sam već pomenuo ludog Johna, moram staviti i ovaj poen.

Fascinantan potez. 8)
Ovaj backhand nakon loba je vanzemaljski, pregledah pet puta. :-D
ultima_palabra

#7945 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

Negdje od sredine prvog seta, ovo je bila besplatna škola tenisa za Murraya...
necko_hz

#7946 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Zato sam ja druže Leopold uvijek branio i braniću ATG igrače iz prošlih vremena, a često su bili podložni osporavanju i minimiziranju od strane pojedinih 'nazovi zaljubljenika' u ovaj sport. :-) Ko je imao priliku da uživo gleda McEnroa, Konorsa, Borga, Lendla (Erik je sigurno jedan od tih, ja nisam, ali hvala Bogu na ovoj tehnologiji, pa to mogu da nadoknadim) svakako se ima čim ponositi.

Osim toga, bolje za sve nas da igrači poput Federera, Haasa potraju što više, jer imaju onaj šlif old school tenisa, pa samim tim je i njihova igra veliko osvježenje u današnjem monotonom i jednodimenzionalnom tenisu. Ako i ne budemo gledati takve majstore u budućnosti, za to će biti kriva samo jedna organizacija - ATP, sa odlukama čije su se posljedice unazad nekoliko godina počele osjećati, a što je najgore, još više će to biti izraženo u budućnosti.

Dobro je @Ultima spomenuo, za finale je bolje da imamo različite tipove igrača. Što se Rogerove spreme tiče,
I have been around the block, around a long time. Thanks for making it so cool for us [audience] the whole week.I keep on practicing hard & hopefully I'll continue to get the opportunity to play in front of a crowd like this."
Našpanovan je i to žestoko, pa ćemo vidjeti. :dance:

Eriče, ista stvar, sad sam se ponovo zaronio u youtube klipove, ne bih li našao još nešto zanimljivo. :mrgreen:
BHF_Manijak

#7947 Re: TENIS

Post by BHF_Manijak »

Kratko i jasno - Prof. dr. ! :wink: 8-)
Mustang1

#7948 Re: TENIS

Post by Mustang1 »

A ja htio doci napisati na temi nakon prva 3-4 gema jel ga ono trema ufatila :D
citadela

#7949 Re: TENIS

Post by citadela »

Leopold_IV wrote: Samo me strah, cije cemo carolije gledati za 5-6 godina...?
A Djokoviceve, Murrayeve, Raoniceve ... :lol: Prosto te tuga uhvati...

Ovaj McEnroeov BH da se najezis.
erik2

#7950 Re: TENIS

Post by erik2 »

necko_hz wrote:Zato sam ja druže Leopold uvijek branio i braniću ATG igrače iz prošlih vremena, a često su bili podložni osporavanju i minimiziranju od strane pojedinih 'nazovi zaljubljenika' u ovaj sport. :-) Ko je imao priliku da uživo gleda McEnroa, Konorsa, Borga, Lendla (Erik je sigurno jedan od tih, ja nisam, ali hvala Bogu na ovoj tehnologiji, pa to mogu da nadoknadim) svakako se ima čim ponositi.

Osim toga, bolje za sve nas da igrači poput Federera, Haasa potraju što više, jer imaju onaj šlif old school tenisa, pa samim tim je i njihova igra veliko osvježenje u današnjem monotonom i jednodimenzionalnom tenisu. Ako i ne budemo gledati takve majstore u budućnosti, za to će biti kriva samo jedna organizacija - ATP, sa odlukama čije su se posljedice unazad nekoliko godina počele osjećati, a što je najgore, još više će to biti izraženo u budućnosti.

Dobro je @Ultima spomenuo, za finale je bolje da imamo različite tipove igrača. Što se Rogerove spreme tiče,
I have been around the block, around a long time. Thanks for making it so cool for us [audience] the whole week.I keep on practicing hard & hopefully I'll continue to get the opportunity to play in front of a crowd like this."
Našpanovan je i to žestoko, pa ćemo vidjeti. :dance:

Eriče, ista stvar, sad sam se ponovo zaronio u youtube klipove, ne bih li našao još nešto zanimljivo. :mrgreen:
Nema se ovome šta dodati, osim pominjanja još nekih tenisera poput Beckera, Edberga, velikog talenta Mečira, pa i Pata Casha, da se ne ponavljam sa nedostatkom ili potpunim nestankom sa scene izrazitih ofanzivaca tipa servis volej, ipak kao i onda najviše sam uživao u Wimbledonu, poneki RG sam znao i preskočiti, a onda koliko se sjećam na samo dva, tri kanala koliko smo imali prenosili su uglavnom ove mečeve koji su igrani po evropskom vremenu, dakle RG i Wimbledon...današnji tenis obiluje gladijatorstvom. Onda stvarno nisam žalio potrošena 4 i po sata i to gledajući na portabl crno - bijelom TV -u npr. epska finala Borga i McCenroa. Nezamislivo za današnju ponudu tehnologije, ali je tako. Roger, Haas, Safin ( nažalost penzija ) Nalbandian....podsjećaju na te najljepše teniske dane, mlađoj raji preporučujem da ukucaju ova gore pomenuta imena i pogledaju na yt imaće šta vidjeti...nisam zaboravio ni velikog Samprasa, a ni WTA rivalstvo Navratilove i Evert. Treba pomenuti da je McCenroe bio i jedan od največih igrača parova..čini mi se da je igrao sa burazom u paru.
Post Reply