SCG ispala!

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

winetou

Post by winetou »

Trebalo je znaci da prvo Bosna izgubi od Francuske da bi Francuzi onda pobijedili SCG i da bi onda na kraju na forumu pobijedila BiH :? :lol: :-)
Duh bez sjekire

Post by Duh bez sjekire »

Davy Crockett wrote:@ No comment

Vidi se da nemaš pojma.

Ti zlatni juniori igraju uglavnom u domaćim klubovima u kojima nema ni približno stranaca koliko u klubovima iz okruženja. Sada je sve izjednačeno što ne mora značiti da će tako i ostati. Dno smo definitivno dotakli uzdizanje iz pepela i te kako je moguće. Stanje se menja. Sada dominiraju neki drugi timovi sutra drugi i tako u krug. Nikad ne reci nikad. Opet ćemo mi biti u samom vrhu svetske košarke. Doći će ponovo to vreme. USA npr. dominiraju u svetu pa padnu pa opet se poboljšaju i tako u krug. Budi siguran da ćemo opet imati igrače kalibra Saše Đorđevića, Žarka Paspalja, Vlade Divca, Dejana Bodiroge, Željka Rebrače. Sada imamo Radmanovića i Miličića koji je igrač i po.

Što se tiče daljeg toka takmičenja voleo bih videti finale Lietuva- Slovenija.

Hahahaaha :D :D
Donji ste od danas pa zauvijek. :D :D
Uljepsali su mi dan. :D :D :D
List

Post by List »

lavicas wrote:Kakvi su to ljudi koji se raduju tudjoj nesreci?

Super, navijali ste za Francusku i pobijedili su! Svaka im cast! Radujte se onda zbog nje! Ali ne, vi se radujete (cast izuzecima) sto je neka SCG ispala!! Jednostavno ne mogu da rezonujem da postoje takva razmisljanja!!!

I sto se tice tih navijaca iz Doboja, Mrkonjica,... Ljudi se ne osjecaju nista prema BiH iako su njeni gradjani i zive u njoj. To im je prebivaliste (da ne kazem fizicko prebivaliste), a srce im je sa njihovim narodom!!! Nema tu nikakve mudrosti!!! Pozz
:D
daduli_sa

Post by daduli_sa »

"...Odmah posle utakmice između košarkaških reprezentacija Srbije i Crne Gore i Francuske, u kojoj je Francuska pobedila 74:71, došlo je do tuce u svlačionici reprezentacije SCG u kojoj je ucestvovalo

nekoliko igrača. Među najratobornijima bili su Rakočević i Jarić, prenosi B92. U autobusu reprezentacije, koji je trebalo da vrati igrače iz Novog Sada u Beograd, našli su se samo Šćepanović, Radmanović i jedan član stručnog štaba..."
http://www.virtualno.com/modules.php?na ... le&sid=691

Je li ono neko rece da ne moze biti goreg od onoga kako jeste?! Kao sto se vidi - moze, moze... :-D Daleko je jos dno... ali na vidiku...
No_Comment

Post by No_Comment »

daduli_sa wrote:"...Odmah posle utakmice između košarkaških reprezentacija Srbije i Crne Gore i Francuske, u kojoj je Francuska pobedila 74:71, došlo je do tuce u svlačionici reprezentacije SCG u kojoj je ucestvovalo

nekoliko igrača. Među najratobornijima bili su Rakočević i Jarić, prenosi B92. U autobusu reprezentacije, koji je trebalo da vrati igrače iz Novog Sada u Beograd, našli su se samo Šćepanović, Radmanović i jedan član stručnog štaba..."
http://www.virtualno.com/modules.php?na ... le&sid=691

Je li ono neko rece da ne moze biti goreg od onoga kako jeste?! Kao sto se vidi - moze, moze... :-D Daleko je jos dno... ali na vidiku...
Ma potukli se Srbi protiv Crnogoraca...Jaric(Srbin)a Rakocevic (Crnogorac) vrijeme je da se razdvoje...tj da se naprave od ove SER I MO dvije drzave i dvije reprezentacije...i mirna Bosna... ;) :D :D :D :lol:
zico

Post by zico »

..i to znaci da je hrvat cistokrvni?

i ciro se rodio u travniku, pa je najveci hrvat i obozavatelj lika i djela zloglasnog doktora..

a po nekoj tvojoj logici bi trebo da je u najmanju ruku selektor BiH..
A gdje sam ja spominjao njegovu nacionalnost.Zar je to uopce bitno.
Svi smo mi odnekud dosli tj.nasi preci.Tako su i Dzombini roditelji
dosli raditi u Rijeku a Mirza je u tom gradu odrastao i sigurno ga smatra svojim gradom.
I sto sada spominjes Ciru.Ono sto sam ja pokusao objasniti je da
pojedinac sam odlucuje o svom nacionalnom osjecaju,tako i o nastupanju
za odredjenu reprezentaciju.A zasto odredjeni ljudi iz BiH nastupaju za druge reprezentacije ostavljam tebi da pronadjes odgovore.
Ako cemo tjerati mak na konac onda bi za ogroman broj Hrvata
po Hrvatskoj mogao isto reci.
Znas i sam koliki su obol sportskim uspjesima Hrvatske dali Dalmatinci.
A 50% Dalmatinaca ti je porijeklom iz Bosne.
Bosanac_HR

Post by Bosanac_HR »

*Unreal* wrote:
daduli_sa wrote:Gledam ovu tekmu veceras (SCG-FRA) pa mi nesto na kraju prosto drago sto je izgubila SCG, ne zbog SCG kao SCG nego zbog onih loosera koji su poletili iz BiH da navijaju tako za nekoga! :roll:
Ma ja sad predlazem nasim "sunarodnjacima" da dobro demoliraju Novi Sad da bi ih njihova "braca" dobro upamtila :lol: :lol: :lol:

Majko draga, jest mi zao idiota! Hajd, sretan vam put nazad u vasu vuko.pip Very Happy :lol: :D
imao sam isti osjecaj u vezi onih transparenata tipa Mrkonjić Grad i slično... :D

Na utakmici Hrvatske repke , veliki transparent TORCIDA STOLAC :?

Mislim..ok neka svako navija za koga hoce ali su to po meni ciste provokacije....
Transparent "HRVATSKA STOLAC" bi bio provokacija, a TORCIDA STOLAC uopće nije provokacija. Možda i jesta ali samo za retardirane osobe koje se guše u vlastitom fašizmu i šovinizmu.
manijak1

Post by manijak1 »

koje se guše u vlastitom fašizmu i šovinizmu.
Zar ima takvih ???????? :D
Stari

Post by Stari »

Ma sve je to u redu...nego ne velite vi nista o tome ...ko je koga razbio u susretu Rakocevic : Jaric ?
breskva

Post by breskva »

Jaric je Rakocevica udario kesom za led u glavu, ovaj pao, pa iz lezeceg polozaja opalio Jarica nogom u glavu.
Kad je Rakocevic stao na noge, i potrcao ka Jaricu Tomasevic ga saplete i ovaj opet padne ali ovaj put preko Jarica, kada je to sve video Radmanovic krenuo je da brani svog drugara iz NBA pa onako muski pocupa Tomasevica za kosu i ogrebe ga po obrazu svojim nokticem na najmanjem prstu.....ali ni tu se nezavrsava prica...Bodiroga iznerviran sto mu diraju drugara iz mladih reprezentativnih dana otrci i sve ih prijavi kod trenera Zoca koji utrcava u svlacionicu i jednog po jednog izvlaci za uvo kod cika Bore na raport...

Eto tako je to bilo druze stari...iz pouzdanih izvora 8)
manijak1

Post by manijak1 »

Kakve to ima veze s nama , Breskvo ? :D :D
breskva

Post by breskva »

Mislis samnom i sa tobom :D ili...
Ma drug stari se raspitivao pa ja reko da podelim sa njim svoje informejsn :D
Stari

Post by Stari »

Eh pa hvala ti breskvo...vrlo ljubezno od tebe. Nego da nemas kakvih informacija o tome kako bi mogli srediti da se recimo potuku (ko ono igra kod njih)...Holcer sa Prekazijem i Vermezovic sa Miticem. Ako to sredis ...na konju smo.
manijak1

Post by manijak1 »

breskva wrote:Mislis samnom i sa tobom :D ili...
Ma drug stari se raspitivao pa ja reko da podelim sa njim svoje informejsn :D
Ma s tobom i sa mnom ..........nek' se ostali sekiraju :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Vodiću te u Njemačku i pored Grka na Marakani :D :D
breskva

Post by breskva »

Vodiæu te u Njemaèku i pored Grka na Marakani Very Happy Very Happy
:oops: Nije meni tesko mogu i ja tebe da povedem :D
manijak1

Post by manijak1 »

Ma neka ja ću :D ovaj put :D .
breskva

Post by breskva »

Eh pa hvala ti breskvo...vrlo ljubezno od tebe. Nego da nemas kakvih informacija o tome kako bi mogli srediti da se recimo potuku (ko ono igra kod njih)...Holcer sa Prekazijem i Vermezovic sa Miticem. Ako to sredis ...na konju smo.
:oops: EE druze stari ja kad bih mogla mnoge bih i sama istukla...ali bojim se da je to izvan mojih mogucnosti :D

Ovako mi sotaje da se nadam da ce ipak oni jedni druge istrebiti kao vaske :D
breskva

Post by breskva »

sta mi das ako popustim :D
manijak1

Post by manijak1 »

Sve što poželiš :D - nemoj sada da se pokajem :D :D
breskva

Post by breskva »

hm...... :D moram da razmislim :D
nemoj posle da bude" puj pike ne vazi" :D
Stari

Post by Stari »

:D ...Manijace1, doimas sa solidnim momkom, i mislim da je red da te upozorim na rizik koji postoji ...kad cujes frazu....: "ne znam, trebam razmislit". Imao sam (ne)priliku cuti tu frazu nemali broj puta u mladosti a bogme i zrelosti (rijedje u starosti) ...krajnji izhod je u pravilu bivao...medjutim.

Nadam se da kod tebe nece tako biti ...no treba da znas kako stoje stvari :D
Last edited by Stari on 22/09/2005 15:24, edited 1 time in total.
pitt

Post by pitt »

Stari wrote::D ...Manijace1, doimas sa solidnim momkom, i mislim da je red da te upozorim na rizik koji postoji ...kad cujes frazu....: "ne znam, trebam razmislit". Imao sam (ne)priliku cuti tu frazu nemali broj puta u mladosti a bogme i zrelosti (rijedje u starosti) ...krjnji izhod je u pravilu bivao...medjutim.

Nadam se da kod tebe nece tako biti ...no treba da znas kako stoje stvari :D
Words of wisdom :D:D
manijak1

Post by manijak1 »

Dragi druže Stari kao i sve one koje nalete ovdje :D :D meni se i Breskva doima sasma perspektivnom i solidnom :D družbenicom za Njemačku :bih: :bih: a oni brate dragi mogu i kroz baraž do Njemačke :D :D .
A to što ona mora da razmisli to je samo zato što ja ne oklijevam već kako ko naiđe :D :D :D :D ja se i oglasim. :D
Hvala Stari .........ali zar misliš da me Breskva ne voli ? :D :D
Stari

Post by Stari »

manijak1 wrote:Dragi druže Stari kao i sve one koje nalete ovdje :D :D meni se i Breskva doima sasma perspektivnom i solidnom :D družbenicom za Njemačku :bih: :bih: a oni brate dragi mogu i kroz baraž do Njemačke :D :D .
A to što ona mora da razmisli to je samo zato što ja ne oklijevam već kako ko naiđe :D :D :D :D ja se i oglasim. :D
Hvala Stari .........ali zar misliš da me Breskva ne voli ? :D :D
Ma bio sam jedan kroz jedan siguran u nepatvorenost njenih osjecanja spram tebe...ovo "moram razmisliti"...je ipak unijelo dozu sumnje u tu sitnicu oko putovanja u Njemacku...ali to naravno ne dovodi u sumnju i naboj njenih osjecanja prema tebi....ne ne to nikako
Post Reply