Prce tacno ne moze. Nije to ni sjena onog Prcea.
Malinovic
Imamo jos sansu. Malu, ali imamo. Nadati se da ce, ipak, Danci odigrati jedan revijalni mec.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Koshpa wrote:Kurac bi ti bio u Zenici da ne moras raditiVelkoski wrote:Selam iz Zenice pljuvači iza tastatura!
ili ispred
inače nema nekih uigranih akcija ni za pivota,ni za krila pogotovo s igračem više.sve se svodi na individualne akcijeEdin H. wrote:Fakat ne kontam zasto se vise ne razvlaci i igra na krila.BHF_Manijak wrote:Od ovih mladjih vrijede Malinovic, Peric, decki koji su bas talenti. Ovo ostalo Bogu plakati. Mozda bi se i Vrazalic dohaviz'o, da ga vise koriste. Ovako 2 lopte na krilu za 60 minuta, pa da je ne znam ti ko ne bi proradio...
Pa da bi igrao na krila moras imati nekoga ko ce ih razigravati. Nas prvi bek Karacic je povrijedjen, nas prvi pivot na kojem su se bazirale cijele kvalifikacije nas je ostavio ko posljednja pizda, Dusko Celica koji je odveo Zagreb u osminu finala LP povrijedjen. a Bjelorusi su dosli kompletni sa poluspremnim Rutenkom koji kad je potpuno spreman igra kao iz neke druge galaksije.Edin H. wrote:Fakat ne kontam zasto se vise ne razvlaci i igra na krila.BHF_Manijak wrote:Od ovih mladjih vrijede Malinovic, Peric, decki koji su bas talenti. Ovo ostalo Bogu plakati. Mozda bi se i Vrazalic dohaviz'o, da ga vise koriste. Ovako 2 lopte na krilu za 60 minuta, pa da je ne znam ti ko ne bi proradio...
Tako je i on i Toromanovic kad su igrali na SP-u mi smo konstantno padali. Danas dok ne udje Terzic konstantno 2-3 razlike za nas.Bosanski_kralj wrote:Ne postoji igrač koji me više nervira od Terzića. Pa jebo mater kako on uvijek u ključnim momentima može zajebati, ko kakav osamnaestogodišnjak. Ko fol on nam najiskusniji igrač.
Ne moraju ni oni sve znatiTomahawk11 wrote:Evo i na TV kazu nismo se uspjeli plasirati na EP![]()
![]()
Ni njima niko nije javio da igramo jos jednu.
Ovčina,a pogotovo Vražalić od SP imaju ogromnih problema sa samopouzdanjem.Može se promašiti nije to problem,tačno vidiš na njima strah.Edin H. wrote: Fakat ne kontam zasto se vise ne razvlaci i igra na krila.
MOSALJOZE wrote:.
Za večeras im mogu samo prigovoriti za onih 4-5 prodanih lopti,kada smo imali svoju priliku,zalaganje kao i uvijek za 10.
Edin H. wrote:MOSALJOZE wrote:.
Za večeras im mogu samo prigovoriti za onih 4-5 prodanih lopti,kada smo imali svoju priliku,zalaganje kao i uvijek za 10.
Momak ti si izgleda zaluto ovdje.dr socrates wrote:Čestitke rukometašima BiH na borbenosti,momci su zaista dali sve od sebe i zaista je žalosno slušati uvrede i pljuvanja na njihov račun.
Sada su šanse za plasman na EP zaista male,teško je očekivati čudo u Danskoj.
Nisu mi jasne kritike na račun selektora Markovića koji je jedini uspio našu selekciju odvesti na neko veliko takmičenje.
Neki njegovi prethodnici su imali znatno bolji igrački kadar na raspolaganju od njega pa nisu uspjeli ništa da naprave.
Čak i da nije uspio da odvede BiH na SP u Kataru Marković je uspio da uradi nešto što niko prije njega nije kada je u pitanju BH sport i treba mu "skinuti kapu" radi toga.
On je naime formirao istinsku multietničku reprezentaciju i možda je to razlog što mu se osporava stručnost i traži njegov odlazak.Nekima nije po volji što u reprezentaciji ima i previše "ovih drugih",par igrača je u redu, ali da oni čine okosnicu reprezentacije... E to je već previše!
Volio bih da to nije tako, ali poznajući zemlju u kojoj živim i u kojoj sam rođen čini mi se da je to suština priče.
Litvanija ako dobije Bjelorusiju sa 3 razlike oni su se kvalifikovali.phillie wrote:Steta... imali smo priliku i nismo je iskoristili. Sad se moramo nadati da Litvanija dobije Bjelorusiju, posto mi to izgleda realnije nego da mi dobijemo Dansku.
Malinovic Peric Grahovac top
Prce flop
Protiv Islanda nas je sreca pogledala..ovaj put nije..idemo dalje
Ovo veceras je bio festival gluposti. Mislim da se to nije vidjelo na tv-u jer ocigledno niko ne spominje. Kada smo imali igraca manje krenemo u napad i izmjene napravimo i odemo u napad sa dva igraca manje(jednim iskljucenim i jednim viska koji ostane sjediti na klupi). I tako dva puta. Selektor i klupa tek na reakciju tribina obracaju paznju na to.van Basten wrote:ovo večeras je isključivi poraz selektora, i to treba otvoreno reći.
- napad neuigran, sterilan, 3na 6... ne ide to...
- zadnjih deset minuta su nam prodavali istu akciju... krilo uđe u sredinu, pivot se zabije između Vražalića i Panića, Rutenka zaprijeti šutem, spusti pivotu ovaj razgrne Vražalića i belaj. JA sam s tribina pročitao tu akciju nakon 2 napada, moj brat još na zagrijavanju komentariše kako Rutenka uopšte ne skače, vjerovatno ne može... ali jok... niko iz struke da na to skrene pažnju pa svaki put se Panić zaleti da blokira neki imaginarni skok šut i ostavi Vražalića 1 na 1 sa 20ak kila težim protivnikom.
- izmjene... bez ikakvog smisla i reda... zadese se na terenu istovremeno po dva lijeva beka pa dva srednja pa dva desna... Malinović završi na krilu, Prce na crti...al najjači detalj je bio kada je nakon 30ak sec napada sa igračem manje skontao da igramo 5 na 6 (nekoliko puta se desilo da nam igrač ostane na klupi iako bi trebao igrati), iako je Perić već bio sa markerom pa je uzeo tajm out da bi uveo još jednog igrača jer nam je već počelo prijeititi pasivno... a kako bi nam taj uludo potrošeni tajm out valjao 20 sec do kraja da probamo dogovoriti kakvu akciju i izrađen šut za pobjedu... moje mišljenje, i odlučujuća greška večeras.
- ...
dulekrele wrote:Pa dokle vise majka mu stara. Dokle vise da poslije svake utakmice rukometne repke moram da dobijem jos jednu sijedu vlas.
Da imaju kvalitet uslo bi. Ali rukomet je ipak na nivou prosjecnih reprezentacija. Moramo se pomiriti sa time.It_is_a_Leclerc wrote:Da je ušlo ono na kraju, sad bi se ali dijametralno suprotna pjesma pjevala. Sve bi bilo savršeno, heroji, legende, zmajevi. Sad su amateri. I to je ok. I to treba poštovati.