go patriots go

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
domi wrote:E nek' je vala i onaj Brady zijanio jednom...
Svake godine isto, svake godine na guzove, pa dosta je vise jbt.
.
Pa sta je trebao? Cestitao mu je i vozdra! Ako postoji osoba koji je "down to earth" u americkom sportu, (ne samo fudbalu) onda je to on, njega jednostavno ne interesuju ni press konferencije niti bilo kakva prica, cestitke i folovi, samo red, rad i disciplina.domi wrote: I stvarno Beliciku nije bio fazon samo u prolazu cestitati Paytonu, ipak je frajer predvodio najveci comeback u playoff historiji.
Stvar je u tome sto je Manning igrao pod pritiskom od strane javnosti da je on QB-a koji ne moze pobijediti u velikim tekmama, te da je on Dan Marino ove generacije, koji je kao sto i sam vjerovatno znas obarao sve rekorde, ali nikad nije osvojio the ring. I onda tome dodas da su Coltsi bili down 21-3 - ocaj zivi. I na kraju napraviti onakav comeback i to bas protiv Patsa koji su ga manje vise own zadnjih par godina, ipak oni imaju medjusobnu historiju. Bilo bi fino od njega, nista vise, bar po mom misljenju.shadow wrote:Sama cinjenica da su patsi osvojili 3 superbowla u 4 godine govori dovoljno o njima i njihovoj dominaciji a istovremeno i o tvojoj tvrdnji koja nema veze sa zivotom.
Ove godine, bas kao i prosle, patriotsi nisu imali tim koji bi mogao do trona i sasvim zasluzeno su ispali. Meni je samo zao sto bezze izbacishe Chargerse, garantujem da bi oni pregazili sve preostale timove.
Niko nije osporio njihovu dominaciju, nego je poenta u tome sto su dosta playoff utakmica dobivali na field goal - zahvaljujuci Vinatieriu ili drugim rijecima na guzove. Pocevsi od SB protiv Ramsa.
[Pa sta je trebao? Cestitao mu je i vozdra! Ako postoji osoba koji je "down to earth" u americkom sportu, (ne samo fudbalu) onda je to on, njega jednostavno ne interesuju ni press konferencije niti bilo kakva prica, cestitke i folovi, samo red, rad i disciplina.
domi wrote: Niko nije osporio njihovu dominaciju, nego je poenta u tome sto su dosta playoff utakmica dobivali na field goal - zahvaljujuci Vinatieriu ili drugim rijecima na guzove. Pocevsi od SB protiv Ramsa.
domi wrote: Stvar je u tome sto je Manning igrao pod pritiskom od strane javnosti
domi wrote: No class, to je sve
Pa da je i pola poena, ako nemas dobrog kickera dzaba ti je. Bradi jednostavno nije mogao da zavrsi tekme TD-om. Dodje do 50-40 yardi i dalje ne moze i sta onda? Zovi Vinatieria nek' suta...i na taj nacin su pobjedjivalishadow wrote: Na kraju krajeva, field goal je svega 3 poena a prosjecna tekma se zavrsi sa rezultatom od 25+poena.
domi wrote: Stvar je u tome sto je Manning igrao pod pritiskom od strane javnosti
E jbg sada, hoces da mi kazes da Belicik nije toga svjestan bio? Mislim, kao vrhunskom treneru i strucnjaku trebalo bi mu biti jasno kakav je milestone Payton upravo presao. On jeste poznat po tome sto je na konferenciji za novinare dosadan do bola, bez emocija i da isto trazi od svojih igraca, medjutim ipak je playoff. Doduse, igraci su se malo bili oteli kontroli pri slavljenju pobjede nad Chargersima, tako je isto i on mogao bar sportski zagrliti Paytona i progovoriti jednu dvije sa njim. Znas i sam da to nije bila obicna tekma, nego SB prije SB-a....Ali, kao sto rekoh mislim da se on bio malo izgubio, da nije bio svjestan sta se upravo desilo, mislim da nije bio dosao sebi 2-3 dana poslije tekme. Ma uostalom, jebes Belicika, valja cekati SB sada.shadow wrote:Pa neka mu javnost cestita, sta Bellichik ima sa tim?
Upravu si, ovo je bilo nesto puno vece od red carpeta. Ovdje se je radilo o casti i honorushadow wrote:Ma daaaaj, pa nije red carpet jebo te...