bingov buraz wrote:Napisah jabingov buraz wrote:Diazu neko uvalio losu gudrovinu![]()
.
Za Diaza me i ne cudi, taj covjek zivi za marihuanu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
bingov buraz wrote:Napisah jabingov buraz wrote:Diazu neko uvalio losu gudrovinu![]()
.
Da ipak malo smiriš doživljaj?UnscarD wrote:jos kad bi bilo neke "svemirske pravde" pa da mu MIrko slozi kakvu polugu da mu slomi ruku...
Pa kontam to bi bilo na nivou onog strasnog nokauta....dobro moze i da tapka ok okThe BEN10 wrote:Da ipak malo smiriš doživljaj?UnscarD wrote:jos kad bi bilo neke "svemirske pravde" pa da mu MIrko slozi kakvu polugu da mu slomi ruku...
Ma gdje ce to, zajedno ce se evo i pripremati.MaD_ProfessoR wrote:Emocije i simpatije na stranu, Mirkove su šanse vrlo male, da ne kažem skoro nikakve, protiv bilo koga u HW UFCa.
Prespor, prespor, prespor.
Protiv Gonzage predviđam da će završit jal na leđima jal kao kornjača i dobit kamaru divljačkog gnpa.
Borba koju bih volio vidjet je Miočić VS Mirko
Ma ima tu vise faktora. UFC je napravljen da pogoduje hrvacima pa tako nema koljena u glavu protivniku kojem je ruka na zemlji, nema kickova i stompova itd itd...sve jwe to bilo u Prideu ...da je napraviti neku kobinaciju pravila ...Oktagon i Pride pravila (+ dozvoljen lakat na zemlji koji iz nekog razloga nije bio dozvoljen u Prideu) to bi bil super ...gledao sam Wanderlei Silva rane vale tudo borbe ... sve dozvoljeno , i glavom...da vidis tada onog baznog parter guard-a kad iz njega krene celom lupat ...ali nece to nikada proci atletske komisije.MaD_ProfessoR wrote:hehe, ma znam zato i napisah da bi bilo ludo vidjet tu borbu
Osim što veliku prednost imaju hrvači po sistemu bodovanja, promijenio se kompletan pristup mma od dana Pridea do sadašnjeg UFCa, nemaju više skoro nikakve šanse jednodimenzionalni borci kakvi su vladali ranije. Mirko, Henderson, Wanderlei, Shogun.
To bi već bilo vjerovatno pravednije i ne bi neki tipovi boraca imali izrazitu prednost kao što je sad imaju hrvači. Malo sutra bi se oni zalijetali tek tako u noge znajući da ih može dočekati koljeno ili noga u facu u slučaju da promaše. I naravno, bodovanje kontrole na tlu isto tako ide na ruku hrvačima i parterašima...UnscarD wrote:Ma ima tu vise faktora. UFC je napravljen da pogoduje hrvacima pa tako nema koljena u glavu protivniku kojem je ruka na zemlji, nema kickova i stompova itd itd...sve jwe to bilo u Prideu ...da je napraviti neku kobinaciju pravila ...Oktagon i Pride pravila (+ dozvoljen lakat na zemlji koji iz nekog razloga nije bio dozvoljen u Prideu) to bi bil super...MaD_ProfessoR wrote:hehe, ma znam zato i napisah da bi bilo ludo vidjet tu borbu
Osim što veliku prednost imaju hrvači po sistemu bodovanja, promijenio se kompletan pristup mma od dana Pridea do sadašnjeg UFCa, nemaju više skoro nikakve šanse jednodimenzionalni borci kakvi su vladali ranije. Mirko, Henderson, Wanderlei, Shogun.
Ma Silva je bolestan covjek, bez trt on ne moze se boriti.UnscarD wrote:Ja sto Frank Mir razmontira Silvu ...ako bih ikada pomislio da UFC namjesta borbe ono mi je djelovalo namjesteno ...ja mislim da niti jedan jedini udarac nije uputio prema Miru ...mislim covjek izdrazi rat sa Mark HuTntom na nogama i padne kao pokosen od Mirovog polukrosea ...mislim znam da nije namjesteno ali opet mi nevjerovatno ...