Ovaj mec nema ama bas nikakvog smisla osim da ce obadvojica zaraditi dosta na ovome..naravno i ufc..Kazoo wrote:Ako dobije Alvareza mislim da je red da mu dadnu priliku za pojas.amra67 wrote:Eddie Alvarez and Donald Cerrone is being targeted for UFC 178 in September 2014...
za ovaj dogadjaj treba napeci brdo kokica
Btw niko ne komentariše Diaza i Silvu?
http://workout.ba/dogovorena-borba-izme ... cka-diaza/
MMA (Mixed Martial Arts)
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- amra67
#3151 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
-
UnscarD
- Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.
#3152 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Auu, vo je vec napeto, pa sta ce biti na dan borbe ...Jon Jones i DC su se vec pobili ...
- medjutim
#3153 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Auuuuuuu Jones je zamahnuo momacki, udario lika u 7. redu hahah. Bit ce ovdje svega, ne znam da li su namjestili ovo, ali ima da prsti sigurno. E, da i mislim da ce prodati bruku PPV-a.
-
enisss
#3154 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
mislim da je namjesteno...no..sigurno nije dogovoreno da bude bas ovako...mozda neko malo "gurkanje"..no eto..vidjecemo uskoro...medjutim wrote:Auuuuuuu Jones je zamahnuo momacki, udario lika u 7. redu hahah. Bit ce ovdje svega, ne znam da li su namjestili ovo, ali ima da prsti sigurno. E, da i mislim da ce prodati bruku PPV-a.
-
enisss
#3155 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
uvijek imas odredjeni broj meceva koji nemaju puno smisla ali zato svima donose puno love...amra67 wrote:Ovaj mec nema ama bas nikakvog smisla osim da ce obadvojica zaraditi dosta na ovome..naravno i ufc..Kazoo wrote:Ako dobije Alvareza mislim da je red da mu dadnu priliku za pojas.amra67 wrote:Eddie Alvarez and Donald Cerrone is being targeted for UFC 178 in September 2014...
za ovaj dogadjaj treba napeci brdo kokica
Btw niko ne komentariše Diaza i Silvu?
http://workout.ba/dogovorena-borba-izme ... cka-diaza/
-
UnscarD
#3156 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ja ne bih rekao da je namjesteno jer DC i Jon Jones se ne mogu jos od ranije ...citao sam o cemku se radilo, kao menadzer DC-a je izleztio neki komentar koji je Jones imao o DC-u (pravo uvrijedljiv) pa ga ovaj trazio po hotelu da to objasni pa se zamalo tu nisu pobili i od tada se ganjaju toliko da je ovaj izmedju ostalog spustio kategoriju zbog toga. Ono bas , bas bas se ne mogu...enisss wrote:mislim da je namjesteno...no..sigurno nije dogovoreno da bude bas ovako...mozda neko malo "gurkanje"..no eto..vidjecemo uskoro...medjutim wrote:Auuuuuuu Jones je zamahnuo momacki, udario lika u 7. redu hahah. Bit ce ovdje svega, ne znam da li su namjestili ovo, ali ima da prsti sigurno. E, da i mislim da ce prodati bruku PPV-a.
-
enisss
#3157 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cormier je spustio kategoriju zbog toga sto mu je sparing partner Velasquez... plus..jos jedan manji razlog.. a to je da je Cormier ipak prirodni poluteskas..mozda cak i za srednje kategorije...Dolce je izjavio da bi sigurno uspjeli postici tih 185 lbsUnscarD wrote:Ja ne bih rekao da je namjesteno jer DC i Jon Jones se ne mogu jos od ranije ...citao sam o cemku se radilo, kao menadzer DC-a je izleztio neki komentar koji je Jones imao o DC-u (pravo uvrijedljiv) pa ga ovaj trazio po hotelu da to objasni pa se zamalo tu nisu pobili i od tada se ganjaju toliko da je ovaj izmedju ostalog spustio kategoriju zbog toga. Ono bas , bas bas se ne mogu...enisss wrote:mislim da je namjesteno...no..sigurno nije dogovoreno da bude bas ovako...mozda neko malo "gurkanje"..no eto..vidjecemo uskoro...medjutim wrote:Auuuuuuu Jones je zamahnuo momacki, udario lika u 7. redu hahah. Bit ce ovdje svega, ne znam da li su namjestili ovo, ali ima da prsti sigurno. E, da i mislim da ce prodati bruku PPV-a.
To da je spustio kategoriju zbog Jonesa sigurno ne pije vode...
-
UnscarD
#3158 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Primarno zbog Caina, slazem se ... ali mu nije bilo mrsko uopste sto je u LHW Jones ...
- amra67
#3159 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Jos jedan bosanac koji zivi vani uspjesan kako u mma tako i u muay thai..
-
The BEN10
#3160 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bones povrijeđen - odgođena borba protiv Cormiera...
http://fightsite.hr/ufc/jones-se-ozlije ... v-cormiera
http://fightsite.hr/ufc/jones-se-ozlije ... v-cormiera
Jones se ozlijedio, odgođen meč protiv Cormiera!
27. rujna trebao je biti praznik za borilačke fanove, noć koja bi nam donijela napokon okršaj između Jona Jonesa i Daniela Cormiera za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji.
Atmosfera je već neko vrijeme potpuno nabrijana, pogotovo nakon njihove tučnjave na prvoj konferenciji za medije povodom UFC-a 178 na kojem su oni glavne zvijezde, ali čini se da sad od svega toga ipak neće biti ništa, barem ne ove godine.
Jones je navodno ozlijedio gležanj i koljeno te je bio primoran otkazati nastup na spomenutom eventu, a u ovom trenutku nije poznato što će napraviti čelnici UFC-a. Hoće li zbog Jonesa morati još jednom otkazati kompletnu priredbu ili će se s 40-ak dana do eventa ipak upustiti u određene promjene kako bi se ostatak borbi održao kao što je bilo planirano, vjerojatno ćemo saznati u idućih nekoliko dana.
Dobra vijest ipak glasi da je White odmah odredio i novi datum borbe Jonesa i Cormiera, a radi se o 3. siječnja 2015. godine kad će se održati UFC 182!
Inače, informacija o Jonesovoj ozljedi najprije se pojavila na pojedinim MMA Facebook stranicama, a nedugo zatim ju je potvrdio i FOX Sports 1 u svojoj emisiji America's Pregame.
- rida1976
#3161 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hahaha..JBJ se prepao ocito..ne vjerujem uopste u povredu
-
cassius
#3162 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Nooooooooo.
nabice njemu ovo Cormier na nos, pred borbu u januaru 
- Cyrax
#3163 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Cormier je odgodio operaciju koljena radi borbe...pitanje je hoce li i dalje odlagati.
-
UnscarD
#3164 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
http://www.mmamania.com/2014/8/5/597217 ... return-mma
Kao nije nemoguce da se Brock Lesnar vratri u UFC, ovaj put 100% zdrav.
-
cassius
#3165 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Dzaba ce dobit po labrnji.UnscarD wrote:http://www.mmamania.com/2014/8/5/597217 ... return-mma
-
Adriano_00
- amra67
#3167 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Bellator grants lightweight champion Eddie Alvarez his unconditional release..
Kao sto sam i najvila prije nekoliko dana Alvarez dolazi u ufc
Kao sto sam i najvila prije nekoliko dana Alvarez dolazi u ufc
-
wondermaker
#3168 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Da pokusam prognozirati FN51:
Silva, Tibau, Santos, Ponzinibblo, Alcantara i Pacheco
- Cracked
#3169 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
iznenadio me orlovski. Odlican, nakon prve borbe sam milio da nece on pobjede vise vidjeti i jos kad sam cuo protiv silve reko dovidjenja. Ali eto nauci me boljewondermaker wrote:Da pokusam prognozirati FN51:
- kritichar
#3170 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
dobro je da se nešto dešava u teškoj, vlada mrtvilo
-
UnscarD
#3171 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ide sada Nelson Hunt , to ce biti extra ... a Arlowski ....nevjerovatno, ovo je HW upset godine do sada ...mada mislim da je ovo bila malo i sreca ili onaj Greg Jakson stvarno radi cuda ...kako je sada rangiran Andrei jer je Silva bio 04 mjesto a Andrei 15-to ?kritichar wrote:dobro je da se nešto dešava u teškoj, vlada mrtvilo
- kritichar
#3172 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hunt i Nelson,zanimljivo jer su vrlo slični, mislim da nema dva sličnija
samo mislim da su njihove karijere u silaznoj putanji
jedan skočio, drugi pao
http://www.ufc.com/rankings
samo mislim da su njihove karijere u silaznoj putanji
jedan skočio, drugi pao
http://www.ufc.com/rankings
-
UnscarD
#3173 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Hunt je jedan od rijetkih HW boraca protiv kojih Nelsonu nije pametno da ide na stand up ... ako mu je do pobjede, to ce on seliti u partner jer ima vrhunski BJJ a Hunt je tu los pravo ...ako bude isao srcem onda ce ostati u standupu i to bi onda mogao biti extra dobar mec...
Citam kako je Hunt poceo .... bio na Novom Zelandu kao sesnestogodisnjak u nekoj diskoteci i napala ga petorica likova ....tada nista nije trenitao, bio deba klinackoji se nikad nije tukao ...ovi ga napali on se pobio i svih 5 nokautirao ... to gledao izbacivac koji nije mogao da vjeruje da kako nekoga udari tako ovaj pada i onda mu prisao i trazio da pocne da trenira kick box u klubu u kojem je on ...i tako je poceo
Citam kako je Hunt poceo .... bio na Novom Zelandu kao sesnestogodisnjak u nekoj diskoteci i napala ga petorica likova ....tada nista nije trenitao, bio deba klinackoji se nikad nije tukao ...ovi ga napali on se pobio i svih 5 nokautirao ... to gledao izbacivac koji nije mogao da vjeruje da kako nekoga udari tako ovaj pada i onda mu prisao i trazio da pocne da trenira kick box u klubu u kojem je on ...i tako je poceo
-
The BEN10
#3174 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Pa nije ni Hunt taraba na parteru jarane...UnscarD wrote:Hunt je jedan od rijetkih HW boraca protiv kojih Nelsonu nije pametno da ide na stand up ... ako mu je do pobjede, to ce on seliti u partner jer ima vrhunski BJJ a Hunt je tu los pravo ...ako bude isao srcem onda ce ostati u standupu i to bi onda mogao biti extra dobar mec...
-
UnscarD
#3175 Re: MMA (Mixed Martial Arts)
Ne kazem da jeste i prilicno je napredovao u tom segmentu ali Nelson je prvenstveno BJJ borac koji je skontao da mu je lakse da nokautira protivnike ali njegova osnovna disciplina je BJJ kao sto je Huntova KickBox (k1) i sigurno je da je na parteru dobro bolji od Hunta kao sto je Hunt u standupu sigurno bolji od Nelsona ...zato mislim da bi mogao pokusati iznenaditi i borbu voditi u parteru iako svi ocekuju stand up rat.The BEN10 wrote:Pa nije ni Hunt taraba na parteru jarane...UnscarD wrote:Hunt je jedan od rijetkih HW boraca protiv kojih Nelsonu nije pametno da ide na stand up ... ako mu je do pobjede, to ce on seliti u partner jer ima vrhunski BJJ a Hunt je tu los pravo ...ako bude isao srcem onda ce ostati u standupu i to bi onda mogao biti extra dobar mec...