Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pretpostavimo da je to zabuna kao u pasosima, na jednom mjestu kaze, da roditleji nem ogu putovati bez djecek oja su na pasosu djeca, kao dodju pratnja roditeljima, a ne obrunto
English , German , Serbo-Croatian
Zadig, ne znam gdje ti vidis problem.Ova 4 jezika su dovoljna za turisticku djelatnost bilo gdje u svijetu, pa zasto nebi bilo i u Sarajevu.
Peti bi unio samo zabunu i otjerao preostalih 6-7 turista iz Sehera.[/b]
Ma nije to sigurno da nema gostiju sa bosanskog govornog podrucja. Vec ziher ljudi skontali da je taj jezik nepoznat u svijetu, pa ko vele necemo mi reklamirati nepoznate jezike, a niko ne placa reklamu. Biznis je biznis
Koliko je meni poznato Serbo-Croatian je nepostojeci jezik. Progutala ga historija-istorija.... Mogli su konforno dodati i latinski i staogrcki i jezik onih Navaho indijanaca (iz filma Windtalkers).
flashco wrote:Ma nije to sigurno da nema gostiju sa bosanskog govornog podrucja. Vec ziher ljudi skontali da je taj jezik nepoznat u svijetu, pa ko vele necemo mi reklamirati nepoznate jezike, a niko ne placa reklamu. Biznis je biznis