Osnovna skola ,,Musa Cazim Catic" Sarajevo
-
glog
Isao sam u odjeljenje 2 - dakle zavrsio kao VIII-2. Nadam se da se nisi uvrijedio zbog moje konstatacije - samo pogledaj malo slike iz skole, obavezna Titova slika, parola "NARODI KOJI IMAJU OVAKVU OMLADINU NE TREBA DA BRINU ZA SVOJU BUDUCNOST" a ispod parole Keno, Skundric i Veseli...
-
antonio_sa
Ja sam ona generacija koja je prezvijela Ribicku, Fatu, pa Vasvu... Smiljka je nama predavala svasta nesto, fiziku, opstetehnicko pa kasnije i informatiku... ma SUPER SMILJKA... pa se onda sjecam Dzevde... Onda profesorice engleskog koja me je FAKT natjerala da naucim engleski... Pa Nidzara legenda mi je bila razrednica
joj da sjecam se da smo uvijek bili najgori razred 
-
nx
Ja sa ne sjecam biste, samo necega sivog.Shoba wrote:ne priznajem MCC...samo Miljenko Cvitkovic igra...
Poceo sam da lobiram za povratak starog naslova skole koji ju je proslavio. Ima da ga vratimo...kao i bistu koju smo mi kao djeca svojim dzeparcem platili...
-
bestseler
Na svu SRECU ne odlucujes ti kako ce biti ......Shoba wrote:ne priznajem MCC...samo Miljenko Cvitkovic igra...
Poceo sam da lobiram za povratak starog naslova skole koji ju je proslavio. Ima da ga vratimo...kao i bistu koju smo mi kao djeca svojim dzeparcem platili...
-
ElsicH
#30 Re: Osnovna skola ,,Musa Cazim Catic" Sarajevo
Heh (:
Evoo koga zanima da znate x) .. Mido je bio i ostao zamjenik direktora i jos uvjek je, cesto predaje mat. ili fiziku kad mu se zena " razboli"
ONda, Ajsa ( nast. bos) je jedno vrijeme bila bibliotekarka aa sad je otisla . Zineta je prije 3.god. otisla u penziju , aa Smiljka otisla prije god.
ZIjoo bio i ostao jos uvijekk
Uhhh Ribickaa je hvala Bogu otislaa
aa Dzevdo , on je nesto posebno ! Jos uvijek je tu ( jel ikome pricao o svom naaajboljem drugu Kemii ii njegovom ocuu ii njegoviim prvim pantalonama ?
) Ondaa , .. mah eto ugl . to je to . aa daa Meliha Aljic je jos uvijek tu . Malo malo pa se prehladii , all je jos uvijek tuu .NIdzara je sad bibliotekarka a nekad ii matematiku predaje. Etoo to je too (: Ako vas jos sta zanimaa pitajtee

Evoo koga zanima da znate x) .. Mido je bio i ostao zamjenik direktora i jos uvjek je, cesto predaje mat. ili fiziku kad mu se zena " razboli"
ONda, Ajsa ( nast. bos) je jedno vrijeme bila bibliotekarka aa sad je otisla . Zineta je prije 3.god. otisla u penziju , aa Smiljka otisla prije god.
ZIjoo bio i ostao jos uvijekk
- Eweleen
#31 Re: Osnovna skola ,,Musa Cazim Catic" Sarajevo
friško iz osnovneElsicH wrote:Heh (:
Evoo koga zanima da znate x) .. Mido je bio i ostao zamjenik direktora i jos uvjek je, cesto predaje mat. ili fiziku kad mu se zena " razboli"![]()
ZIjoo bio i ostao jos uvijekkUhhh Ribickaa je hvala Bogu otislaa
aa Dzevdo , on je nesto posebno ! Jos uvijek je tu ( jel ikome pricao o svom naaajboljem drugu Kemii ii njegovom ocuu ii njegoviim prvim pantalonama ?
) Ondaa , .. mah eto ugl . to je to . aa daa Meliha Aljic je jos uvijek tu . Malo malo pa se prehladii , all je jos uvijek tuu .NIdzara je sad bibliotekarka a nekad ii matematiku predaje. Etoo to je too (: Ako vas jos sta zanimaa pitajtee
![]()
mene kad zanima ja naletim u školu pa vidim
-
Afan999
#32 Re: Osnovna skola ,,Musa Cazim Catic" Sarajevo
evo ja idem u MCC i meliha mi predaje fiziku i matematiku,Zijo je muzicko a smilja otisla prije 2god. a ribicka je otisla dok sam bi o jos 3-4 raz kod uciteljice,a Dzevdo prica price iz zivota dok su pismene i jel tad bio u skoli radoja branko i on mi geografiju predaje
-
Alkos
#33 Re: Osnovna skola ,,Musa Cazim Catic" Sarajevo
Ko ti predaje bosanski?
- zlaataan
#34 Re: Osnovna skola ,,Musa Cazim Catic" Sarajevo
Ah, stara vremena.
Predavali mi Mido, Meliha, Branko, Paja, Smiljka, Ribićka, Dževdo...
Legende.
Predavali mi Mido, Meliha, Branko, Paja, Smiljka, Ribićka, Dževdo...
Legende.
- nellington
#35 Re:
Nemoj da ti Chmoljo vidi ta crvena slova...bestseler wrote:Na svu SRECU ne odlucujes ti kako ce biti ......Shoba wrote:ne priznajem MCC...samo Miljenko Cvitkovic igra...
- charrrmed