Ja , ne kontam stvarno oklen ota frustracija na naske dijasporce! Pa Bog vas ne ubio, slavite nase dolaska ko nekad 29 Novembar! Policija se veseli, konobari se vesele, tetke , stricevi , strine ,amidze i daidze od januara kontaju sta cemo im donijet. Zalosno je rec ali je gola istina da Bosna opstaje na lopovima sto zive u Bosni i postenim ljudima sto rade vani! Koraka niste napravili od Dejtona. Jos ste u nekom vasem svijetu rovova i bomi. Nemaju tri fabrike da redovno daju plate. Krepali bi ste od gladi da vam nije nas! Vidite li jadni ne bili da i dan danas ko ista zna ide vani.bh.tornjak wrote:upravo tako......*ebo njihove diplome kad nisu iz Travnika, sa Pala, Kiseljaka....pa i iz Saraj`va......!!!!Abacija wrote:Stranka Dijaspore?!Ja nepismenijih ljudi nisam sreo u zivotu.
a da ne spominjem diplome sa *ebackog faksa u TZ......![]()
![]()
![]()
nek se po dijaspori pljuje razlog nije tesko naci.....frustracija cuda cini....
..... A njima dijaspora problem....
A sto se tice stranke! Ja sam protiv toga. Ko zivi u Bosni treba odlucivat o sudbini svoje zemlje. Ja glasam u mojoj novoj otadzbini. Jer lako je tudjim qurcem gloginje mlatit. Ako hoces odlucivat o Bosni idi pa zivi u Bosni. Ja mislim da organizuju stranku samo da bi uzeli koju markiu a boli ih neka stvar za Bosnu, bas kako boli i ove iz Bosne sto su na vlasti!