OSNIVAM NOVU STRANKU!
- Novi_Nick
Ne cude me vise ova raznorazna agitiranja pojedinaca (suncokreta), pripadnika raznih politickih stranaka. Izgleda da su placeni odlicno pred izbore ili su im obecane dobre funkcije ako njihova stranka pobijedi. .ebiga isplati se sjediti po funkcijama nekoliko godina, uzeti veliku lovu, zaposliti svoje ljude po vaznim mjestima da cuvaju ledja jedni drugima u narednom periodu. I sve to bez ikakve odgovornosti.
Mi obicni BH patrioti ko najveci levati se uhvatili diskusija sa tim i takvim "indijancima" "provokatorima" kojih je najmanje briga za BH drzavu i BH narod. Egoisti koji za lovu, funkcije i politicku moc bi prodali sve zivo.
Pa sad bi trebao covjek da glasa ili za poziciju ili opoziciju koja je ista i ima za cilj jedino podijelu Bih, drzanje vlasti, pljacku i zaduzivanje BH naroda.
Mi obicni BH patrioti ko najveci levati se uhvatili diskusija sa tim i takvim "indijancima" "provokatorima" kojih je najmanje briga za BH drzavu i BH narod. Egoisti koji za lovu, funkcije i politicku moc bi prodali sve zivo.
Pa sad bi trebao covjek da glasa ili za poziciju ili opoziciju koja je ista i ima za cilj jedino podijelu Bih, drzanje vlasti, pljacku i zaduzivanje BH naroda.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
moras odabrati manje zlo od ta dva....Pa sad bi trebao covjek da glasa ili za poziciju ili opoziciju koja je ista i ima za cilj jedino podijelu Bih, drzanje vlasti, pljacku i zaduzivanje BH naroda.
-
mIRCerka
MAGGIEEEEEEEEEEEEEEEEeeeHarmonika wrote:Samo sam cekala da zasviras.Nisam slucajno odabrala taj nik.Ima simbolicko znacenje.
Nistica. Nula.
sta si mi se to kamufliralaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
orkan
SDA "žao mi je" ali NE i NE
-
BECHO
Zelena boja sugerira svjezinu, zdravlje, harmoniju i zivost! Dodajuci ju u svoj zivotni prostor podignut cemo atmosferu i imati osjecaj slican onom koji dozivljavamo kad gledamo prve listove i znakove proljeca! Kao sto odredjena nijansa zelene moze biti vibrirajuca i puna energije, tako njena kontrastna varijanta donosi osjecaj smirenosti i relaksacije! Opste je poznata cinjenica da boje imaju iznimno jak utjecaj na ljudska raspolozenja i emocije pa cak i fizicke senzacije odnosno reakcije, mogu biti izazvane odnosno modificirane utjecajem boja! U tom pogledu zelena boja ima posebno vazan status, jer djeluje iznimno smirujuce a ujedno i vitalizirajuce!
I KRV SVOJU ZA ZELENU BOJU!
-
BECHO
@orkan
Sve je zeleno!!! Zelene ruze rastu svuda oko nas! Pogledaj koliko ima lijepih ljudi, koji ce nadam se izaci iz svega ovog sto se dogada, jaci i ljepsi, mozda i zeleniji, na neki nacin, ali svakako mladji duhom jer zeleno je boja prirode i necega sto se ne zavrsava, vec traje! Ma zeleno je boja vjecnosti, boja ljubavi - glasajte za ZELENO!
Sve je zeleno!!! Zelene ruze rastu svuda oko nas! Pogledaj koliko ima lijepih ljudi, koji ce nadam se izaci iz svega ovog sto se dogada, jaci i ljepsi, mozda i zeleniji, na neki nacin, ali svakako mladji duhom jer zeleno je boja prirode i necega sto se ne zavrsava, vec traje! Ma zeleno je boja vjecnosti, boja ljubavi - glasajte za ZELENO!
-
mIRCerka
'em cu glasat, 'em cu volonterski raditi za izbore!
Molim moderatora da ugasi ovu temu jer je pocelo preseravanje,a ja kao pokretac teme nemam veze sa time.
Hvala
PS VIDIMO SE NA SLIJEDECIM IZBORIMA!
Molim moderatora da ugasi ovu temu jer je pocelo preseravanje,a ja kao pokretac teme nemam veze sa time.
Hvala
PS VIDIMO SE NA SLIJEDECIM IZBORIMA!
-
margareta
S' jeseni 2004. godine......Smrt fasizmu wrote:Margareta,
nije mi cilj da se sa bilo kim prepirem, ali bih bio presretan da je u Bosni najvise ljudi koji imaju slicne poglede tvojima premda ti jos uvijek pomalo lutas i ne zelis da priznas istinu sama sebi cim govoris o nekim zlocincima koji su izvrsili "agresiju" na Bih, a ne govoris o zlocincu koji se uopste ne razlikuje od ove dvojice Aliji Izetbegovicu koji je zrtvovao 250 hiljada svojih sunarodnika( Jednom, pred rat je dao izjavu da je spreman da zrtvuje i milion Muslimana samo da bi se ostvario cilj.. A STA JE BIO CILJ TO SE DANAS ODLICNO VIDI) da bi se obogatio. Margareta, sunce moje drago, slobodarsko, probudi se i pogledaj oko sebe... Invalidi, borci gladuju u zemlji u kojoj se dnevno peru stotine miliona dolara od raznih bjelosvjetskih prljavih poslova.. Radnici ne dobijaju platu nego im robovlasnici daju milostinju na kasiku.. Penzioneri iako su SDA-glasacka masina nemaju ni za aspirina a ne za lijekova.. Profesori na fakultetima rade za bagatelu... Na Faksu prolaze i za dvije godine zavrsavaju nauke SDA-glupanderi sinovi ratnih profitera.. Policija tuce neposlusne, otima narodu pare, u zemlji sve propada osim kriminala koji cvjeta a ti pricas SDA pricu o agresiji na BiH sto je isto kao da podrzavas pricu SDS-a o agresiji na Srbe ili HDZ-a o agresiji na Hrvate... A da ti to o ratu...
E, vrijeme ti je da se dosjetis da je agresija na BIH izvrsena ali da ju je izvrsila bagra kriminalaca vodjena rukom Slobodana Milosevica, Franje Tudmana, Alije Izetbegovica, Radovana Karadzica, Mate Bobana, Vojislava Seselja, Harisa Silajdzica i ostalih zlocinaca i kriminalaca i da oni nikakvog nacionalnog cilja nisu imali nego su samo "odradili" prljav posao za Zapad i uzeli debele pare za tu uslugu. Kada tako pocnes razmisljati i ti i narod tek tada ce se stvoriti uslovi za unistenje bagre, a sve ostalo ide na ruku zlocincima jer razjedinjuje narod..
I na kraju nesto da ti i licno napisem... U pravu si kada kazes da sam daleko, samo da znas da nimalo mirno ne posmatrama sta ti zlocinci cine nasem narodu u BiH i da imam mnogo i rodbine i prijatelja u Bosni i da se brinem za njih jer ti su zlocinci spremni da izazovu i novi rat da bi se zadrzali na vlasti.. A zasto sam daleko??? PA UPRAVO ZBOG TIH ZLOCINACA JER NISAM ZELIO DA BUDEM NJIHOV ROB, A BIO SAM SVJESTAN DA AKO SE POBUNIM DA CEME UBITI KAO STO SU POBILI SVE KOJI SU IM PRUZILI OTPOR ILI STALI NA PUT I ZATO SAM KORAO OTICI...
I NA KRAJU... PRIJEDLOG STAVI SE U KOZU BILO KOG MALOG COVJEKA BIO ON SRBIN ILI MUSLIMANAN (IZVINI AKO TE OVO VRIJEDJA STO KAZEM MUSLIMAN A NE BOSNJAK ALI DUSO MOJA DRAGA POKUSAJ RECI JEDNOM SARAJEVSKOM MUSLIMANU CIJI GENERACIJAMA ZIVE NA BAS-CARSIJI DA JE BOSNJAK ILI BOSNJO PA CES MOZDA CAK I BATINE DOBITI JER ONI NE NASJEDAJU NA TE "NOVOKOMPONOVANE" SEOSKE DEKLARACIJE NEGO CUVAJU SVOJU TRADICIJU I KULTURU I SVOJ NACIONALNI IDENTITET) ILI HRVAT I VIDJECES DA JE SVAKI OD NJIH FATALNO IZGUBIO RAT A SAMO GA JE DOBILA MAFIJA POPUT MILOSEVICA, TUDJMANA, IZETBEGOVICA.... I NJIHOVIH NASLJEDNIKA...
DRUGARSKI TE POZDRAVLJAM..
SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU...
Ipak se krece .......
-
margareta
#166 Re: OSNIVAM NOVU STRANKU
Negdje s' pocetka prosle jeseni...... s' nostalgijom se sjecam ovoga topca i tako zelim da znas kako sam ipak uspjela.Smrt fasizmu wrote:Margarita.
U mnogim stvarima si u pravu, tvoje zelje su kao i zelje mnogih naprednih i kulturnih gradjana Bih, ali moras da znas da bi pobijedila ovu fasisticku SDA-SDS-HDZ koaliciju ti moras da ih dobro upoznas, da znas sa kime imas posla, kako su oni nastali, kako su organizovali rat, kako su uspjeli da prevare narod, koji su im sitemi borbe za opstanak, na koji nacin djeluju udruzeno i jos mnogo pitanja na koje trebas naci odgovor da bi ih pokusala srusiti..
Ja cu ti sto sazetije objasniti ko su ovi fasisti koji su pobili oko pola miliona gradjana BiH.
1. Njihov nastanak je vezan za jednu jedinstvenu organizaciju cije je sjediste daleko od Balkana, nadam se da se mozes dosjetiti gdje je to.
2. Svi glavni "bosovi" mafije su vise od jedne decenije prije rata vrbovani za tu organizaciju (Slobodan Milosevic, Franjo Tudman, Alija Izetbegovic, Radovan Karadzic, Mate Boban, Haris Silajdzic, Vojislav Seselj ...i mnogi drugi)![]()
3. Kada je doslo vrijeme bilo im je naredjeno da organizuju rat i da rasture bivsu Jugu koja je bila jaka vojna, ekonomska i politicka sila u svijetu dok ju je vodio pokojni Josip Broz, a razlog za rasturanje su upravo te tri stavke..
4. Rat su organizovali kao sto se organizuje svaki rat u svijetu.. Iskoristili su narkomane, kriminalce, ubice ludjake i psihopate, izvadili ih iz zatvorai ludnica, dali im oruzje i naredili im da izazovu nacionalne nemire. (NPR: Ako si sarajka onda znas da su kriminalci koji su organizovali barikade u Sarajevu placani po 1000 maraka za jednu noc da bi izazvali prividno stanje nacionalne netrpeljivosti, bez obzira iza kojih su se barikada nalazili.
5. Kroz rat je ova zlocinacka koalicija usko saradjivala, razmjenjivala iskustva, trgovala oruzjem, drogom, ljudima, raznom robom dok je narod bio prevaren i mislio da se bori zbog razlicitih nacionalnih interesa jer su im poruke mrznje slali stalno preko raznih medija, radia, TV, novina i sl..(Navescu ti samo jedan primjer da je brat od Momcila Krajisnika Mirko Krajisnik imao u Beogradu preduzece koje se bavilo izvozom i uvozom citav rat i da je dobijao svu robu preko Bosne i Hercegovine uz potpis licno Alije Izetbegovica jer je Srbija bila pod embargom)
6. U ratu je njihova moc toliko ojacala da im vise svjedoci kriminalci i ubice koji su stvorili ratne uslove vise nisu trebali pa su ih vecinu pocistili sa lica zemlje jos za vrijeme rata.
7. Posle rata ova fasisticka organizacija prelazi iz "ilegalne saradnje" u otvorenu koaliciju i pod patronatom svjetske mafije nastavlja sa otimanjem narodnih sredstava dijeleci svojim poslusnicima preduzeca, poslovne prostore, stanove zgrade, a usput ubijajuci svakoga onoga ko bi se pobunio ili bilo sta upitao, a zastitu imaju direktno od medjunarodne mafije koja je ubrala milijarde dolara samo na "uvozu" nuklearnog, bioloskog i hemijskog otpada koje smjestaju sirom BiH..
8. Za ubijanje su koristili i dan danas koriste "specijalne jedinice" koje su mjesovitog nacionalnog sastava i djeluju ovisno o tome u kome se entitetu treba "odraditi neprijatelj"..
9. Stvorili su jake policijske i obavjestajne snage koje pruzaju logisticku podrsku u ubistvima, trgovini drogom, cigarama, alkoholom, ljudima tako da kriminalci "obavljaju svoj posao" bez ikakvih problema..
10. Svoje sluge su infiltriali u svaku ustanovu vezanu za vlast i sudstvo putem ucjena ili korupcije a veliku podrsku im pruza i Pady Azdaun jedan od visokih svjetskih mafijaskih bosova...
11.Stvorili su laznu opoziciju koja radi ono sto im oni narede a za uzvrat dobijaju mrvice koje im ovi kao psima bacaju sa svojih trpeza.. (Sjeti se da je recimo Lagumdzija jedno vrijeme bio na vlasti pa sta je ucinio? NISTA.. Pa Dodik, sta je on ucinio? NISU UCINILI NISTA OSIM STO SU SE POPRILICNO OBOGATILI...
PA KAD MALO O OVOME RAZMISLIS.. STA ONDA UCINITI???
NISTA NE CINITI, ODNOSNO CINITI ONO STO JE GANDI SVOJEVREMENO CINIO U INDIJI, CEKATI, BITI STRPLJIV I BOJKOTOVATI VLAST I OVE FASISTE NA SVE MOGUCE NACINE JER U OVOM TRENUTKU SE NE MOZE NISTA UCINITI JER ONI IMAJU PODRSKU "Medjunarodne zajednice-citaj-Medjunarodne mafije", A PRI TOM SE SPREMATI DA SE SRUSE JEDNOG DANA I DA SE UNISTE DO POSLEDNJEG JER CE IH ISTI MECENA KOJI IH JE DOVEO NA VLAST JEDNOG DANA POTURITI NARODU DA IH UNISTI.. TADA IH NEMILICE TREBA UNISTITI KAO STO SE KOROV UNISTAVA IZ ZITA, A DOTLE OKUPLJAT SE I DJELOVATI U ILEGALI, STVARATI DESETINE, STOTINE, HILJADE PATULJASTIH UDRUZENJA PRENOSITI INFORMACIJE SA COVJEKA NA COVJEKA, NE DOZVOLITI IM DA FALSIFIKUJU ISTORIJU I STVORE OD SVOJIH ZLOCINACKIH LIKOVA HEROJE, SIRITI ISTINU O NJIHOVIM ZLOCINIMA O TOME STA SU NARODU UCINILI I IZ KOJIH RAZLOGA SU TO CINILI.. RADITI NA PROSVJECIVANJU NARODA I NA NJEGOVOM OTREZNJENJU, A KAD DODJE VRIJEME ODARITI SVIM SNAGAMA NA SILE MRAKA I FASIZMA ZLOCINACKE SDS-SDA-HDZ KOALICIJE I UNISTITI IH SVE DO JEDNOGA.
OVE IZBORE TREBA BOJKOTOVATI, NAROD NE TREBA UOPSTE DA IZLAZI NA GLASANJE JER CE I OVE IZBORE NAMJESTITI KAO STO SU NAMJESTALI I SVE DOSADASNJE.. POBIJEDICE SDA-SDS-HDZ FASISTICKA KOALICIJA ILI CE NARODU POTURITI KUKAVICIJE JAJE U OBLIKU SVOJIH SLUGA ZA KOJE NAROD MISLI DA SU OPOZICIJA A ONI TEK SAMO DOBRE SLUGE U ZLA GOSPODARA...
PREPORUCI SVOJIM PRIJATELJIMA NEKA CITAJU SVE STO SE PISE PROTIV OVIH ZLOCINACA I VEC SI NESTO UCINILA.
SMRT FASIZMU-SLOBODA NARODU!!!
-
fido1
Smrt fasizmu wrote:Ideja o osnivanju ove stranke ti nije losa, ali postoji jedan problem koji ide na stetu svih naroda koji zive u Bosni i Hercegovini, a to je da osnivanjem ovih stranaka sa specificnim obiljezjem u stvari se razbija jedinstvo naroda u Bosni i Hercegovini i time nesvjesno otvara mogicnost zlocinackoj SDA-SDS-HDZ koaliciji da i dalje ostanu na vlasti i da do kraja uniste narod u BiH.
Moje je misljenje da se u Bosni i Hercegovini treba stvoriti stranka koja ce imati za cilj sledece:
1. Stvaranje uslova za izmirenje i jedinstven zivot svih naroda u BiH
2. Stvaranje uslova za povecanje standarda i normalizovanje privrede
3. Stvaranje unutrasnje politike koja ce stititi prava svakog gradjana bez obzira na nacionalnu i religijsku pripadnost
4. Okretanje vanjske BiH politike ka Evropi i zapadnim civilizovanim zemljama ali nedozvoljavanje njihovog mijesanja u unutrasnju politiku BiH
5. Vracanje vjerskih sluzbi u religijske okvire i zabranu njihovog politickog djelovanja
6. Nepristrasno prikazivanje istine o ratu koji je organizovala mafija koalicije SDS-SDA-HDZ-a.
7. Ciscenje gore navedene koalicijske bagre iz svih pora politike i zivota u Bosni i hercegovini
8. Hapsenje i sudjenje kako pojedinim zlocincima koji su krivi za smrt stotina hiljada gradjana BiH, tako i javna osuda zlocinacke koalicije
9. Brisanje lazne istorije koju je ova zlocinacka koalicija ispisala krvlju naroda o visevjekovnoj nacionalnoj i vjerskoj mrznji izmedju naroda
10. Razotkrivanje zlocinacke istorije zlocinaca Radovana Kardzica, Alije Izetbegovica, Mate Bobana i ostalih koji su milijarde zgrnuli u ratu i posle rata i zaduzili zemlju za cetiri milijarde dolara i zabranu djelovanja kako pojedincima tako i organizacijama koje od ovih zlocinaca prave kult licnosti i stvaraju od kukavica heroje..
11. Sudsko kaznjavanje i oduzimanje kompletne imovine ratnim i poratnim profiterima..
13. Priznavanja prava boraca bez obzira na kojoj su strani bili jer su bili prisilno mobilisani od strane mafijaske SDa-SDs-HDZ koalicije osim onima koji su ucinili ratni zlocin ili se bavili profiterstvom
14. Vracanje narodu fabrika i imovine koju je SDS-SDA-HDZ bagra i njihove sluge iz "bratskih"stranaka prisvojila za vrijeme rata i posle rata i sudjenje ovim zlocincima za zlocine i pljacku koju su pocinili nad narodom..
Eto, to bi bile neke smjernice koje bi trebalo uzeti u obzir prilikom stvaranja NOVE STRANKE koja bi morala biti, jos jednom naglasavam JEDINSTVENA i okupila vecinu naroda u Bih jer samo narod Bih je u stanju da srusi fasiste i vrati dostojanstvo Bosni i Hercegovini, a osnivanje malih stranaka kao sto ti predlazes svoju stranku ide samo u korist zlocinacke HDZ-SDA-SDS koalicije kojima takve stranke odlicno odgovartaju jer sto je vise malih stranaka to su njihove sanse za pobjedu vece..
Za prosle izbore njihovi agitatori su kruzili sirom BiH i "osnivali" te male lazne stranke i tako razbili opoziciju i obezbjedili vlast SDS-SDA-HDZ mafiji....
KADA CE NAROD U BIH SMOCI SNAGE DA OSNUJE JEDNU OVAKVU STRANKU?????
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU
Ovo potpisujem. Imas podrsku od mene.
-
margareta
Autor: Smrt fasizmu
(citat):
Narod je zaveden i prevaren... Mafija je iskoritila gebelsovsku teoriju "AKO JEDNU LAŽ IZREKNEŠ JEDNOM NIKO TI NEĆE VJEROVATI, A AKO JE PONOVIŠ STOTINU PUTA ČITAV NAROD ĆE POVJEROVATI DA JE TO ISTINA".
Od sedamdesetih godina pa sve do rata, zapad je vrbovao pojedince na području Jugoslavije i spremao rasturanje Jugoslavije. Među prvima su, još sedamdesetih godina, bili zavrbovani Milošević, Tuđman, Izetbegović, Karadžić i još neki visoki "funkcioneri i intelektualci" koji su išli po Americi na "naučne seminare, predavanja" a ustvari se radilo o obuci kako rasturiti Jugoslaviju koja je bila velika vojna, ekonomska i politička sila u svijetu za života Josipa Broza... Podučeni od svojih gospodara izvršili su njihovo naređenje, narod se toga dosjetio kada je već bilo kasno i kada je iskrvario, popljačkan i kada su ovi probisvjeti postali robovlasnici a narod roblje.
Danas se narod otrijeznio i shvatio šta su ovi zločinci uradili, međutim sada mu je kasno jer su oni zaveli strahovladu i ko ne sluša sankcionišu ubijanjem.. Na čelu drzave je međunarodana mafija sa špijunom Aždaunom koji ponekad smijeni policajca u Republici SDrpskoj, ponekad u Federaciji i tako se čini narodu da on nešto radi korisno u vezi naroda, a ustvari on i njegovi gospodari samo pljačkaju Bosnu i odlažu smeće, hemijski, biološki i radioaktivni otpad širom zemlje i to sve uz saglasnost domaćih iydajnika iz SDA-SDS-HDZ koalicije koji drže narod u stegama ropstva, eksploatšu ga i iZrabljivaju...
IZLAZA NEMA NI NA POMOLU... JEDINI IZLAZ JE PODIĆI REVOLUCIJU I ZBACITI ZLOČINCE SA VLASTI, MEĐUTIM NAROD JE TOLIKO UNIŠTEN KLAONICOM KOJU SU OVI ZLOČINCI NAPRAVILI OD NJEGA I POSLERATNIM SIROMAŠTVOM DA VIŠE NEMA SNAGE NI ZA ŠTA. ONI SU SVJESNI DA JE NAROD NEMOĆAN I DA NEMA OPASNOSTI PO NJIH... JEDINO ŠTO NAROD MOŽE DA URADI JE DA SA KOLJENA NA KOLJENO PRENESE PRIČU O ZLOČINIMA KOJE SU ONI POČINILI I DA NE DOZVOLI DA JOŠ OD SEBE OVA BAGRA NAPRAVI HEROJE, TO JEST DA ISTINU ISPRIČA SVOJOJ DJECI KOJI ĆE SMOĆI SNAGE DA OLOŠ ZBACE SA VLASTI...
Smrt fašizmu, sloboda narodu!
_________________________________________________________________________________________________
"Neprijatelja ne mozes pobijediti ako mu se ne priblizis."
NARODU SE NEPRIJATELJ SAM SA SVIM SVOJIM NEPRIJATELJSTVIMA PRIBLIZIO I SUVISE ! MOZES LI SA TOG STANOVISTA POGLEDATI U SNAGU KOJU JE NAROD "DOBIO"?
smrt fasiznu sloboda narodu!
"neko" je danas tendenciozno i veoma zlonamjerno htio degradirati i minimizirati moju iskrenu borbu PROTIV fasizma!
Tacno je da sam bila i sama svjedok stradanja civila. Bilo, nikome se ne ponovilo! Kako sam ja uspjela OTVORITI oci i realno , objektivno sagledati sve sto se desavalo u zadnjih 15 - 16 godina (i vise) tako je i CIO narod PROGLEDAO ! Zao mi je NACIONALISTI ali MI smo SHVATILI da smo bili samo vase brojke ili glineni golubovi ! ZNAMO SVE UZROKE I POSLJEDICE I NEMA VISE MANIPULACIJA SA NARODOM ! GOTOVA PRICA NACIONALISTI ! Dobro je uocio "smrt fasiznu" da sam BILA neodlucna ali ne samo ja nego CIO NAROD SE PROBUDIO !!!!!
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU !
(citat):
Narod je zaveden i prevaren... Mafija je iskoritila gebelsovsku teoriju "AKO JEDNU LAŽ IZREKNEŠ JEDNOM NIKO TI NEĆE VJEROVATI, A AKO JE PONOVIŠ STOTINU PUTA ČITAV NAROD ĆE POVJEROVATI DA JE TO ISTINA".
Od sedamdesetih godina pa sve do rata, zapad je vrbovao pojedince na području Jugoslavije i spremao rasturanje Jugoslavije. Među prvima su, još sedamdesetih godina, bili zavrbovani Milošević, Tuđman, Izetbegović, Karadžić i još neki visoki "funkcioneri i intelektualci" koji su išli po Americi na "naučne seminare, predavanja" a ustvari se radilo o obuci kako rasturiti Jugoslaviju koja je bila velika vojna, ekonomska i politička sila u svijetu za života Josipa Broza... Podučeni od svojih gospodara izvršili su njihovo naređenje, narod se toga dosjetio kada je već bilo kasno i kada je iskrvario, popljačkan i kada su ovi probisvjeti postali robovlasnici a narod roblje.
Danas se narod otrijeznio i shvatio šta su ovi zločinci uradili, međutim sada mu je kasno jer su oni zaveli strahovladu i ko ne sluša sankcionišu ubijanjem.. Na čelu drzave je međunarodana mafija sa špijunom Aždaunom koji ponekad smijeni policajca u Republici SDrpskoj, ponekad u Federaciji i tako se čini narodu da on nešto radi korisno u vezi naroda, a ustvari on i njegovi gospodari samo pljačkaju Bosnu i odlažu smeće, hemijski, biološki i radioaktivni otpad širom zemlje i to sve uz saglasnost domaćih iydajnika iz SDA-SDS-HDZ koalicije koji drže narod u stegama ropstva, eksploatšu ga i iZrabljivaju...
IZLAZA NEMA NI NA POMOLU... JEDINI IZLAZ JE PODIĆI REVOLUCIJU I ZBACITI ZLOČINCE SA VLASTI, MEĐUTIM NAROD JE TOLIKO UNIŠTEN KLAONICOM KOJU SU OVI ZLOČINCI NAPRAVILI OD NJEGA I POSLERATNIM SIROMAŠTVOM DA VIŠE NEMA SNAGE NI ZA ŠTA. ONI SU SVJESNI DA JE NAROD NEMOĆAN I DA NEMA OPASNOSTI PO NJIH... JEDINO ŠTO NAROD MOŽE DA URADI JE DA SA KOLJENA NA KOLJENO PRENESE PRIČU O ZLOČINIMA KOJE SU ONI POČINILI I DA NE DOZVOLI DA JOŠ OD SEBE OVA BAGRA NAPRAVI HEROJE, TO JEST DA ISTINU ISPRIČA SVOJOJ DJECI KOJI ĆE SMOĆI SNAGE DA OLOŠ ZBACE SA VLASTI...
_________________________________________________________________________________________________
NARODU SE NEPRIJATELJ SAM SA SVIM SVOJIM NEPRIJATELJSTVIMA PRIBLIZIO I SUVISE ! MOZES LI SA TOG STANOVISTA POGLEDATI U SNAGU KOJU JE NAROD "DOBIO"?
"neko" je danas tendenciozno i veoma zlonamjerno htio degradirati i minimizirati moju iskrenu borbu PROTIV fasizma!
Tacno je da sam bila i sama svjedok stradanja civila. Bilo, nikome se ne ponovilo! Kako sam ja uspjela OTVORITI oci i realno , objektivno sagledati sve sto se desavalo u zadnjih 15 - 16 godina (i vise) tako je i CIO narod PROGLEDAO ! Zao mi je NACIONALISTI ali MI smo SHVATILI da smo bili samo vase brojke ili glineni golubovi ! ZNAMO SVE UZROKE I POSLJEDICE I NEMA VISE MANIPULACIJA SA NARODOM ! GOTOVA PRICA NACIONALISTI ! Dobro je uocio "smrt fasiznu" da sam BILA neodlucna ali ne samo ja nego CIO NAROD SE PROBUDIO !!!!!
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU !
Last edited by margareta on 30/01/2005 01:04, edited 2 times in total.
-
sekiracija1
Ko hoce da je ugrozen
Cijeli svijet da mu govori nisi on kaze jesam
Dovoljan nam je primjer Srbskog i Hrvatskog naroda rekao bih u bliskoj proslosti
ali ce biti adekvatnije reci blizini,tu oko nas
Dovoljan nam je primjer Srbskog i Hrvatskog naroda rekao bih u bliskoj proslosti
-
sekiracija1
Ko hoce da je ugrozen
-
sekiracija1
Ko hoce da je ugrozen
-
margareta
Autor: Smrt fasizmu
(citat):
(citat):
-
bajricf
#173 Re: OSNIVAM NOVU STRANKU!
Dosta nam je i starog dreka, pa jos i ti.mIRCerka wrote:Obzirom da sam uvidjela da se svuda, ne samo na ovom forumu, nacionalno pitanje poteze brze od pistolja na Divljem Zapadu, zelim da osnujem stranku DJECA I PRIPADNICI MJESANIH BRAKOVA-NISMO APOLITICNI ALI SMO NA OVAKVU POLITIKU ALERGICNI, i poterbno mi je 30 potpisa da bih mogla da registrujem istu.
Obecavam da cu se boriti za prava nas ugrozenih (a istina je da se po nama najvise pljuje jer smo "neciste krvi"). ako nista drugo, ovdje cete se moci osjecati slobodno i bezbrizno.
Mjesanci, ljubi vas vasa mIRCi
-
bajricf
#174 Re: OSNIVAM NOVU STRANKU!
[quote="mIRCerka"]Obzirom da sam uvidjela da se svuda, ne samo na ovom forumu, nacionalno pitanje poteze brze od pistolja na Divljem Zapadu, zelim da osnujem stranku DJECA I PRIPADNICI MJESANIH BRAKOVA-NISMO APOLITICNI ALI SMO NA OVAKVU POLITIKU ALERGICNI, i poterbno mi je 30 potpisa da bih mogla da registrujem istu.
Obecavam da cu se boriti za prava nas ugrozenih (a istina je da se po nama najvise pljuje jer smo "neciste krvi"). ako nista drugo, ovdje cete se moci osjecati slobodno i bezbrizno.
[/quote
DOSTA NAM YE STAROG DREKA PA JOS I TI.
-
margareta
#175 Re: OSNIVAM NOVU STRANKU!
Drek ti je u glavi.NIJE mIRCerka nego ja sam ta koja je ovu temu aktuelizirala radi dobrih komentara u njoj. mIRCerka je samo davno otvorila.Ti idi u religiju koju ti ja ne doticem.Politiku i religiju ne mijesaj. na kraju ti sebe pretstavljas u mnozini? Ti si vi? Idi vi na svoje podrucje djelovanja.Politiku oslobodi svojih stega.bajricf wrote:mIRCerka wrote:Obzirom da sam uvidjela da se svuda, ne samo na ovom forumu, nacionalno pitanje poteze brze od pistolja na Divljem Zapadu, zelim da osnujem stranku DJECA I PRIPADNICI MJESANIH BRAKOVA-NISMO APOLITICNI ALI SMO NA OVAKVU POLITIKU ALERGICNI, i poterbno mi je 30 potpisa da bih mogla da registrujem istu.
[/quote