Obecavam da cu se boriti za prava nas ugrozenih (a istina je da se po nama najvise pljuje jer smo "neciste krvi"). ako nista drugo, ovdje cete se moci osjecati slobodno i bezbrizno.
Mjesanci, ljubi vas vasa mIRCi
Hvalacrazy wrote:Cistokrvna sam, ali solidarisem![]()
Potpis:
Crazy
Zar nije bolje imati mjesanu krv, nego da se ista krv generacijama koristi...to je slab kvalitetviolentjack wrote:Necista krv..steta ,..buduci da sam vampir..mnogo gledam na kvalitet krvi
Zar nije bolje imati mjesanu krv, nego da se ista krv generacijama koristi...to je slab kvalitet
nadam se da si gledao INTERVJU SA VAMPIROM, moze se rezivjeti i na krvi pacova, sto ne bi moglo na mojoj "necistoj"?
Vjeruj da ni ja nisam sigurna da li da to radim zvanicno ili samo ovako da ljudima cupam zivce po netu (ako se neki LIKOVI mogu nazvati ljudima)..margareta wrote:Jel ti to zeze il ozbiljno ?
Ako je suditi po tvojim postovima pozitivac si , ali kako i kad ?
Samo da odu metuzalemi , da se ojača i osnaži građanska opcija.
Da ne dominira sluđenim glavama više lopovluk , laži , sijanje mržnje , dioba naroda pa vladavina podjeljenim torovima.
Ne bih žalila ništa u životu samo da jednom ovaj se narod oslobodi lažljive đubradi.
Može li nešto konkretnije u vezi s tim?
Molim te mIRCerka
Uh kako dobro zvuči "OPCIJA IGNORE"mIRCerka wrote:Ma sele, no sikiriki, nemoj da te zgaravica muci!
znas kako kaze poslovica BOG NAM JE DAO FAMILIJU A PRIJATELJE BIRAMO SAMI!
isto tako, bog je nekom dao pamet pa izmisli nesto sto se zove OPCIJA IGNORE!
ja recimo od juce ignorisem jednog lika na forumu i necu mu vise dozvolit da me zivcira.....
MAGGIE ima li te igdje?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ja sam zeMska od 1,87 m visineviolentjack wrote:Zar nije bolje imati mjesanu krv, nego da se ista krv generacijama koristi...to je slab kvalitet
nadam se da si gledao INTERVJU SA VAMPIROM, moze se rezivjeti i na krvi pacova, sto ne bi moglo na mojoj "necistoj"?
Ah..ma Pacov je nekako pomalen..ja hocu nesto vece
Sinoć ja fino ko sav normalan svijet , pokušam malo pogledati TV ne volim sapunjice nikada, i na 2 kanala zasjela mala četa naših nivih -starih šupljoglavaca. Samo par riječi od svakoga gosta , meni minut dosta i rekoh bjaaaaž budalo , ne gledaj i ne slušaj nikad veće lude od sebe.mIRCerka wrote:Vjeruj da ni ja nisam sigurna da li da to radim zvanicno ili samo ovako da ljudima cupam zivce po netu (ako se neki LIKOVI mogu nazvati ljudima)..margareta wrote:Jel ti to zeze il ozbiljno ?
Ako je suditi po tvojim postovima pozitivac si , ali kako i kad ?
Samo da odu metuzalemi , da se ojača i osnaži građanska opcija.
Da ne dominira sluđenim glavama više lopovluk , laži , sijanje mržnje , dioba naroda pa vladavina podjeljenim torovima.
Ne bih žalila ništa u životu samo da jednom ovaj se narod oslobodi lažljive đubradi.
Može li nešto konkretnije u vezi s tim?
Molim te mIRCerka
iskreno, strah me da kada bi fakat osnovala stranku, jos bi i uspjela dobit nesto vlasti, strah me da bih se pokvarila kao i ostali... bolje da djelujem ko ilegala, ko partizani u 2. svjetskom ratu.....![]()
gledam ove mlade, prodase za za 50 maraka da se slikaju za stranku ili da snime reklamu.....pola njih ne zna ni kako glasati, a najmanje jedna trecina uopce nije registrovana...
a svi se zale nesto....nemoj se zalit ako nisi registrovan!
neki dan sam pratila stranke za opcinu Novi Grad....Rile iz Vize je nosilac liste za nekakvu ekolosku stranku, stare mi uclanicu se tamo
iako bi bilo najbolje biti uz Mirnesa, nista ne radit samo pljuvat po drugima hihihihihi
Maggie, ne znam moram sacekat vodoliju da popricamo o tome jer su dvije glave pametnije od jedne (blago muskarcima)
Nemoj nam biti ko vrba na vrh brda ......HAJDE tu ideju ostvari, molim teFair Life wrote:mIRCerka wrote:... BOG NAM JE DAO FAMILIJU A PRIJATELJE BIRAMO SAMI!
Cini mi se da sam zakasnila da registrujem stranku, makar za ove izbore ali ono sto mozemo uraditi jeste da prosirimo nase ideje kao epidemiju, a znam da ce mnogi ove ideje vidjeti kao "bratstvo-jedinstvo", ali vjerujte da nije to to....margareta wrote:Fair Life wrote:Nemoj nam biti ko vrba na vrh brda ......HAJDE tu ideju ostvari, molim temIRCerka wrote:... BOG NAM JE DAO FAMILIJU A PRIJATELJE BIRAMO SAMI!
Podržat će te svako normalan a i ona sluđena masa će se opametiti !
SVI ćemo te podržati i nemoj da se ovo rezimira na "temi dana"!
evo ja predlazem ime za stranku.mIRCerka wrote:Obzirom da sam uvidjela da se svuda, ne samo na ovom forumu, nacionalno pitanje poteze brze od pistolja na Divljem Zapadu, zelim da osnujem stranku DJECA I PRIPADNICI MJESANIH BRAKOVA-NISMO APOLITICNI ALI SMO NA OVAKVU POLITIKU ALERGICNI, i poterbno mi je 30 potpisa da bih mogla da registrujem istu.
Obecavam da cu se boriti za prava nas ugrozenih (a istina je da se po nama najvise pljuje jer smo "neciste krvi"). ako nista drugo, ovdje cete se moci osjecati slobodno i bezbrizno.
UPRAVO SI POKAZAO DA JUTROS KORISTIS JEDNU TECINU ONOG 2% MOZGA!!Sting wrote:evo ja predlazem ime za stranku.mIRCerka wrote:Obzirom da sam uvidjela da se svuda, ne samo na ovom forumu, nacionalno pitanje poteze brze od pistolja na Divljem Zapadu, zelim da osnujem stranku DJECA I PRIPADNICI MJESANIH BRAKOVA-NISMO APOLITICNI ALI SMO NA OVAKVU POLITIKU ALERGICNI, i poterbno mi je 30 potpisa da bih mogla da registrujem istu.
jugonostalgicna stranka.
mIRCerka wrote:Mislim da je uzaludno bilo sta pricati o tome kad imamo troglavo predsjednistvo.....ne zna se ko koga J. u stvari zna se...njih trojica jedan drugog i onda sve nas....al ne zadugo....