OSNIVAM NOVU STRANKU!

Post Reply
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#1 OSNIVAM NOVU STRANKU!

Post by mIRCerka »

Obzirom da sam uvidjela da se svuda, ne samo na ovom forumu, nacionalno pitanje poteze brze od pistolja na Divljem Zapadu, zelim da osnujem stranku DJECA I PRIPADNICI MJESANIH BRAKOVA-NISMO APOLITICNI ALI SMO NA OVAKVU POLITIKU ALERGICNI, i poterbno mi je 30 potpisa da bih mogla da registrujem istu.
Obecavam da cu se boriti za prava nas ugrozenih (a istina je da se po nama najvise pljuje jer smo "neciste krvi"). ako nista drugo, ovdje cete se moci osjecati slobodno i bezbrizno.
Mjesanci, ljubi vas vasa mIRCi
:-)
violentjack

Post by violentjack »

:shock: Necista krv..steta ,..buduci da sam vampir..mnogo gledam na kvalitet krvi :D
crazy

Post by crazy »

Cistokrvna sam, ali solidarisem :D

Potpis:
Crazy
mIRCerka

Post by mIRCerka »

crazy wrote:Cistokrvna sam, ali solidarisem :D

Potpis:
Crazy
Hvala ;)
ne samo na potpisu, vec i na tome sto si pokazala da jos ima ljudi koji koriste mozak ;);)
ucinila si mi dan mnogo ljepsim nego sto je izgledao na pocetku ;);)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

violentjack wrote::shock: Necista krv..steta ,..buduci da sam vampir..mnogo gledam na kvalitet krvi :D
Zar nije bolje imati mjesanu krv, nego da se ista krv generacijama koristi...to je slab kvalitet ;)
nadam se da si gledao INTERVJU SA VAMPIROM, moze se rezivjeti i na krvi pacova, sto ne bi moglo na mojoj "necistoj"?
:)
crazy

Post by crazy »

Nema na cemu sestro. Valjda cemo (mi razumni), prevagnuti vise jednom u ovom ludilu, koje me strasno :x :x :x :x :x :x :x :x
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Ma sele, no sikiriki, nemoj da te zgaravica muci!
znas kako kaze poslovica BOG NAM JE DAO FAMILIJU A PRIJATELJE BIRAMO SAMI!
isto tako, bog je nekom dao pamet pa izmisli nesto sto se zove OPCIJA IGNORE!
ja recimo od juce ignorisem jednog lika na forumu i necu mu vise dozvolit da me zivcira.....
MAGGIE ima li te igdje? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
margareta

Post by margareta »

Jel ti to zeze il ozbiljno ?

Ako je suditi po tvojim postovima pozitivac si , ali kako i kad ?

Samo da odu metuzalemi , da se ojača i osnaži građanska opcija.

Da ne dominira sluđenim glavama više lopovluk , laži , sijanje mržnje , dioba naroda pa vladavina podjeljenim torovima.

Ne bih žalila ništa u životu samo da jednom ovaj se narod oslobodi lažljive đubradi.
Može li nešto konkretnije u vezi s tim?
Molim te mIRCerka :roll:
violentjack

Post by violentjack »

Zar nije bolje imati mjesanu krv, nego da se ista krv generacijama koristi...to je slab kvalitet ;)
nadam se da si gledao INTERVJU SA VAMPIROM, moze se rezivjeti i na krvi pacova, sto ne bi moglo na mojoj "necistoj"?

Ah..ma Pacov je nekako pomalen..ja hocu nesto vece :D
Fair Life

#10 Re: OSNIVAM NOVU STRANKU!

Post by Fair Life »

Image
mIRCerka

Post by mIRCerka »

margareta wrote:Jel ti to zeze il ozbiljno ?

Da ne dominira sluđenim glavama više lopovluk , laži , sijanje mržnje , dioba naroda pa vladavina podjeljenim torovima.

Ne bih žalila ništa u životu samo da jednom ovaj se narod oslobodi lažljive đubradi.
Vjeruj da ni ja nisam sigurna da li da to radim zvanicno ili samo ovako da ljudima cupam zivce po netu (ako se neki LIKOVI mogu nazvati ljudima)..
iskreno, strah me da kada bi fakat osnovala stranku, jos bi i uspjela dobit nesto vlasti, strah me da bih se pokvarila kao i ostali... bolje da djelujem ko ilegala, ko partizani u 2. svjetskom ratu..... 8-)
gledam ove mlade, prodase za za 50 maraka da se slikaju za stranku ili da snime reklamu.....pola njih ne zna ni kako glasati, a najmanje jedna trecina uopce nije registrovana...
a svi se zale nesto....nemoj se zalit ako nisi registrovan!

neki dan sam pratila stranke za opcinu Novi Grad....Rile iz Vize je nosilac liste za nekakvu ekolosku stranku, stare mi uclanicu se tamo ;)
iako bi bilo najbolje biti uz Mirnesa, nista ne radit samo pljuvat po drugima hihihihihi

Maggie, ne znam moram sacekat vodoliju da popricamo o tome jer su dvije glave pametnije od jedne (blago muskarcima) :)
margareta

Post by margareta »

mIRCerka wrote:Ma sele, no sikiriki, nemoj da te zgaravica muci!
znas kako kaze poslovica BOG NAM JE DAO FAMILIJU A PRIJATELJE BIRAMO SAMI!
isto tako, bog je nekom dao pamet pa izmisli nesto sto se zove OPCIJA IGNORE!
ja recimo od juce ignorisem jednog lika na forumu i necu mu vise dozvolit da me zivcira.....
MAGGIE ima li te igdje? :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Uh kako dobro zvuči "OPCIJA IGNORE"
bez nacionalnoDEMOKRATSKIH poDbačaja, nego hoš nam i ti čuvati naše (vitalne organe, organske sisteme) nacionalne interese da odmah budemo načisto - diskvalifikacija ti ne gine prije nego i počneš.
Ne daj ti Bože da se usudiš da mi pridržiš i pripaziš na moj vitalni nacionalni interes!!!!!
Ne spominji mi demokraciju , samo je sprovodi u djelo inače ćeš završiti u tihičevskim bokokotorskim vodama.
mIRCerka

Post by mIRCerka »

violentjack wrote:

Ah..ma Pacov je nekako pomalen..ja hocu nesto vece :D
ja sam zeMska od 1,87 m visine ;) gdje ces vise zivota ti? mogu ti posluzit ko zimnica :lol: :lol:
violentjack

Post by violentjack »

:D Hopa..pa ti visa od mene :(

Ja sam 185 cm vampir..ali mnogo sam jak..dzaba ti visina :D
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JACK, "mnogo si jak" mora da si manijak ;)

MAGGIE, branicu ja interese punog stomaka i tramvaja punih ljudi koji idu na posao a ne voze se tramvajem jer im je dosadno ili nemaju grijanje kod kuce pa se tamo griju :(
prosle godine me rastuzila jedna TV reportaza, kada je stari cica rekao novinarki "bona ja se vozim tramvajem jer nemam grijanja kuci pa se ovdje ugrije, krug dva i meni dobro"..... :(
joj, da mi je dobit na BINGU gutu para, pa da imam cime radit, da ne moram cekat da mi neko nesto odobri i da se neko smiluje za nesto....
otkako mi je umro dedo (jedini od grandparents koji je donedavno bio ziv) postala sam osjetljiva na starce.....
a sto se tice pitanja ODLASKA MLADIH IZ BIH, vrlo lako bih to rijesil...
hoces da ides? bujrum! Doci ce neko na tvoje mjesto! ne sekiram se ja previse oko toga......
pogotovo ne oko "odliva mladih iz Sarajeva"....
doci ce nama strucnjaci iz manjih gradova....
pobogusisestro, je li Tesla rodjen u Velikom Gradu?
Odakle je Gavrilo Princip? (iz Livna za one koji ne znaju)
a tek VALTER!!!!!!!!

:shock:
Fair Life

Post by Fair Life »

mIRCerka wrote:... BOG NAM JE DAO FAMILIJU A PRIJATELJE BIRAMO SAMI!
Image
margareta

Post by margareta »

mIRCerka wrote:
margareta wrote:Jel ti to zeze il ozbiljno ?

Vjeruj da ni ja nisam sigurna da li da to radim zvanicno ili samo ovako da ljudima cupam zivce po netu (ako se neki LIKOVI mogu nazvati ljudima)..
iskreno, strah me da kada bi fakat osnovala stranku, jos bi i uspjela dobit nesto vlasti, strah me da bih se pokvarila kao i ostali... bolje da djelujem ko ilegala, ko partizani u 2. svjetskom ratu..... 8-)
gledam ove mlade, prodase za za 50 maraka da se slikaju za stranku ili da snime reklamu.....pola njih ne zna ni kako glasati, a najmanje jedna trecina uopce nije registrovana...
a svi se zale nesto....nemoj se zalit ako nisi registrovan!

neki dan sam pratila stranke za opcinu Novi Grad....Rile iz Vize je nosilac liste za nekakvu ekolosku stranku, stare mi uclanicu se tamo ;)
iako bi bilo najbolje biti uz Mirnesa, nista ne radit samo pljuvat po drugima hihihihihi

Maggie, ne znam moram sacekat vodoliju da popricamo o tome jer su dvije glave pametnije od jedne (blago muskarcima) :)
Sinoć ja fino ko sav normalan svijet , pokušam malo pogledati TV ne volim sapunjice nikada, i na 2 kanala zasjela mala četa naših nivih -starih šupljoglavaca. Samo par riječi od svakoga gosta , meni minut dosta i rekoh bjaaaaž budalo , ne gledaj i ne slušaj nikad veće lude od sebe.

mIRCerka, hajde neka to bude ozbiljno STVARNO hajde !!!!
Samo jedno znaj, nikad mi ne prodaj ono što već imam a to je moja vjera u Boga i nemoj me tušiti tim lopovlucima, nemoj mi davati ono što već imam, daj nam ono što nemamo NORMALAN život , sa SVIM bez
i jednom izgovorene riječi DRUGI, MI, VI, ONI, NAŠI , VAŠI, NJIHOVI.....
i NIŠTA po čemu se trebamo dijeliti, pa onda mrziti i onda ti ko ono sit vuk a mi tvoje stado sa ovcama na broju. Nemoj nas etiketirat ni po kom pitanju !
margareta

Post by margareta »

Fair Life wrote:
Image
Nemoj nam biti ko vrba na vrh brda ......HAJDE tu ideju ostvari, molim te
Podržat će te svako normalan a i ona sluđena masa će se opametiti !
SVI ćemo te podržati i nemoj da se ovo rezimira na "temi dana"!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Maggie, vec sam jednom rekla da jedina podjela koju trpim jeste podjela na Pitare i Manijake, jer da nema te podjel, ne bi bilo interesantno ici na utakmice!
Sto se tice Boga, ne zelim ga uplitat u ovo sve jer nam je ON dao izbor, a mi pogresno birali.

:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Bice bolje, jer gore ne moze!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

margareta wrote:
Fair Life wrote:
Nemoj nam biti ko vrba na vrh brda ......HAJDE tu ideju ostvari, molim te
Podržat će te svako normalan a i ona sluđena masa će se opametiti !
SVI ćemo te podržati i nemoj da se ovo rezimira na "temi dana"!
Cini mi se da sam zakasnila da registrujem stranku, makar za ove izbore ali ono sto mozemo uraditi jeste da prosirimo nase ideje kao epidemiju, a znam da ce mnogi ove ideje vidjeti kao "bratstvo-jedinstvo", ali vjerujte da nije to to....
sad se sjetih serije ALO-ALO -> Listen carefully, 'cause I shall say this only once!
Sting

#21 Re: OSNIVAM NOVU STRANKU!

Post by Sting »

mIRCerka wrote:Obzirom da sam uvidjela da se svuda, ne samo na ovom forumu, nacionalno pitanje poteze brze od pistolja na Divljem Zapadu, zelim da osnujem stranku DJECA I PRIPADNICI MJESANIH BRAKOVA-NISMO APOLITICNI ALI SMO NA OVAKVU POLITIKU ALERGICNI, i poterbno mi je 30 potpisa da bih mogla da registrujem istu.
Obecavam da cu se boriti za prava nas ugrozenih (a istina je da se po nama najvise pljuje jer smo "neciste krvi"). ako nista drugo, ovdje cete se moci osjecati slobodno i bezbrizno.
evo ja predlazem ime za stranku.

jugonostalgicna stranka.
margareta

Post by margareta »

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% :x :sad: :roll: :( :x
Last edited by margareta on 24/09/2004 13:09, edited 1 time in total.
mIRCerka

#23 Re: OSNIVAM NOVU STRANKU!

Post by mIRCerka »

Sting wrote:
mIRCerka wrote:Obzirom da sam uvidjela da se svuda, ne samo na ovom forumu, nacionalno pitanje poteze brze od pistolja na Divljem Zapadu, zelim da osnujem stranku DJECA I PRIPADNICI MJESANIH BRAKOVA-NISMO APOLITICNI ALI SMO NA OVAKVU POLITIKU ALERGICNI, i poterbno mi je 30 potpisa da bih mogla da registrujem istu.
evo ja predlazem ime za stranku.

jugonostalgicna stranka.
UPRAVO SI POKAZAO DA JUTROS KORISTIS JEDNU TECINU ONOG 2% MOZGA!!
cijelo vrijeme govorim da ovo nije ex-yu-fan stranka, ni da sam ja za povratak na sve to, i ti opet lupetas pile...mora da te onaj Skljocko nagovorio na to!
ovo ce biti stranka svih DRZAVLJANA BiH, znaci svih BOSANACA I HERCEGOVACA!

Mislim da je uzaludno bilo sta pricati o tome kad imamo troglavo predsjednistvo.....ne zna se ko koga J. u stvari zna se...njih trojica jedan drugog i onda sve nas....al ne zadugo....
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Maggie, sretno sa pranjem sudja...eh da nam je tako lako oprat ovo sto se desava.....
nego, idem i ja malo offline a ostale molim da se izjasne po pitanju stvaranja ovakve stranke...
a STING, poruka tebi je da se stranka vec zove STRANKA DJECE MJESANIH BRAKOVA ;)
Fair Life

#25 Re: OSNIVAM NOVU STRANKU!

Post by Fair Life »

mIRCerka wrote:Mislim da je uzaludno bilo sta pricati o tome kad imamo troglavo predsjednistvo.....ne zna se ko koga J. u stvari zna se...njih trojica jedan drugog i onda sve nas....al ne zadugo....
Image
Last edited by Fair Life on 15/09/2004 11:18, edited 1 time in total.
Post Reply