Dakle, parovi osmine finala (dosad poznati)
Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- cyprus
#1 Osmina finala
Ako je prerano za ovu temu ili su je moderatori zamislili drugačije, neka zaključaju i brišu
. Ako ne, nek stoji...
:
vs 
vs 
vs 
vs 
vs 
vs 
Last edited by cyprus on 25/06/2010 00:59, edited 2 times in total.
-
Vjeruj!
#2 Re: Osmina finala
Dajem prednost Urugvaju protiv Koreje, prvenstveno zbog individualnog kvaliteta, a dobro mi izgledaju i u defanzivi u dosadasnjem dijelu prvenstva. Koreja je dobra, ali mislim da su Urugvajci malo bolji.
U drugoj utakmici prednost dajem Meksiku, pogotovo ako bude igrao Vela, mada je to malo vjerovat, povreda je izgleda malo ozbiljnija. Ako ne bude Vele, trebao bi igrati Hernandes. Dobar je Bllanco, al' je star, tako da ne moze pratiti defanzivne zadatke, a znamo da se u modernom fudbalu mora braniti sa 10 igraca, ali i napadati sa 10 igraca. Danas Urugvaj nije uopce bio bolji od Maksika i Meksiko mi se mnogo svida kao ekipa. Takoder bih naglasio da mislim da bi u prvoj trebao biti i Guardado.
U drugoj utakmici prednost dajem Meksiku, pogotovo ako bude igrao Vela, mada je to malo vjerovat, povreda je izgleda malo ozbiljnija. Ako ne bude Vele, trebao bi igrati Hernandes. Dobar je Bllanco, al' je star, tako da ne moze pratiti defanzivne zadatke, a znamo da se u modernom fudbalu mora braniti sa 10 igraca, ali i napadati sa 10 igraca. Danas Urugvaj nije uopce bio bolji od Maksika i Meksiko mi se mnogo svida kao ekipa. Takoder bih naglasio da mislim da bi u prvoj trebao biti i Guardado.
- star(i)mo
#3 Re: Osmina finala
Vjeruj! wrote:Dajem prednost Urugvaju protiv Koreje, prvenstveno zbog individualnog kvaliteta, a dobro mi izgledaju i u defanzivi u dosadasnjem dijelu prvenstva. Koreja je dobra, ali mislim da su Urugvajci malo bolji.
-
Vernes_AMG
#4 Re: Osmina finala
Pored onakve Argentine ti dajes prednost Meksiku ?

-
Vjeruj!
#5 Re: Osmina finala
Meksiko ima kvalitetniji vezni red i nece biti nikakvo iznenadenje ako budu imali veci posjed lopte, stim da se tada moraju paziti brzih kontranapada, mada mislim da se iskusni bekovi Meksika mogu nositi sa tim.
-
Vernes_AMG
#6 Re: Osmina finala
pa covjece , jesi ti vidio napad Argentine
mozda najjaci napad prvenstva , treba dosta jaka odbrana da se ono zaustavi , a Meksiko to nema
-
ludak_
#7 Re: Osmina finala
E vala ispade sad ko da je Argentina sila nad silama i da ih niko ne moze pobjediti... Zadnja linija im je kriza i mislim da nisu dovoljno brzi i okretni da pariraju napadacima Mexica... Mexico i Uruguaj 
- star(i)mo
#8 Re: Osmina finala
vjeruj!, ja bih rado... da je Meksiko jaci od Argentine. Ali se ovaj gore nesto buni. 
- Romanista 101%
#9 Re: Osmina finala
Urugvaj i...
pa zar treba uopste biti neke neizvjesnosti u ovom drugom dvoboju.
- Baltazar_khan
#10 Re: Osmina finala
Argentina je superiorna, ne vidim na koji način Mexiko može da ugrozi močnu Argentinu.
- -Paja
#11 Re: Osmina finala
Messi je pokazao da je taraba, Mexico ima dobre sanse!
- cyprus
#12 Re: Osmina finala
Ma Meksiko nema šanse da zaustavi Argentinu. Ovo je objektivno najslabija reprezentacija Meksika otkad ja pratim fudbal (dakle u zadnjih 15-tak godina)...
U drugom duelu, Urugvaj je favorit protiv azijaca, kojima je i ovaj plasman zadovoljavajući uspjeh. Ako ne bude iznenađenje, Urugvaj bi trebo proć, iako ne mislim da će bit glatko...
U drugom duelu, Urugvaj je favorit protiv azijaca, kojima je i ovaj plasman zadovoljavajući uspjeh. Ako ne bude iznenađenje, Urugvaj bi trebo proć, iako ne mislim da će bit glatko...
-
Vernes_AMG
#13 Re: Osmina finala
kako je pokazao ?
ja mislim da se gol grcke jos trese od ŠUTINE majstora Messija
ja mislim da se gol grcke jos trese od ŠUTINE majstora Messija
-
LSD
#14 Re: Osmina finala
Messi ce da izdominira slabašni Mexico, a nejac iz Koreje ce pretrpiti velika poniženja od strane Forlana i družine.
- Braco Alija
#15 Re: Osmina finala
-Paja wrote:Messi je pokazao da je taraba, Mexico ima dobre sanse!
- -Paja
#16 Re: Osmina finala
Ta pogodjena stativa koja se jos trese ostaje utjeha djecurliji od njegovih fanova da se tjese nakon kataklizme!
- star(i)mo
#17 Re: Osmina finala
Pa bolan, stavi kakav smajli na kraju recenice kad izvalis ovako nesto, molim te.. Neozbiljan si.Ta pogodjena stativa koja se jos trese ostaje utjeha djecurliji od njegovih fanova da se tjese nakon kataklizme!
- Chisum
#18 Re: Osmina finala
Prava taraba....
Da je nama ovakvih taraba...
- Globus
#19 Re: Osmina finala
Urugvaj i Maradona ... Drago mi je zbog Urugvaja sto se vracaju a i ova generacija Forlana ako uopste ima neko osim njega tih godina
zasluzila je da nesto naprave..vazda se kvalifikuju i igraju sa Australijom u onom barazu i ispadnu 
- Baltazar_khan
#20 Re: Osmina finala
Dominantni Danski dominator je zabio gol na mundijalu, dok Messi još nije.
Čudi me kako se nije ovo spomenulo do sad
-
Vernes_AMG
#21 Re: Osmina finala
-Paja wrote:Ta pogodjena stativa koja se jos trese ostaje utjeha djecurliji od njegovih fanova da se tjese nakon kataklizme!
igrao je sa 70% snage i opet je imao par prodora i jednostavno stvar srece je sto nije postigao gol a drugi gol Palerma je 90% Messijev posao , ako smo mi djecurlija onda bogami ovdje nekoga hvata kriza srednjih godina , i to opasno
- star(i)mo
#22 Re: Osmina finala
Baltazar_khan wrote:Dominantni Danski dominator je zabio gol na mundijalu, dok Messi još nije.
Prijavio sam se na forum prije 2 dana, covjeka vec citam k'o knjigu.
Pricekaj jos koji minut... sad' ce on.
-
Vjeruj!
#23 Re: Osmina finala
Ne smije se izgleda ni napisati da Meksiko ima bolji vezni red od Arentine, odmah te Mesi grupiji javno lincuju, a taj isti Mesi ne moze gola dati u strasnoj konkurenciji. 
- -Paja
#24 Re: Osmina finala
Ti si mu licni trener pa znas sa koliko je snage igraoVernes_AMG wrote:-Paja wrote:Ta pogodjena stativa koja se jos trese ostaje utjeha djecurliji od njegovih fanova da se tjese nakon kataklizme!
igrao je sa 70% snage i opet je imao par prodora i jednostavno stvar srece je sto nije postigao gol a drugi gol Palerma je 90% Messijev posao , ako smo mi djecurlija onda bogami ovdje nekoga hvata kriza srednjih godina , i to opasno
- Braco Alija
#25 Re: Osmina finala
hvala, doviđenja i prijatno