Osmina finala
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- bosan
#626 Re: Osmina finala
Skromnost je vrlina . To trebaju svi Balkanci sebi uvrtiti u suplje glave . Meni je nekad drago i Bosna kad izgubi bas zbog te arogancije , prenapuhanosti i pretjerivanja u kvaliteti . Lijepo je biti samouvjeren ali to treba zadrzati u sebi .Sta god ljudi mislili i govorili o Ronaldu on je primjer jednog profesionalca , covjek se bori kao da nema sta jesti i u svakoj utakmici daje sve od sebe . Ovo je bila samo jedna dobra lekcija za Hrvatsku a bogami i za nas ostale Balkance. Ko visoko leti ...
- relativno84
#627 Re: Osmina finala
Eh sparine neke ricardo tesko se dise 
-
omar little
#628 Re: Osmina finala
joj, ocel danas makar jedna tekma biti pristojna, ja onih davljenja vise ne mogu 
-
Nadzorna_ploca
#629 Re: Osmina finala
Svrsio sam slušajući ovog komentora na hrtu. Mislim da je Ćosić.
- cyprus
#630 Re: Osmina finala
Meni samo nije jasno gdje bijahu ovi silni antihrvati dok se igrala grupna faza... Tada je dominirala prohrvatska atmosfera na forumu 
- dječak sa šibicama
#631 Re: Osmina finala
Jeli svoje djigerice u strahu da Hrvatska ode daleko, nebi mogli spavati par dana od muke.cyprus wrote:Meni samo nije jasno gdje bijahu ovi silni antihrvati dok se igrala grupna faza... Tada je dominirala prohrvatska atmosfera na forumu
-
Nadzorna_ploca
#632 Re: Osmina finala
Strpljivo cekali priliku za kontranapad. Kao Nani jučer. 
- uglavnomja
#633 Re: Osmina finala
ExNihilo wrote:Najbolje što se na prvenstvu dosad desilo jeste islandski komentator.
a ni sakirijev go nije za odbaciti
-
Korisničkoime
#634 Re: Osmina finala
Ma kenjate vala sa HR samo tako, ljudi su igrali lijep fudbal, jesu Turska i Češka slabe ekipe to stoji ali jbg teško da je Španije slaba ekipa a ljudi je dobiše i to sa drugom postavom. Puno veća imena su se na ovom EP puno više napatili sa slabim i malim reprezentacijama nego HR. Treba biti pošten i fer i priznati što jeste ljudi su dobro igrali do Portugala onda su krenuli ziheraški i jebala ih sreća njihova. Portugal nije bio ništa bolji. OK jesu neobjektivni kada je njihova repka u pitanju ali baš ekstremno i to u oba smjera ili su prvaci ili su amateri nema sredine i neke realnosti ali ruku na srce meni to nešto zvuči skroz poznato.
Već sam rekao ne gotovim ni jednu reprezentaciju iako vidim ima likova ovdje koji navijaju za Italiju, Njemački itd. ja nikad nisam i neću sada početi ali ako neko odigra dobro ne vidim razloga da se to ne priznaje.
Već sam rekao ne gotovim ni jednu reprezentaciju iako vidim ima likova ovdje koji navijaju za Italiju, Njemački itd. ja nikad nisam i neću sada početi ali ako neko odigra dobro ne vidim razloga da se to ne priznaje.
- uglavnomja
#636 Re: Osmina finala
ima li ko danas da navija za francusku i njemacku
realno, a i nerelano, idu dalje
ali cu ipak da navijam za "male"
a bel - hun
ono nije bas tolika razlika za bel. teoretski naravno.
realno, a i nerelano, idu dalje
ali cu ipak da navijam za "male"
a bel - hun
- insomnia78
#637 Re: Osmina finala
Cuj ima li, evo kod mene citav komsiluk 
Rostilji zastave
Allez les bleus
Rostilji zastave
Allez les bleus
- uglavnomja
#638 Re: Osmina finala
insomnia78 wrote:Cuj ima li, evo kod mene citav komsiluk
Rostilji zastave
Allez les bleus
dobar ti komsiluk
- Bosanski_kralj
#639 Re: Osmina finala
Tužan si, znam. Olakšaj si dušu, popljuj nešto bosansko.dječak sa šibicama wrote:Jeli svoje djigerice u strahu da Hrvatska ode daleko, nebi mogli spavati par dana od muke.cyprus wrote:Meni samo nije jasno gdje bijahu ovi silni antihrvati dok se igrala grupna faza... Tada je dominirala prohrvatska atmosfera na forumu
- uglavnomja
#640 Re: Osmina finala
znaci navijanje za hrvate je pljuvanje necega bosanskog ... na temi o FUDBALU!!!Bosanski_kralj wrote:Tužan si, znam. Olakšaj si dušu, popljuj nešto bosansko.dječak sa šibicama wrote:Jeli svoje djigerice u strahu da Hrvatska ode daleko, nebi mogli spavati par dana od muke.cyprus wrote:Meni samo nije jasno gdje bijahu ovi silni antihrvati dok se igrala grupna faza... Tada je dominirala prohrvatska atmosfera na forumu
da igra bosna, imalo bi neke logike. ali niko ne bi navijao za hrvate u tom slucaju.
- ExNihilo
#641 Re: Osmina finala
Hajde da vidimo čeka li nas još jedan snoozefest.
- and
#642 Re: Osmina finala
ne znam što su se rvati prepali penala?onaj portugalski golman mi izgleda kao prava taraba.ko mu nije opucao po golu nije ni zabio.
onaj portugal jadno izgleda.gdje su im ti igrači koje stalno prave i izbacuju, pa im moraju ove 30+ zvijezde igrati.
ne znam imaju li hrvati zamjenu za onog strinića?čovjek je zalutao i nije trebao igrati,kao ni mandžukić.
u svakom slučaju imaju za čim žaliti,jer su ispali od lošije ekipe.
onaj portugal jadno izgleda.gdje su im ti igrači koje stalno prave i izbacuju, pa im moraju ove 30+ zvijezde igrati.
ne znam imaju li hrvati zamjenu za onog strinića?čovjek je zalutao i nije trebao igrati,kao ni mandžukić.
- luckylaka
#643 Re: Osmina finala
Realno navijao sam za Hrvatsku,momci borbeni,uigrani,pozrtvovani....haman ko nasiKorisničkoime wrote:Ma kenjate vala sa HR samo tako, ljudi su igrali lijep fudbal, jesu Turska i Češka slabe ekipe to stoji ali jbg teško da je Španije slaba ekipa a ljudi je dobiše i to sa drugom postavom. Puno veća imena su se na ovom EP puno više napatili sa slabim i malim reprezentacijama nego HR. Treba biti pošten i fer i priznati što jeste ljudi su dobro igrali do Portugala onda su krenuli ziheraški i jebala ih sreća njihova. Portugal nije bio ništa bolji. OK jesu neobjektivni kada je njihova repka u pitanju ali baš ekstremno i to u oba smjera ili su prvaci ili su amateri nema sredine i neke realnosti ali ruku na srce meni to nešto zvuči skroz poznato.
- piupiu
#644 Re: Osmina finala
Nije to arogancija. To je očajnička potreba za nečim lijepim, za pozitivnim stvarima, za nekim pobjedama koje će nas kolektivno na momenat učiniti boljim (i malo sretnijim) nego što jesmo.bosan wrote:Skromnost je vrlina . To trebaju svi Balkanci sebi uvrtiti u suplje glave . Meni je nekad drago i Bosna kad izgubi bas zbog te arogancije , prenapuhanosti i pretjerivanja u kvaliteti . Lijepo je biti samouvjeren ali to treba zadrzati u sebi .Sta god ljudi mislili i govorili o Ronaldu on je primjer jednog profesionalca , covjek se bori kao da nema sta jesti i u svakoj utakmici daje sve od sebe . Ovo je bila samo jedna dobra lekcija za Hrvatsku a bogami i za nas ostale Balkance. Ko visoko leti ...
- luckylaka
#645 Re: Osmina finala
Toliko jadno Portugal izgleda da idu dalje a Hrvati toliko jaki da idu kuci.I reci mi jeli se to pika igra,taktika,zalaganje ili krajnji rezultat/and wrote:ne znam što su se rvati prepali penala?onaj portugalski golman mi izgleda kao prava taraba.ko mu nije opucao po golu nije ni zabio.
- and
#647 Re: Osmina finala
naravno da se rezultat pika.lopta je okrugla i ne pobijedi uvijek bolji.portugal izgleda jadno i žalosno je opet gledati "grčku",a imaš u ekipi najboljeg igrača na svijetu.nadam se da će ih neko dobro nakantati.luckylaka wrote:Toliko jadno Portugal izgleda da idu dalje a Hrvati toliko jaki da idu kuci.I reci mi jeli se to pika igra,taktika,zalaganje ili krajnji rezultat/and wrote:ne znam što su se rvati prepali penala?onaj portugalski golman mi izgleda kao prava taraba.ko mu nije opucao po golu nije ni zabio.
hrvati idu kući uzdignute glave.igrali su dobro,ginuli na terenu i nema im se šta zamjeriti.primili nesretno gol i to je to.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
- kamen spoticanja
#650 Re: Osmina finala
Takooo