Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Objektivni navijac
#1 Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Vaha i njegovi lavovi protiv Panzera
Njemacka je pocela strasno,pomeli su jaki Portugal,izgledalo je kao da ce domarsirati do titule,no utakmice protiv Gane i US su pokazale da imaju i slabosti. No,jos uvijek su jedni od glavnih favorita za prvaka. Alzir ,borci velikog srca sa velikim strucnjakom na klupi ,ce pruziti jak otpor i borbu,no ipak tesko da mogu zaustaviti Njemacku. Pozelimo Vahi sve najbolje uz poruku : Vaha vrati se,ovce tvoje ne mogu bez tebe 
- Havatar
-
condy
#3 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Njemačka će dobiti tu utakmicu jer je puno kvalitetnija reprezentacija.
Drago mi je zbog Alžira, što je dogurao tako daleko. Oni su limitirana ekipa, koja je postigla više nego što se očekivalo.
Što se tiče Vahe.
Poštujem ga kao trenera, al je čovjek, bez morala i poštenja.
On je definitivno napravio sjajan rezultat sa Alžirom. Za mene on ne treba biti selektor naše reprezentacije jer ova reprezentacija zaslužuje puno boljeg selektora.
Nije mi jasno zbog čega tolika iznenadna ljubav prema Vahi
Zna se zna, da je on ne tako davno, omalovažavao našu reprezentaciju. Najviše je mene to dojmilo pred utakmicu sa Francuskom, kada je iz njegovih izjava arogantno proizilazilo da se nemamo čemu ni nadati. Njemu je dok je repka bila u krizi i dok se formirala, dok su još igrali Bola, Barbarez, bilo ispod časti da ga uopće neko pita ili povezuje sa našom reprezentacijom, a sad ga mi molimo da dođe. Koliko je puta, novinarima rekao, kad bi napravili dobar rezultat, " nisam gledao utakmicu, nemam komentar ". On se ponašao poput Ibrahimovića dugo vrmena, nije želio da ga spominju u kontekstu BiH, već isključivo Francuske, Pariza, PSG-a. On je licemjer jer sad mijenja ploču i puno bolje i ljepše priča sa našim novinarima o reprezentaciji, o Bosni, Mostaru, kojeg se ponovo počinje sjećati, za razliku od Papeta, koji je postao omraženi lik, a koji je najzaslužniji što Vaha, Bajević i njima slični će se sad otimati za repku.
Drago mi je zbog Alžira, što je dogurao tako daleko. Oni su limitirana ekipa, koja je postigla više nego što se očekivalo.
Što se tiče Vahe.
On je definitivno napravio sjajan rezultat sa Alžirom. Za mene on ne treba biti selektor naše reprezentacije jer ova reprezentacija zaslužuje puno boljeg selektora.
Nije mi jasno zbog čega tolika iznenadna ljubav prema Vahi
Zna se zna, da je on ne tako davno, omalovažavao našu reprezentaciju. Najviše je mene to dojmilo pred utakmicu sa Francuskom, kada je iz njegovih izjava arogantno proizilazilo da se nemamo čemu ni nadati. Njemu je dok je repka bila u krizi i dok se formirala, dok su još igrali Bola, Barbarez, bilo ispod časti da ga uopće neko pita ili povezuje sa našom reprezentacijom, a sad ga mi molimo da dođe. Koliko je puta, novinarima rekao, kad bi napravili dobar rezultat, " nisam gledao utakmicu, nemam komentar ". On se ponašao poput Ibrahimovića dugo vrmena, nije želio da ga spominju u kontekstu BiH, već isključivo Francuske, Pariza, PSG-a. On je licemjer jer sad mijenja ploču i puno bolje i ljepše priča sa našim novinarima o reprezentaciji, o Bosni, Mostaru, kojeg se ponovo počinje sjećati, za razliku od Papeta, koji je postao omraženi lik, a koji je najzaslužniji što Vaha, Bajević i njima slični će se sad otimati za repku.
- dinooh
#4 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Nema tu Alzir sta traziti. Ide ovo u hendikepu lagano.
- Tito_i_Partija
#5 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
FC Bayern 0
Alzir 1
Alzir 1
- Mišo_Kovač
#6 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
4-0... Miler, Miler, Miler i Klose, obojica za upis u historiju 
- Edin H.
#7 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Pape nije nase utakmice ni na internetu gledao prije nego sto je dosao, a ne da je kao Barbaez istima prisustvovao.condy wrote:Njemačka će dobiti tu utakmicu jer je puno kvalitetnija reprezentacija.
Što se tiče Vahe.
Nije mi jasno zbog čega tolika iznenadna ljubav prema Vahi![]()
Istini za volju, rijesio je to Munja kasetama
-
Stargate Punk
#8 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Njemačka ide dalje bez problema.
-
dert
#9 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Hmm, Svabure, al' ce osafunjat muda
- P308
#10 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Glasao za Alzir ... nerealno znam, ali nikad se ne zna 
-
condy
#11 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Ne sporim ja to ali je prihvatio da vodi reprezentaciju za razliku od drugih ( Baždarević, Bajević i Halilhodžić ) koji su to redovno prije njega odbijaliEdin H. wrote:Pape nije nase utakmice ni na internetu gledao prije nego sto je dosao, a ne da je kao Barbaez istima prisustvovao.condy wrote:Njemačka će dobiti tu utakmicu jer je puno kvalitetnija reprezentacija.
Što se tiče Vahe.
Nije mi jasno zbog čega tolika iznenadna ljubav prema Vahi![]()
Istini za volju, rijesio je to Munja kasetama
- animals
#12 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Sta sad otvarate teme za svaku tekmu..ima jedna SP, mislim da je dovoljna..
- Logovan
#13 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
I ja isto, glasao za njih iako znam da su premale šanse da prođu daljeP308 wrote:Glasao za Alzir ... nerealno znam, ali nikad se ne zna
-
golman
#14 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Ako izdrže prvo poluvrijeme,Alžirci bi se možda imali i čemu nadati ili časno izgubiti npr.sa 1:0,ali ako upadnu u mašinu,onda im ne gine 5 komada.
- dinooh
#15 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
samo ih nacet trebaju, a onda ide lagani hendikep
-
Objektivni navijac
#16 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Alzir je dobio trecinu glasovaP308 wrote:Glasao za Alzir ... nerealno znam, ali nikad se ne zna
Vidi se da je Bosna uz Vahu. Nadajmo se da ce to znati cijeniti
- sema911s
#17 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
kako ono kazu fudbal je igra u kojoj svabe uvjek pobjedjuju,.,. u alziru im je islo 43 dobro pa ce valjda i sada hahahaha
-
Objektivni navijac
#18 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Ovo je rekao Gary Lineker u vezi tekmi sa Engleskom i to 100 % vazi kada igraju sa Englezima,dok sa Italijanima to nikako ne vazisema911s wrote:kako ono kazu fudbal je igra u kojoj svabe uvjek pobjedjuju,.,. u alziru im je islo 43 dobro pa ce valjda i sada hahahaha
No,Alzir ce svakako pregaziti s osmjehom
- SmokingMan
#19 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
Njemačka je po igračkom kadru neuporedivo kvalitetnija ekipa ujedno i favoirt,sa druge strane moglo se primjetiti da su rezultati Njemačke uglavnom zavisili od toga kako i sa kakvim raspoloženjem Mullera igra,ujedno je i najzaslužniji za trenutne rezultate na SP-u,međutim dobar dio igrača za sada i nije ispunio svoje ciljeve,pogotovo kada je u pitanju realizacija,ali to se toliko nije ni primjećivalo naspram rezultata koje su ostvarili,prije svega Mullerovom apsolutnom zaslugom,njegovim neupitnim i srčanim zalaganjem,za mene je on 40% ove reprezentacije.
Alžir jedna od specifičnih sjeverno afričkih reprezentacija,ne gaje neku lijepu igru,igraju odlučno i čvrsto,svi njihovi nedostatci sa "tehničke strane" su nadomješteni nevejrovatnim timskim zalaganjem,prije svega veoma dobrim timskih duhom ,imaju jedan sasvim pristojan igrački kadar sa nekoliko bitnih karika unutar tima:Bentaleb,Feghouli,Slimani,Soudani.O Vahi ne treba trošiti puno riječi,neupitno dokazani stručnjak,i specijalista za vođenje afričkih ekipa.
Na stranu to što je Njemačka očigledan favorit,koja na klupi ima širok spektar kvalitetnih i talntiranih igrača,ja iskreno očekujem jednu čvrstu utakmicu sa malo golova.Ako pustinjske lisice budu slijedile Vahine upute,i pristup igri bude kao u onoj utakmici sa jakom Rusijom,te uz to imali određenu dozu sreće,mogli bi bi proći dalje.Međutim Njemci će,kao što smo to i navikli od njih,uložiti maksimalan napor kako ne bi propustili šansu da se nađu u finalu SP-a budući da su mnogi od favorita na papiru već otpali u grupnoj fazi,tako da put do istoga izgleda mnogo lakši.
Alžir jedna od specifičnih sjeverno afričkih reprezentacija,ne gaje neku lijepu igru,igraju odlučno i čvrsto,svi njihovi nedostatci sa "tehničke strane" su nadomješteni nevejrovatnim timskim zalaganjem,prije svega veoma dobrim timskih duhom ,imaju jedan sasvim pristojan igrački kadar sa nekoliko bitnih karika unutar tima:Bentaleb,Feghouli,Slimani,Soudani.O Vahi ne treba trošiti puno riječi,neupitno dokazani stručnjak,i specijalista za vođenje afričkih ekipa.
Na stranu to što je Njemačka očigledan favorit,koja na klupi ima širok spektar kvalitetnih i talntiranih igrača,ja iskreno očekujem jednu čvrstu utakmicu sa malo golova.Ako pustinjske lisice budu slijedile Vahine upute,i pristup igri bude kao u onoj utakmici sa jakom Rusijom,te uz to imali određenu dozu sreće,mogli bi bi proći dalje.Međutim Njemci će,kao što smo to i navikli od njih,uložiti maksimalan napor kako ne bi propustili šansu da se nađu u finalu SP-a budući da su mnogi od favorita na papiru već otpali u grupnoj fazi,tako da put do istoga izgleda mnogo lakši.
-
Nomo
#20 Re: Osmina finala G1 Njemacka- H2 Alzir
ti vala sve pogodio a niko se nije javio . eto da ti ja stegnem ruku kada si ovako lucidanSmokingMan wrote:Njemačka je po igračkom kadru neuporedivo kvalitetnija ekipa ujedno i favoirt,sa druge strane moglo se primjetiti da su rezultati Njemačke uglavnom zavisili od toga kako i sa kakvim raspoloženjem Mullera igra,ujedno je i najzaslužniji za trenutne rezultate na SP-u,međutim dobar dio igrača za sada i nije ispunio svoje ciljeve,pogotovo kada je u pitanju realizacija,ali to se toliko nije ni primjećivalo naspram rezultata koje su ostvarili,prije svega Mullerovom apsolutnom zaslugom,njegovim neupitnim i srčanim zalaganjem,za mene je on 40% ove reprezentacije.