Oslobodioci Bosne i Hercegovine

Post Reply
plavi9

#1 Oslobodioci Bosne i Hercegovine

Post by plavi9 »

Jutarnji.hr
| Varazdinec | 18.5.2006 14:36:05
mmiro ,
smradu smrdljivi !
Pa Hercegovinu smo Vam oslobodili mi Varaždinci i Spličani a vi govnari ste krali po Zagrebu .prije ste bili največi udbaši pa onda ustaše a poneki i fratar . Sve govno do govna !

Nisam mogao preci preko ovoga razgovora izmedu hrvatske "brace" iz Varazdina i mislim nekog Hercegovca zalutalog u tudoj drzavi...
spongebob

#2 Re: Oslobodioci Bosne i Hercegovine

Post by spongebob »

plavi9 wrote:Jutarnji.hr
mmiro ,
smradu smrdljivi !
Pa Hercegovinu smo Vam oslobodili mi Varaždinci i Spličani a vi govnari ste krali po Zagrebu .prije ste bili največi udbaši pa onda ustaše a poneki i fratar . Sve govno do govna !

Nisam mogao preci preko ovoga razgovora izmedu hrvatske "brace" iz Varazdina i mislim nekog Hercegovca zalutalog u tudoj drzavi...
so what?!
plavi9

#3 Re: Oslobodioci Bosne i Hercegovine

Post by plavi9 »

spongebob wrote:
mmiro ,
smradu smrdljivi !

so what?!
Nista samo koliko to mi sve oslobodioca imamo
Od cega su nas to oslobodili??
Od nase zemlje?
Hrvatska nas pokušava zatvoriti

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Adnan Terzić kazao je u srijedu za Oslobođenje da netom pristigli prijedlog Vlade RH za otvaranje novih pregovora o granici kod Neuma nije ništa drugo do “pokušaj da se naša zemlja zatvori na moru, odnosno da joj se oduzme status pomorske države”.

Evo i od mora ce nas osloboditi...
spongebob

#4 Re: Oslobodioci Bosne i Hercegovine

Post by spongebob »

plavi9 wrote:
spongebob wrote:
mmiro ,
smradu smrdljivi !

so what?!
Nista samo koliko to mi sve oslobodioca imamo
Od cega su nas to oslobodili??
Od nase zemlje?
Hrvatska nas pokušava zatvoriti

Predsjedavajući Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Adnan Terzić kazao je u srijedu za Oslobođenje da netom pristigli prijedlog Vlade RH za otvaranje novih pregovora o granici kod Neuma nije ništa drugo do “pokušaj da se naša zemlja zatvori na moru, odnosno da joj se oduzme status pomorske države”.

Evo i od mora ce nas osloboditi...
i ti ovo gore sve izvodis iz prepiske dva clana foruma sa nekog xy-sajta?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

Post by PipiDugaDevetka »

Naučno je dokazano kakav oblik ima kifla, a kakav oblik ima perec.
Dokazi:
Image
Image
plavi9

Post by plavi9 »

Lipicaner

Pristupio/la:
Napisa: 13

Genetska manipulacija
agrarnih kultura je anomalija koja kod svih normalnih ljudi izaziva strah od bolesti i svih drugi destrukcija protivnih prirodi i razumu. Jedna od najvecih POLITICKIH GENETSKIH MANIPULACIJA se desila 1974 god. Izlapljeli Titici su izveli protuprirodnu i proturazumnu politicku genetsku manipulaciju, kojom je nastala anomalija koja se zove Muslimanski narod. Ja osobno nemam nista protiv muslimana kao vjernika, ali Musliman kao nacija je jednostavno degradacija i same genetske manipulacije. Ovakve biljke nikom ne donose dobro jer nemaju korijene, nego se odredjuju i zovu jedino po religioznom pravcu. Srecom vecina razumnog svijeta bojkotira genetske muslimanipulacije

strsi

Pristupio/la:
Napisa: 588

lipicaner
Slazem se ali mislim da se ta anomalija nece tek tako popraviti.... Zasto je to Jozek uradio... nikada doznati necemo.. ali vise nema nazad.
Ljudi su zaslijepljeni, oni misle da im je to donijelo PLUS ali to je njih odvelo samo jos dublje u uski tunel.

Hroboatos

Pristupio/la:
Napisa: 201

Parazitirali bi..
I, da. Hrvati koji tvore oko 26% stanovništva Federacije, daju u proračun te nakaze 53% novca. To je "bošnjački life-style". Živjeti na tuđoj grbači.

Orest

Pristupio/la:
Napisa: 279

nacionalnost?
Kakva je to "nacija" koja nema etničkih korijena, nego je rezultat slizavanja nekadašnje bosanske vrhuške s osmanlijskim osvajačima, a sa svrhom sačuvanja svojih povlaštenih pozicija, naravno na račun raje. Pa čak i prave muslimanske zemlje odbacuju ideju o muslimanskoj "naciji" koju je, među ostalima, propagirao potomak poturčenih srbijanaca, koji su izbjegli u neku selendru B. Šamac, Alija Izetbegović. A u nedostatku "nacionalnog naboja" takvi su se prihvatili vjere ( islama ) kao "nacionalnog" vezivnog tkiva, zlorabeći tako vjerske osjećaje i samu vjeru u prizemne političke ciljeve. Danas je jedan od takvih politikantskih buljubaša "efendija" Cerić koji raspaljuje novi ( zasada ) mentalini rat protiv "đaura".

djjuka

Pristupio/la:
Napisa: 5

moliti se
triba moliti dragoga Boga da se samo dva Krsta ujedine onda bi se balije od straha sami poubijali.

grudnjak

Pristupio/la:
Napisa: 151

Pa da....
muslici su uvijek zivjele na racun i na grbaci drugoga. nepobijena povijesna cinjenica.

leonid

Pristupio/la:
Napisa: 50

Eh moj balinčiću...
... što na turskom znači seljačiću, da ja čuvam ovce ti bi mi u toru bio. Ti ćeš meni i ostalima pričat o civilizaciji, a vraćate se 500 godina unazad. Sveti Otac Benedikt XVI vam je danas rekao da se dozovete pameti i počnete se civilizirano ponašat i prihvaćat križ i kršćane kao što kršćanska Europa prihvaća vas. Ako ta poruka može doprijeti do tvog ograničenog mozgića.

pocrn

Pristupio/la:
Napisa: 898

Nadalje...ne prigovaram i ne klevecem ali kada si poceo tko je sto bio...
Malo je bilo Muslimana u BH koji nisu jeli svinjetinu ( vi / napredni Muslimani ste ih zvali zaostalim), danas se skoro svi Muslimani BH kao
zgrazaju na svinjetini, prozvali ste sami sebe Bosnjacima te uz to izmislili jedan jezik (bosanski) koji nikada kao ni Bosnjak nije postojao.I sada ti govoris nama da se nismo zvali Hrvatima i deklarilali kao takvi.Zapamti, ako bas hoces jedino sto se u BH zvalo Bosanac (idi koliko hoces natrag u povijest), bio je i ostao mali brdski konj, to bi vi Muslimani morali znati.! Bok !

zooro

Pristupio/la:
Napisa: 14

ZIMZELENI
To je sve bilo za vrijeme Tita(50 godina)i opet propalo.Zato bolje zaboravi.

M.G.

Pristupio/la:
Napisa: 6

Pa to je HERCEGOVINA
a ne nekakva bosna. To je Hercegovacko more a ne bosansko. A Hercegovina je Hrvatska.

koenig

Pristupio/la:
Napisa: 71

APSURDISTAN
Bivša BiH

I ja to sve izvodim iz prepiske citatelja zagrebackog Vecernjeg lista...
rasta

Post by rasta »

ona mu je jaka da se u bosni bosanac samo zvao mali brdski konj...hehehe imaju ljudi smisla za humor...tako to treba i shvatiti...
Hadzi-Murat

Post by Hadzi-Murat »

Vecernji list je profasisticko sranje...
Post Reply