Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bato99 wrote:
kakav je vama osjećaj posle sexa..meni nekako cura postane odbojna neposredno posle sexa nemam pojma zašto..iako mi je fizički draga i lijepa..dešava li se vama to
odmah istjeram na polje dok je nisam nogom u *uzicu ma pravim se ko da nista nije bilo
osjacaj nakon seksa je razlicit kod muskaraca i zena da se razumijemo (jesam pametan a ?)
dok njezniji pol obicno nakon svrsavanja trazi pojacanu njeznost i osjecaj bliskosti i pripadanja (kroz zagrljalj, poljupce i milovanje) muski obicno vole da ih se ostavi na miru neko vrijeme kako bi utonuli u polusan ... zene koliko znam ovo obicno tumace kao muski nemar i bezosjecajnost medjutim koliko znam radi se o cisto fizikalnoj potrebi muskaraca da nakon svrsavanja malo odspavaju / odmore...
Last edited by d2 on 07/02/2009 15:57, edited 2 times in total.
d2 wrote:osjacaj nakon seksa je razlicit kod muskaraca i zena da se razumijemo (jesam pametan a ?)
dok njezniji pol obicno nakon svrsavanja trazi pojacanu njeznost i osjecaj bliskosti i pripadanja (kroz zagrljalj, poljupce i milovanje) muski obicno vole da ih se ostavi na miru neko vrijeme kako bi utonuli u polusan ... zene koliko znam ovo obicno tumace kao muski nemar i bezosjecajnost medjutim koliko znam radi se o cisto fizikalnoj potrebi muskaraca da nakon svrsavanja malo odspavaju / odmore...
i ja sam citao da je nauka na nasoj strani u ovom slucaju.
d2 wrote:osjacaj nakon seksa je razlicit kod muskaraca i zena da se razumijemo (jesam pametan a ?)
... ispade kao da je radio nocnu smjenu od 12 sati pa mu treba mira od zene da se naspava
..ne ide to tako
Pa otkad sam se razveo prva stvar sto uradim nakon sexa je da pogledam na sat,da vidim je li prosao moj sat,jer cu inace morati doplatiti..
Nema ili se moram ponovo zheniti ili ganjati kakvu profesorsku poziciju na nekom fakultetu...
Joooj, ja zaboravio na sex. Ali sjećam se davno je to bilo, da sam bio vazda euforičan. Svi zadovoljni, a ja lebdim... Ali davno je to bilo, Sumiko više nije kod mene, ja pobjeg'o od nje...
Od toga ko je bio partner, i naravno kako je bilo, zavisi i osjecaj poslije! Ako je neko ko nista ne znaci ili malo i ako nije bilo nesto, pozelim ponekad da i sebe i nju katapultiram i da se vise nikad ne vidimo u zivotu!
Ali, ako je bio NEKO i bilo je nice, eh, onda moze i drugacije.