Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakav je vama osjećaj posle sexa..meni nekako cura postane odbojna neposredno posle sexa nemam pojma zašto..iako mi je fizički draga i lijepa..dešava li se vama to
pa zavisi od kvalitete sexa...ako je bio "dobar" onda sam opustena zadovoljna a partner mi drazi nego prije...hahah...a ako je bio los eh onda partner postaje odbojan...i tjesim se bit ce bolje drugi put...
bato99 wrote:kakav je vama osjećaj posle sexa..meni nekako cura postane odbojna neposredno posle sexa nemam pojma zašto..iako mi je fizički draga i lijepa..dešava li se vama to
nesto nije u redu.... ili idi doktoru ili mjenjaj curu
nakon sexa budem bas onako hiperaktivan, mada ni to nije pravilo... jer ako sex nije prosao bas najbolje onda se zna desiti da budem smusen, nezadovoljan...
X
Nakon orgazma bih se samo okrenuo i zaspao ili zapalio, ne znam sta je uzrok ali sva ona napaljenost i strast samo splahne.
Mislim da je to slucaj sa svim muskarcima samo sto vecina nas glumi i mazi se nakon vrhunca, romantika ovo ono
minimal wrote:X
Nakon orgazma bih se samo okrenuo i zaspao ili zapalio, ne znam sta je uzrok ali sva ona napaljenost i strast samo splahne.
Mislim da je to slucaj sa svim muskarcima samo sto vecina nas glumi i mazi se nakon vrhunca, romantika ovo ono
minimal wrote:X
bato99 wrote:
kakav je vama osjećaj posle sexa..meni nekako cura postane odbojna neposredno posle sexa nemam pojma zašto..iako mi je fizički draga i lijepa..dešava li se vama to
bato99 wrote:kakav je vama osjećaj posle sexa..meni nekako cura postane odbojna neposredno posle sexa nemam pojma zašto..iako mi je fizički draga i lijepa..