upravo takod2 wrote:ne razumije te onaj ko to ne uradi.
i jos jedna bitna stvar, bar u mom slucaju
upravo takod2 wrote:ne razumije te onaj ko to ne uradi.
isto sve kako si napisaobe highirly wrote:upravo takod2 wrote:ne razumije te onaj ko to ne uradi.![]()
i jos jedna bitna stvar, bar u mom slucaju, da kad se jednom ostrigas nema sanse da vise pustis kosu...cim naraste 1cm spopadne nekakav srklet da prosto masinica place za glavusom
...doduse ja se ne brijem nego masinicom predjem al bez onih grablji, znaci otprilike pola milimetra

nije. taj je ostao u seattlu u godini 1994.mima wrote:Oprostite na smetnji....ali da nije ovuda prosao jedan visoki macan sa dugoom crnom kosom?![]()
Sreca pa si klempava!mIRCerka wrote:da nisam klempava, davno bih to uradila...
nije sreca, imam tanku dlaku, kad svezem rep isto kist...Šeha wrote:Sreca pa si klempava!mIRCerka wrote:da nisam klempava, davno bih to uradila...
bolje pokreni hum.akciju da odem "pod noz" da mogu i ja celava hodat!d2 wrote:savjetovao bih trovremenski taft
mIRCerka wrote:nije sreca, imam tanku dlaku, kad svezem rep isto kist...Šeha wrote:Sreca pa si klempava!mIRCerka wrote:da nisam klempava, davno bih to uradila...
da ti kazem, kriza je, imam ja ljepila, mozemo to brze i jeftinije rijesiti takomIRCerka wrote:bolje pokreni hum.akciju da odem "pod noz" da mogu i ja celava hodat!d2 wrote:savjetovao bih trovremenski taft
d2 wrote:da ti kazem, kriza je, imam ja ljepila, mozemo to brze i jeftinije rijesiti takomIRCerka wrote:bolje pokreni hum.akciju da odem "pod noz" da mogu i ja celava hodat!d2 wrote:savjetovao bih trovremenski taft
jedan strashni Brko, ima hiljade katapulteva na travianu, rekao je ILI ME OKACI NA AVATAR ILI TI RUSIM SELO...d2 wrote:a sve hocu da te pitam, ko ti je taj tvoj avatar
mIRCerka wrote:jedan strashni Brko, ima hiljade katapulteva na travianu, rekao je ILI ME OKACI NA AVATAR ILI TI RUSIM SELO...d2 wrote:a sve hocu da te pitam, ko ti je taj tvoj avatar