Legenda ostaje legenda....
OSIM: Hrvati ne trce dovoljno
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
samvan
#1 OSIM: Hrvati ne trce dovoljno
Gost emisije na HRT-u prije i poslije tekme Hrvatska:Australija bio je legendarni Ivica Osim. Dao je odlican komentar tekme. Rekao je izmedju ostalog da su Hrvati premalo trcali,da nisu imali snage, a danas fudbal bez trcanja ne postoji. Njegovom analizom slozili su se i Ciro i svi ostali prisotni.Stvarno je pokazao da je jedan od najboljih poznavaoca fudbala u Evropi ako ne i sire. A jos je konstatovao da su predstavnici Slavenskih naroda ispali (Poljska, Ceska,Hrvatska i SCG) i to komentarisao kao Hej,Slaveni
.
-
zzzzz
#3 Re: OSIM: Hrvati ne trce dovoljno
Zaboravio je na Ukrainu a oni su jos u igri i vjerovatno ce proci u osminu finalasamvan wrote: A jos je konstatovao da su predstavnici Slavenskih naroda ispali (Poljska, Ceska,Hrvatska i SCG) i to komentarisao kao Hej,Slaveni.
-
pola_cilo
Zakleo se da nece jos daleke 90 -te ili 91-ve kada je vodio Yugu protiv Holandije a cijeli Maksimir zvizdao i urlao kada bi se Yugosi sastavili sa loptom .Tulipani nisu vjerovali svojim ocima , kazu " ni kod kuce ne bi imali takvu podrsku" .Lale su pobijedile a Svabo ( Straus sa Grbavice ) je pognute glave i pun bijesa napustio Maksimir.Rekao je Zbogom Zagrebe ! Ja vjerujemboston_c wrote:Ma Osim je legenda, a nebi me čudilo da ga sad hrvati nagovore da im bude selektor.
Svabi na rijec .
- boston_c
Dobro jarane, ja tebi vjerujem na riječpola_cilo wrote:Zakleo se da nece jos daleke 90 -te ili 91-ve kada je vodio Yugu protiv Holandije a cijeli Maksimir zvizdao i urlao kada bi se Yugosi sastavili sa loptom .Tulipani nisu vjerovali svojim ocima , kazu " ni kod kuce ne bi imali takvu podrsku" .Lale su pobijedile a Svabo ( Straus sa Grbavice ) je pognute glave i pun bijesa napustio Maksimir.Rekao je Zbogom Zagrebe ! Ja vjerujemboston_c wrote:Ma Osim je legenda, a nebi me čudilo da ga sad hrvati nagovore da im bude selektor.
Svabi na rijec .
-
zico
Niti 2 godine kasnije nakon tog događaja je vjerovatno i Švabo skontaoboston_c wrote:Dobro jarane, ja tebi vjerujem na riječpola_cilo wrote:Zakleo se da nece jos daleke 90 -te ili 91-ve kada je vodio Yugu protiv Holandije a cijeli Maksimir zvizdao i urlao kada bi se Yugosi sastavili sa loptom .Tulipani nisu vjerovali svojim ocima , kazu " ni kod kuce ne bi imali takvu podrsku" .Lale su pobijedile a Svabo ( Straus sa Grbavice ) je pognute glave i pun bijesa napustio Maksimir.Rekao je Zbogom Zagrebe ! Ja vjerujemboston_c wrote:Ma Osim je legenda, a nebi me čudilo da ga sad hrvati nagovore da im bude selektor.
Svabi na rijec .
zašto i čemu su u navijači u Maksimiru zviždali...
-
pola_cilo
Kao da je jucer bilo , ta tekma se ne zaborvlja.A ni rijeci koje je Svabo izgovorio svim printanim i elektronskim medijima u drzavi koja se pocela rusiti kao kula od karata.boston_c wrote:Dobro jarane, ja tebi vjerujem na riječpola_cilo wrote:Zakleo se da nece jos daleke 90 -te ili 91-ve kada je vodio Yugu protiv Holandije a cijeli Maksimir zvizdao i urlao kada bi se Yugosi sastavili sa loptom .Tulipani nisu vjerovali svojim ocima , kazu " ni kod kuce ne bi imali takvu podrsku" .Lale su pobijedile a Svabo ( Straus sa Grbavice ) je pognute glave i pun bijesa napustio Maksimir.Rekao je Zbogom Zagrebe ! Ja vjerujemboston_c wrote:Ma Osim je legenda, a nebi me čudilo da ga sad hrvati nagovore da im bude selektor.
Svabi na rijec .
-
pola_cilo
Svabi trebalo ( vjerovatno ???) niti ? dvije godine da skonta ono sto si ti skonto u sekundi .zico wrote:Niti 2 godine kasnije nakon tog događaja je vjerovatno i Švabo skontaoboston_c wrote:Dobro jarane, ja tebi vjerujem na riječpola_cilo wrote: Zakleo se da nece jos daleke 90 -te ili 91-ve kada je vodio Yugu protiv Holandije a cijeli Maksimir zvizdao i urlao kada bi se Yugosi sastavili sa loptom .Tulipani nisu vjerovali svojim ocima , kazu " ni kod kuce ne bi imali takvu podrsku" .Lale su pobijedile a Svabo ( Straus sa Grbavice ) je pognute glave i pun bijesa napustio Maksimir.Rekao je Zbogom Zagrebe ! Ja vjerujem
Svabi na rijec .
zašto i čemu su u navijači u Maksimiru zviždali...