Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozdrav svima
Kako vidim u svijetu je sada aktuelno osiguravati telefone/laptope, tj. produžiti im fabričku garanciju.
Stiglo je to i u Hrvatsku, ako se ne varam.
Da li ima kod nas neko osiguranje koje nudi tu uslugu ? Da li je imao neko iskustva s tim, možda postoji neko internacionalno, pa da se online može kupiti ?
huja wrote:Pozdrav svima
Kako vidim u svijetu je sada aktuelno osiguravati telefone/laptope, tj. produžiti im fabričku garanciju.
Da li ima kod nas neko osiguranje koje nudi tu uslugu ? Da li je imao neko iskustva s tim, možda postoji neko internacionalno, pa da se online može kupiti ?
kad sam prije 3 godine kupov'o asus lapas u plus.ba iskoristio sam tu mogucnost... ali mrcina se jos ne kvari
kad sam prije 3 godine kupov'o asus lapas u plus.ba iskoristio sam tu mogucnost... ali mrcina se jos ne kvari
A gdje ste osigurali laptop ? U kojem osiguranju ? Interesuje me koje osiguranje to nudi ?
Hvala
A gdje ste osigurali laptop ? U kojem osiguranju ? Interesuje me koje osiguranje to nudi ?
Hvala
Sorry, ocito nisam razumio pitanje, zbunilo me ovo gore boldirano.
Ne, nisam ga osiguravao u osiguravajucem zavodu iliti kuci nekoj koja se bavi osiguranjem lica i stvari.
Da, jesam ga osigurao za dodatnu fabricku garanciju na kvarove, registracijom na zvanicnoj stranici proizvodjaca uz sken racuna. Samsung je svojevremeno, odnosno Domod u svojim akcijama, davao 2-godisnju garanciju na razne nepogode kradju cak i tako to.
Tu mogucnost, uz nesto visu cijenu, nude ovlasteni dileri i distributeri tehnickih uredjaja. Ja sam kupio S8 Plus u Austriji uz osiguranje od loma ili kvara displeja kod ovlastenog Samsung prodavaca u toj zemlji. U slucaju kvara, loma usljed fizickog ostecenja display bi bio zamijenjen "besplatno".