osiguranje
-
triple mama
#1 osiguranje
zna li neko da li osiguranje koje plaćamo na početku svake školske godine pokriva i događaje koji su se desili mimo skole (konkretno, dijete mi je slomilo ruku za vikend padom s rola)?
hvala.
hvala.
- drndalo
#2 Re: osiguranje
Tesko je to znati bez citanja polise... Ja mislim da bi trebalo...
-
triple mama
#3 Re: osiguranje
drndalo wrote:Tesko je to znati bez citanja polise... Ja mislim da bi trebalo...
polisu nisam ni vidjela jer se vjerovatno kolektivno potpisuje...sva djeca isto plate i to je to...pokusacu pa šta bude...
- drndalo
#4 Re: osiguranje
Znam, nego je li ta polisa potpisana na nivou skole, ili mInistarstva...?
U Skoli bi morali znati vise, vjerovatno nije da se nikad prije nije desilo...
- zlo zlo
#5 Re: osiguranje
ne to ti ne pokriva ta polica: škola, put u školu, školske aktivnosti, natjecanja u sklopu škole, ne i stvari koje se doma dešavaju i nemaju veze sa školom.triple mama wrote:zna li neko da li osiguranje koje plaćamo na početku svake školske godine pokriva i događaje koji su se desili mimo skole (konkretno, dijete mi je slomilo ruku za vikend padom s rola)?
hvala.
- superiska
#6 Re: osiguranje
Pokriva. Evo ti info iz prve ruke. Dijete slomilo ruku na raspustu, osiguranje pokrilo.zlo zlo wrote:ne to ti ne pokriva ta polica: škola, put u školu, školske aktivnosti, natjecanja u sklopu škole, ne i stvari koje se doma dešavaju i nemaju veze sa školom.triple mama wrote:zna li neko da li osiguranje koje plaćamo na početku svake školske godine pokriva i događaje koji su se desili mimo skole (konkretno, dijete mi je slomilo ruku za vikend padom s rola)?
hvala.
- zlo zlo
#7 Re: osiguranje
https://dnevni-list.ba/osiguranje-od-ne ... ku-godinu/
ako je pod raspustom bilo školskih aktivnosti onda da, natjecanja itd, tako barem ovdje piše.
ako je pod raspustom bilo školskih aktivnosti onda da, natjecanja itd, tako barem ovdje piše.
- superiska
#8 Re: osiguranje
Na nivou škole.drndalo wrote:Znam, nego je li ta polisa potpisana na nivou skole, ili mInistarstva...?
Nakon završenog liječenja, školi se dostavlja kopija nalaza. Škola popunjava neki formular od osiguranja i daje roditelju. Roditelj taj formular i nalaze predaje osiguranju. Osiguranje na osnovu dostavljenih nalaza vrši procjenu i šalje prijedlog roditelju za naknadu štete.
- superiska
#9 Re: osiguranje
zlo zlo wrote:https://dnevni-list.ba/osiguranje-od-ne ... ku-godinu/
Nisu bile školske aktivnosti. Pad i lom se desio kući.
- zlo zlo
#10 Re: osiguranje
koliko je bila visina police plaćena u školi?superiska wrote:zlo zlo wrote:https://dnevni-list.ba/osiguranje-od-ne ... ku-godinu/
- superiska
#11 Re: osiguranje
zlo zlo wrote:koliko je bila visina police plaćena u školi?superiska wrote:zlo zlo wrote:https://dnevni-list.ba/osiguranje-od-ne ... ku-godinu/
5 KM
I da, sve to je bilo u, ovoj, 2018.g.
- zlo zlo
#12 Re: osiguranje
Super onda, koje osiguranje bilo?? pretpostavljam barem nije svako isto, ja ovo pamtim iz davnih dana kad ja bila školarka, tada nije bilo bilo da doma osiguran.
- superiska
#13 Re: osiguranje
BSO tj. Adriatic osiguranje.
-
moee
#14 Re: osiguranje
Dok sam studirao, na rekreativnom terminu (mimo nastavnih aktivnosti) sam slomio prst na nozi. Nalaze uredno predao u osiguranje i naplatio 195,00 KM. Ne sjećam se koliko je uplaćeno kao osiguranje (5 ili 10 KM).
Pozdrav
Pozdrav
-
triple mama
#15 Re: osiguranje
Da, radi se o 5 KM. U Osiguravajucoj kuci su mi dali formular da popunim gdje jedan pasus skola ovjerava. Probacu pa sta bude
- Edin H.
#16 Re: osiguranje
Osiguran siguran